en yeni mega ankara buluşması!!!

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

en yeni mega ankara buluşması!!!

Post by Drakhan »

Arkadaşlar uzunca bir süredir siteye giremedim.Sizlerden ayrı kaldığım her gün bir parçamı aldı götürdü benden :roll:
Bunun ardından bir toplanma teklifi ile tüm frpworld sakinlerini rahatsız etme kararı aldım :D
iyi etmişmiyim.Etmişim,etmişim...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

iyi etmişsin ben de site sakinlerini görmek istiyorum. B ara çalıştık ama bi türlüayarlayamadık herkesin bi işi çıkıyo yau :D

Zaman önerilerini bekliyoruz arkadaşlar zaman uygun olursa ben varım işin içinde...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Gelmek isteyen arkadaşlar buradan bildirsinler elbet herkeze uyan bir gün olur...
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Walla ağustos sonu ancak :(
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

aslında uzun vadeli plan yapmak ankara buluşmaları için en iyisi gibi geliyor yoksa buluşmalar çok zor gerçekleşiyor.Yada hiç gerçekleşmiyor.Ne dersiniz Ağustos sonuna ayarlayalım mı?
Yoksa çokmu abartmış oluruz :D
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Bana her türlü uyar. Saco geldiğinde illa ki düzenleriz bi buluşma ama isterseniz ondan öncesine de birşeyler ayarlayabiliriz. Drakhan hadi organize et buluşmayı. Beni listeye ekleyebilirsin.
Been there. Seen that. Got the scars.
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

tamamdır.Bu görev bilinci gazını aldıktan sonra evlerden bile toplarım :D

Cumartesi günü yani ayın 21 i uygunmudur?
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

AYın 21 Uygun benim için.. ama saat 2 den sorna gele bilirim malum iş güç o gün yarım gün çalışyoruzda.. :(:):):)
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

21inde biryere sözvermiş bulundum arkadşlar eğer buluşursanız belki bir uğrarım. 22si olursa seçim var belki oy kullandıktan sonra olabilir ertesi hafta da istanbula gitmem gerek. Yoğun bi döneme dekgeldi üzgünüm :D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

başka kimler var parmak kaldırsın? :D
dungeonmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dungeonmaster »

ben de bi uğrayabilirim :D :D
Est Solarous oth Mithas!
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

25 i sonrası uygun benim için ancak :(
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Efla uğrayacağını söyledi,SacoKhan yok Logan 2 den sonra orda,dungeonmaster geliyor napalım 25 inden sonraya şimdiden ayarlayıp ferah ferah mı buluşsak herkez planlarını ona göre yapar ne dersiniz?
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

O zaman uygun zaman yaratmak için elimden geleni yaparım...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

21 de büyük ihtimalla Ankarada olacağım. Ancak hayat ne getirir bilemem. Gelmeyi bende isterim ama şu an için gelip gelemeyeceğimi söylemek için çok erken. Sen beni kurşun kalemle not al Drakhan, sonra silmesi zor olmasın.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply