Heroes ve Sylar üzerine
belki bu arada onun düşüncelerinin okunmasını falan etkileyecek birini ziyarete gitmiştir ben onun o 5 sene boyunca heroların peşini bıraktığını hiç sanmıyorum ayrıca ben de syları oynayacak kişinin seçimi bakımından memnunum zira bence seçilen kişi cuk diye oturmuş garip bi psikopat tipi var adamda 
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
İyi de adam Matt Parkman ile koyun koyuna mı yatıyor?
Onunlayken düşünmemesi yeterli.
Ah, bir şey daha. Nasıl Sylar, Eden McCain'in zihinsel etkisine karşı koyduysa, Haitili'nin etkisine de karşı koyuyor olabilir.
Onun idam mantığı da büyük ihtimalle hepsini birer hücreye tıkıp her birini teker teker öldürüp güçlerini almaktır. Süper fikir gerçekten. Ben de isterim.
Ah, bir şey daha. Nasıl Sylar, Eden McCain'in zihinsel etkisine karşı koyduysa, Haitili'nin etkisine de karşı koyuyor olabilir.
Onun idam mantığı da büyük ihtimalle hepsini birer hücreye tıkıp her birini teker teker öldürüp güçlerini almaktır. Süper fikir gerçekten. Ben de isterim.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Ao
- Kullanıcı

Tamam tamam anlaşıldı siz Sylarcılar zaten Allah bir Sylar 2 yapmışsınız neyse Hiro onu patlatsın kalbinide ben o zaman gülecem bol bol görecez sizin Syları
şaka bir yana sen anlamadın beni Necros kardeşim benim amacım Sylara laf atmak değil dizide mantık hatalarını göstermek istiyorum tabiki koynuna girmiyor öyle bir şey demedim ama altında çalışan biri ile 5 sene boyunca hiçmi açık vermezsin bir kere planını düşünmezsin onlara anlatırken neyse Sylar bu ya size göre vardır bir şey ama bende diyorum varsa göstersin senaristler varsayımla olmaz 
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Yok abi, ben anladım ne demek istediğini.Ao wrote:Tamam tamam anlaşıldı siz Sylarcılar zaten Allah bir Sylar 2 yapmışsınız neyse Hiro onu patlatsın kalbinide ben o zaman gülecem bol bol görecez sizin Sylarışaka bir yana sen anlamadın beni Necros kardeşim benim amacım Sylara laf atmak değil dizide mantık hatalarını göstermek istiyorum tabiki koynuna girmiyor öyle bir şey demedim ama altında çalışan biri ile 5 sene boyunca hiçmi açık vermezsin bir kere planını düşünmezsin onlara anlatırken neyse Sylar bu ya size göre vardır bir şey ama bende diyorum varsa göstersin senaristler varsayımla olmaz
şimdi Sylar bir psikopat. Bunda herhalde itirazı olan yok. Psikopatların zihinlerinin farlı çalıştığı ve kendilerini normal insanların yapamayacağı pek çok şeye zorlayabildikleri de biliniyor. Sylar'ın yaptığı şey Nathan'ı oynamak değil, Nathan olmaktı. Nathan ile muhteşem bir empati kurduğu ve davranışlarıyla, düşünceleriyle tamamen o oldu. Bu sebeple farkedilmedi.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Ao
- Kullanıcı

Gene Syları üstün kılarak bir varsayım yaptın farkındamısın Necros
ama diyorumya siz Sylarcılarla anlaşamıyorum ben 
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Lord Necros
- Başbüyücü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Ã?ankaya'yı Beyaz Saray'a tercih ederim şahsen.
O değil de, beş yıl sonra Peter ve Sylar birlikte soğuk füzyonu buluyorlar gördüğüm kadarıyla. Peter yine radyoaktif hale gelirken Sylar da onu donduruyordu.
(Biliyorum, iğrencim. :banghead: )
O değil de, beş yıl sonra Peter ve Sylar birlikte soğuk füzyonu buluyorlar gördüğüm kadarıyla. Peter yine radyoaktif hale gelirken Sylar da onu donduruyordu.
(Biliyorum, iğrencim. :banghead: )
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Ao
- Kullanıcı

Walla bak Necros Sylarsan sen yandın çünkü siteden beni tanıyanlar normaldede yüzyüze görüştüğüm insanlar hepside bana''Abi sen Syları döversin diyorlar bittin sen şimdi kendini ele verdin İzmirdede olduğunu biliyorum
''Abi bak Sylar güçlü onu anladım ama bana gelip habire Sylar bu bunuda yapar şunuda yapar demeyin ne olur
Mantık hatası var diyin ama onu demeyin 
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Sylar her şeyi yapar abi.
Yok abi, bu tip cins işleri beceren çok kişi var. Sylar mı yapamayacak? Ha mantık hatası mı istiyorsunuz: Hemen aktarayım.
Ã?nceki bölümlerde Hiro, yanındaki adamla beraber Ando'yu Hope'tan kurtarmaya giderken adam Hiro'ya "Kim çantayı aldı? Kim seni bırakıp gitti?" gibi şeyleri sorarken Hiro'nun yüzüne bakıyordu, ama o sırada araba kullanıyordu bu şahıs ve karşı yönden gelen arabaların farkları yüzüne vurup duruyordu. Yani nasıl olup da kaza yapmadı? Yoksa...yoksa arabanın otomatik pilotu mu var?
Yok abi, bu tip cins işleri beceren çok kişi var. Sylar mı yapamayacak? Ha mantık hatası mı istiyorsunuz: Hemen aktarayım.
Ã?nceki bölümlerde Hiro, yanındaki adamla beraber Ando'yu Hope'tan kurtarmaya giderken adam Hiro'ya "Kim çantayı aldı? Kim seni bırakıp gitti?" gibi şeyleri sorarken Hiro'nun yüzüne bakıyordu, ama o sırada araba kullanıyordu bu şahıs ve karşı yönden gelen arabaların farkları yüzüne vurup duruyordu. Yani nasıl olup da kaza yapmadı? Yoksa...yoksa arabanın otomatik pilotu mu var?
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Ao
- Kullanıcı

Necros böyle yapmasak
mantık hatası derken neyi kast ettiğimi anladın sen abi
bu ne biçim örnek şimdi ya :evillaugh:
ayrıca ilk bölümlerde cafede bir kız vardı adını unuttum hiro baya sevmişti bu kızı oralarda da kız hiroya bu japonca sözlüğü bir arkadaşım verdi diyordu daha sonra anlıyoruz ki onu veren kişi zaman yolculuğu yaptığı zaman hiro veriyo e o zaman bu hiro tipini değiştirmemiş olmasına rağmen nasıl oldu da onunla sanki ilk defa karşılaşıyor gibi yapabiliyor?
There'll be war, there'll be peace.