Hiç bitmeyen söylentiler...

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

Klaurus arkadaşımız kış uykusundan MarcusDagnarus olarak uyanmış. Tıpkı kurtların kelebek oluşu gibi. Nereye uçacak diye merak ediyorduk ki, uçacağı yer belli... Valhalla.

Sadece savaşta ölenlerin Valhalla'ya gittiği söylenir. Balder isimli iyilik tanrısını Loki hile yapıp öldürmüştü, bu sebeple iyi olmasına rağmen Valhalla'ya gidememişti zavallım. MarcusDagnarus arkadaşımız Ragnarok'la Hel'i kastetti heralde. Ã?ünkü Ragnarok diyue bir yer yok, o kıyamet günü demek oluyor...

şimdi, öncelikle Hel'de kıraathane açtığımın yanlış olmadığını belirtmek isterim. Ama gerçek sebebi kesinlikle kötülükle alakalı değildir. Hepimizin çok sevdiği yüce tanrı Balder'i Hel'den kurtarıp Valhalla'ya kaçırmak için ciddi planlarım var. Yardımınıza ihtiyacım olacak tabii... Ama şimdi gelelim MarcusDagnarus'a.

Tıpkı benim Hel'e inişimdeki gibi bir amacı var onun Valhalla'ya çıkışının. Nasıl ben Balder'i kurtarmak için gidiyorsam, o da Odin'i Hel'e götürmek için Valhalla'ya gidiyor. Kelebek şeklinde...

Buradan Odin Tapınaklarını Koruma ve Yaşatma Derneği başkanı Galathiniol'a seslenmek istiyorum. Lütfen bazı kelebeklerin doğaya düşman olduğunu halka duyurun. Ayrıca Hel'deki kediler de aynı düşüncedeler. Darkelven aralarından birini öldürdüğünden beri zaten Valhalla'dakilere küskün olan kediler, Hel'de Loki'ye yalvarmışlar onlar için Odin'i getirmek amacıyla bir kelebek yollasın diye. Ve bunun için en uygun olan kişi de tabii ki kış uykusundan yeni uyanmış olan MarcusDagnarus'tu...
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br>                   <br> -Ragnar Lodbrok</div>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

SacoKhan yakın zamanda kafayı yemek yüzünden kafasını kaybedebilirmiş, flaş haber walla ama biz şaşırmadık sayın seyirciler...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

şşt La n Seyirci, bak hele

Edmond intihara teşebbüs etmiş başarınca onda hobi haline gelmiş, şincik cehennemde zebanileri intihara sürüklüyoruş

Rhalazarn, bir grup intihar eden ölüyü diriltip, nasıl intihar ettiklerini öğrenip, not edip, Edmond'a sölüyormuş.Edmond da koleksiyon yapıyormuş

Aransayes, intihar etmek için Edmond'dan yardım almaya karar vermiş.Ancak Edmond'un cehennemde olduğunu öğrenince, Edmond'un yanına gitmek için Bush'u öldürmüş, sonra Bush'un askerleri Aransayes'i öldürmüş.Aransayes ise kendisini Cennet'te bulmuş.Edmond da şimdi Bush'a intihar taktiklerini öğretiyormuş

Ao isminin ne anlama geldiğini merak ediyormuş.Daha doğrusu Nickinin.Ben de alfabede rastgele iki harf verdim soyadı için

Edmond bir gün soğuk esprileri bıracakmış.(KÃ?LLİYEN YALAN)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Kelebekleri sizin entrika dolu dünyanıza gönderemem.Ama tabi Rhalazarn istediyse düşünebilirim bunu.

Galathiniol başkanlıkta kendisine yardımcı arıyormuş.Odinle kurduğu ruhani iletişimler sonucunda (Hermod'un yardımlarıyla) kendisine yardımcı alacağını halka duyurmuş.

Edmond hiç bir sıkıntısı yok diye intihara teşebbüs etmiş. :plotting:
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

Rhalazarn Galathiniol'un yardımcı aradığını duyunca hemen Hel'den harekete geçip OTKYD başkanının yanına gitmeyi planlamaya koyulmuş. Aklında da o kadar satanisti doğaya kazandırdık artık bizi yardımcı yapar düşüncesi varmış.

Kedilerden Edmond'a çağrı varmış. Kendisini Hel'e davet ediyorlar.
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br>                   <br> -Ragnar Lodbrok</div>
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Rhalazarn başvurusundan 2 dk sonra kabul edilmiş.

Galathiniol Valhalla yı merak ediyormuş.Yakında Astral e çıkıp oraları dolaşıcakmış :D .(Daha fazla yazacam diye kasamam artık)
MarcusDagnarus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MarcusDagnarus »

Hel de kırathane açmak gibi fanatik girişimlerden sonra Rhalazarn , işi gücü bırakıp odin rahibi olmaya karar vermiş ... Zaten deli bir necromancer olan , onu da bırakıp druidliğe saran Rhalazarn , odin rahibi olmak için internetteki başvuru formunu doldurmuş...O sırada internetin kesilmesi gibi bi uyarı gelmesine rağmen , o sırada bu alameti bile dikkate alamaycak kadar içi şevkle dolu olan rhalazarn başvuru formunu göndermiş..Ama cevabı aldığında ise...

Başvuruları değerlendiren Odin rahibi , Rhalazarn'ın kötülük dolu geçmişini ve yönelimini görüp Rhalazarn ın başvurusunu reddetiğini bildiren krıcı dilde bir cevap gönderir..

Aslında biraz da deli olduğu bilinen rhalazarn , cevap geldiğinde çok heyecanlanır ama o cevabı aldığı zaman şevki bi anda intikam deliliğine döner..Ve işte orda olaylar kopar.İyilik yolundan vazgeçen rhalazarn hepten tırlatır ve odin e savaş ilan eder
darkelven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkelven »

Darkelven,asıl kötünün Magnus Dacnarus olduğunu ve karga aşığı iyilik meleği Rhalazharn`a suç attığını düşünüyormuş.

Bush`u öldüren Aransayes Irak`ta direnişçiler arasında kahraman ilan edilmiş.Ve şevke gelen adamlar Amerikan işgalinden kurtarmışlar ülkelerini.Ama sonra bir uyanmışlar hepsi rüyaymış, dünya eskisi gibi b.ktan,Bush hala yaşıyormuş çünkü.

Darkelven, Anubisle işbirliği yapmış ve kısa bir süre için divinate assasin olup, basteti öldürmüş.Daha sonra da tüm mısır tanrılarını biçmeyi düşündüğü için deli gömleğine sarılarak Yeraltı dünyasında atılmış, şimdi de orda bastet ve çılgın kedileri tarafından işkence görüyormuş.Yeraltından paralel bir boyut açıp Helle ve ölüler dünyasına gidip, yunan,nors ve mısır tanrıları arasında savaş çıkararak dünyanın sonunu getirmekle ilgili planlar kuruyormuş.
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''

Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...

drow atasözü
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

aransayes gaza gelmiş busha ulaşma yollarını arıyormuş
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Aransaye yöntemin Irak katliamı yapmak olduğunu öğrenmiş.Uçakla Irak'a gitmeye çalışırken uçakta Bush'a rastlamış :evil: :evil: :evil:

Darkelven kedileri öldürenleri öldürmek için, 1000 rahip, 1000 papaz, 1000 imam kısacası her dinden 1000 din adamı öldürmüş.Ayrıca hep dinin başlarından 2 tane öldürmüş.Amacı cehenneme gidip, kedileri öldürenleri öldürmekmiş

Edmond'un kedilere takmasının asıl sebebi Edmond eski hayatında Mısır'lıymış.

MarcusDagnarus, Odin rahiplerine gıcık oluyormuş.Bu yüzden sevmediklerini Odin Rahibi olmakla suçluyormuş

Galathiniol, yazacak bir şey bulamıyormuş.Edmond'dan yardım almaya karar vermiş, ancak Edmond'un kendinden beter yazdığını farkedince tekrar yazmaya karar vermiş.

Rhalazarn, Edmond'un kediler için öldüğünü farkedince, yaklaşık 30 kediyi tutsak edip Edmond'a her istediğini yaptırmaya başlamış

SacoKhan'ın kafası ağzına sığmayınca, kafasını taksit taksit yemeye karar vermiş.Ancak daha kafasının yarısında ölmüş.Edmond'da hazır biraz kafatası bulunca, bunları yem olarak kullanarak köpeklere vermiş.Amacı köpekleri bunlarla tuzağına kadar çekip köpeklerden kurtulmakmış.

Edmond pankart açmış

YAşASIN KEDİLER, SATANİSTLERE Ã?LÃ?M
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
MarcusDagnarus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MarcusDagnarus »

Marcus Dagnarus , tüm saygısıyla belirtmek istermiş ki , Rhalarzarn a kişisel bir garezi yokmuş , sadece rhalazarn ın amacının güneşışığında göründüğü kadar parlak olmadığını belirtmek istemiş..Deli bir necromancer a güvenmenin zor olduğunu söylüyor
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

Bunlar olacaksa bende bir orkum,
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

Evet, uzun bir sürenin ardından-düşündürücü derecede uzun bir sürenin ardından sizlerle birlikteyim. Ã?ncelikle hepinizi içten bir şekilde selamlamak istiyorum kardeşlerim!

Eğer yazdıklarınızı okumamış olsaydım, konuşmaya aynen böyle başlayacaktım.

Ancak okudum ve artık hakkımdaki gerçek düşüncelerinizi net olarak algılayabiliyorum. Duyduğuma göre Marcus Dagnarus kaşınmaya başlamış, hakkımda söylentiler uydurup duruyormuş. Ancak yazılarına şu cevabı vermek sanırım yeterli olacaktır:

"Kim beni Odin rahipliğine kabul etmeyecekmiş? şaşarım!
Yüce Thor'un çekici gibiyim, konuşana çakarım!"

"Darkelven'la ilgili duyduklarımsa gerçekten kafa karıştırıcı. Ã?ncelikle sorarım sana Darkelven, tanrılarla ne alıp veremediğin vardı? İskandinavya neyine yetmedi de Mısır'a yöneldin? şimdi ki şüphelerimse Yunanistan'a doğru yola çıkmış olmanla başlıyor... Olympus Dağı'na doğru korkusuzca ilerliyormuşsun duyduğum bir başka söylentiye göre. Ah-ne vurdumduymaz herifsin sen! Nankör! Artık bırak bu inadı da doğru yola gir. Odin Tapınaklarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkan Yardımcısı olarak tanrıları birbirine düşürmeni şiddetle kınıyorum!"...derdim eğer korkak bir kız olsaydım. Ancak cesur bir erkek olarak, sana tam destek vermekteyim Darkelven! Yürü be koçum! Kim tutar seni! Tanrılar savaşmak için değil de ne içindir ya? Erkeklerin tanrıları savaşırlar, öyleyse savaşsın tüm tanrılar!

Edmond'a gelince... Artık duyduklarımdan gerçekten şüphgelenmeye başladım. Acaba Edmond arkadaşımızın her yazısında satanistlerden bahsetmesinin bir diğer sebebi olabilir mi? Duyduğum bir söylentiye göre Kadıköy'de Ermeni Kilisesi'nin önünde kedi kesmiş 3-4 gün önce. Umarım yalandır Edmond, yalan olması için Odin'e dua et... Yoksa sonun kötü olur.

mathius arkadaşımızı öncelikle Yeni Dünya (RP Ekranı) na yazdıkları için tebrik ediyorum. Karakterinin o koşuşu ve olaya direk dalışı gerçekten övgüye değerdi. Ne korkusuz karakterdi o yaw! Süper rp yapıyosun bence bu işi bırakma!

Ancak Marcus Dagnarus arkadaşımızın yazısı aklıma gelince yine kıllandım. Arkadaş Valhalla'dan tanrı kaçırma operasyonundan döndü şimdi benim de aklımı kaçırmamı sağlamaya çalışıyo sanırsam. Gel Marcus vazgeç şu sevdadan, beraber denizlere açılırız bi de mürettebat, ohh gel keyfim gel. O kıta senin bu kıta benim-yaşasın emperyalizm!

Son olarak OTKYD başkanına yine seslenmek istiyorum: Dikkatli ol Galathiniol etrafımız sarıldı!
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Mathius zaten bir orkmuş.Dolayştığı diyarlarda dışlanmamak için kılık değiştiriyormuş.

Edmond satan'lara düşmanım diyip neler yaptıklarını inceliyormuş.Sonucundada kendine yazık etmiş."Dön bu sevdadan Edmond, senide bekleriz Odin Tapınakları Koruma ve Yaşatma derneğine..."

Darkelven Mısırda aşırı sıcaklardan şikayet edip duruyormuş ama zenci olacam sevdasına 2 faktörlük güneş yağını sürüp Mısırda saatlerce güneşin altında yatıyormuş."Dikkat etmeni öneririm;sabah 11:00 öğlen 15:00 arası güneşe çıkma!Yazık olur sonra!"

Rhalazarn; En kısa zamanda Odin koruyucularıyla iletişime geçip tapınağı ve Odin in şehrini korumak için düzenli bir ordu toplıyalım.Sonradan başımız ağarmasın!..
MarcusDagnarus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MarcusDagnarus »

Marcus Dagnarus , rhalazarn ın barış önerisini kabul ediyormuş :D ama açık deniz değilde keyifle savaşılcak orkların olduğu bi yeri tercih edermiş...Posedion un MarcusDagnarus a takıntısı varmış
Post Reply