Başıma kalmazsa sewinirim
Silmarillion The Movie / Yapılmalı mı? Nasıl ?
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

Silmarillion The Movie / Yapılmalı mı? Nasıl ?
Bu eserin filminin çevrilmesi eminim birçoğunuzun aklından geçiyordur.Fikirlerinizi bekliyorum 
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Çok iyi bi eser olması ayrı konu ama her iyi kitaptan iyi film çıkmaz. Mesela bir felsefe kitabının filmini çekmeye kalkarsanız avcunuzu yalayabilirsiniz 
Silmariliondaki bazı öğeler o kadar soyut ki ancak insan zihninde canlandırılabilir. Görüntüye dökülmesi insanlarda muhtemelen hayalkırıklığı yaratır.
Bence ondan önce hobit falan yapılabilir. Bürsürü etkileyici fantastik eser de var hem
Silmariliondaki bazı öğeler o kadar soyut ki ancak insan zihninde canlandırılabilir. Görüntüye dökülmesi insanlarda muhtemelen hayalkırıklığı yaratır.
Bence ondan önce hobit falan yapılabilir. Bürsürü etkileyici fantastik eser de var hem
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Lord Necros
- Başbüyücü
Silmarillion pek çok farklı hikâyeden oluşan bir kitap. Pek filmleştirilebileceğini zannetmiyorum açıkçası.
Ayrıca gerçekten de okurken baymıştı beni. Sırf açık yer kalmasın diye zorla okumuştum.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
BLACK HAND
- Kullanıcı

- dungeonmaster
- Kullanıcı

olursa cok siki calisilmasi gerekir ve dendigi gibi sadece kitabi yalamis yutmus adamlar anlayabilir cunku gercekten cok fazla isim var insan ilk okuyunca deliriyo resmen
ama kitabin icinden bir hikayeyi akip onun filmi cekilebilinir Beren ve Luthien destani ya da Turambar Turin in hikayesi gibi onceki kisimlarda nasil yuzuklerin efendisinde ilk basta kisa bi ozet geciyo aynen ole bi on dk giris yapilir sonra konuya gecebilir. baska bisey gelmiyo aklima:) ama bence yapilamaz kimse bu kadar ugrasmaz
OLursa da Beren i Muslum Gurses Luthien i Banu Alkan oynarsa olay olur:)
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

Gece yarısı aklıma gelen casting i sizlerle paylaşayım 
NEW LINE CINEMA & JERRY BRUCKHEIMER FILMS PRESENT A STEVEN SPIELBERG & PETER JACKSON FILM HUGO WEAVING CATE BLANCHETT MARTON CSOKAS "SILMARILLION" IAN McKELLEN KARL URBAN ERIC BANA KRISTANNA LOKEN HUGH DANCY CRISTOPHER LEE SAFFRON BURROWS DAVID WENHAM DIANE KRUGER EWAN McGREGOR STELLAN SKARSGAARD KEVIN SORBO MARK FERGUSON PETER McKENZIE HARRY SINCLAIR FEAT. BRIGITTE FONDA AS MORWEN MUSIC BY HANS ZIMMER & HOWARD SHORE
çok istesem de brad pitt i koyamadım
bu isimlerin bir araya kolay kolay gelmeyeceğini (özellikle new line ve bruckheimer tabi spielberg ve peter jackson hatta howard shore la hans zimmer da arıza çıkarabilir) düşünebilirsiniz ama benim burda belirtmek istediğim böyle bir eseri ancak bu isimlerin yeteneklerini birleştirerek (oyunculardan bahsetmiyorum) hakkıyla sinemaya aktarabileceğidir.new line ve bruckheimer films beraber parayı bastırırsa adam toplanır sorun olacağını sanmıyorum ha ikisi de batar orası ayrı
neyse şimdi kim kimi oynayacak onu yazayım 
HUGO WEAVING ELROND
CATE BLANCHETT GALADRIEL
MARTON CSOKAS CELEBORN
ERIC BANA FÃ?ANOR (buna fazla tepki göstermeyin en iyi bu geldi aklıma
)
KARL URBAN TUOR
KRISTANNA LOKEN IDRIL
DAVID WENHAM TURIN TURAMBAR
IAN McKELLEN GANDALF
CRISTOPHER LEE SARUMAN
STELLAN SKARSGAARD THINGOL
EWAN McGREGOR BEREN
DIANE KRUGER LUTHIEN
KEVIN SORBO FINGOLFIN
HUGH DANCY FINARFIN
MARK FERGUSON GIL-GALAD
PETER McKENZIE ELENDIL
HARRY SINCLAIR ISILDUR
bunlar karakterlerin 5 te 1 i anca
önerileriniz varsa yazın bakarsınız iyi bişe olur da göndeririz çekerler falan :ayyyy!:
NEW LINE CINEMA & JERRY BRUCKHEIMER FILMS PRESENT A STEVEN SPIELBERG & PETER JACKSON FILM HUGO WEAVING CATE BLANCHETT MARTON CSOKAS "SILMARILLION" IAN McKELLEN KARL URBAN ERIC BANA KRISTANNA LOKEN HUGH DANCY CRISTOPHER LEE SAFFRON BURROWS DAVID WENHAM DIANE KRUGER EWAN McGREGOR STELLAN SKARSGAARD KEVIN SORBO MARK FERGUSON PETER McKENZIE HARRY SINCLAIR FEAT. BRIGITTE FONDA AS MORWEN MUSIC BY HANS ZIMMER & HOWARD SHORE
çok istesem de brad pitt i koyamadım
bu isimlerin bir araya kolay kolay gelmeyeceğini (özellikle new line ve bruckheimer tabi spielberg ve peter jackson hatta howard shore la hans zimmer da arıza çıkarabilir) düşünebilirsiniz ama benim burda belirtmek istediğim böyle bir eseri ancak bu isimlerin yeteneklerini birleştirerek (oyunculardan bahsetmiyorum) hakkıyla sinemaya aktarabileceğidir.new line ve bruckheimer films beraber parayı bastırırsa adam toplanır sorun olacağını sanmıyorum ha ikisi de batar orası ayrı
HUGO WEAVING ELROND
CATE BLANCHETT GALADRIEL
MARTON CSOKAS CELEBORN
ERIC BANA FÃ?ANOR (buna fazla tepki göstermeyin en iyi bu geldi aklıma
KARL URBAN TUOR
KRISTANNA LOKEN IDRIL
DAVID WENHAM TURIN TURAMBAR
IAN McKELLEN GANDALF
CRISTOPHER LEE SARUMAN
STELLAN SKARSGAARD THINGOL
EWAN McGREGOR BEREN
DIANE KRUGER LUTHIEN