Arkadaşlar uzunca bir süredir siteye giremedim.Sizlerden ayrı kaldığım her gün bir parçamı aldı götürdü benden
Bunun ardından bir toplanma teklifi ile tüm frpworld sakinlerini rahatsız etme kararı aldım
iyi etmişmiyim.Etmişim,etmişim...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
aslında uzun vadeli plan yapmak ankara buluşmaları için en iyisi gibi geliyor yoksa buluşmalar çok zor gerçekleşiyor.Yada hiç gerçekleşmiyor.Ne dersiniz Ağustos sonuna ayarlayalım mı?
Yoksa çokmu abartmış oluruz
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Bana her türlü uyar. Saco geldiğinde illa ki düzenleriz bi buluşma ama isterseniz ondan öncesine de birşeyler ayarlayabiliriz. Drakhan hadi organize et buluşmayı. Beni listeye ekleyebilirsin.
AYın 21 Uygun benim için.. ama saat 2 den sorna gele bilirim malum iş güç o gün yarım gün çalışyoruzda.. :):):)
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
21inde biryere sözvermiş bulundum arkadşlar eğer buluşursanız belki bir uğrarım. 22si olursa seçim var belki oy kullandıktan sonra olabilir ertesi hafta da istanbula gitmem gerek. Yoğun bi döneme dekgeldi üzgünüm
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Efla uğrayacağını söyledi,SacoKhan yok Logan 2 den sonra orda,dungeonmaster geliyor napalım 25 inden sonraya şimdiden ayarlayıp ferah ferah mı buluşsak herkez planlarını ona göre yapar ne dersiniz?
21 de büyük ihtimalla Ankarada olacağım. Ancak hayat ne getirir bilemem. Gelmeyi bende isterim ama şu an için gelip gelemeyeceğimi söylemek için çok erken. Sen beni kurşun kalemle not al Drakhan, sonra silmesi zor olmasın.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka