Heroes ve Sylar üzerine
-
Ao
- Kullanıcı

Afferin Celeraen
İşte güzel bir örnek verdi ben böyle şeyleri mantık hatası olarak dedim Necros.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Sylar 20. bölüm itibariyle artık karizmayı çizdirmeye başlıyor efendim. Eskisi kadar soğukkanlı olmadığını, olamayacağını görüyoruz. Tamam Nathan'ın yerine geçtiğini öğrendiğimizde saygı duysak da daha sonra düşüşe geçtiği kimse tarafından reddedilemez bi gerçek.
Bir de deliliğe vurdum. İlla ki her dizide oluyo mantık hataları ama burda çok göze batıyor işte, ben diziyi sürekli anlayamadığım, yanlış anladığım düşüncesiyle izliyorum. Sokmasınlar bu kadar gözümüze.
Bir de deliliğe vurdum. İlla ki her dizide oluyo mantık hataları ama burda çok göze batıyor işte, ben diziyi sürekli anlayamadığım, yanlış anladığım düşüncesiyle izliyorum. Sokmasınlar bu kadar gözümüze.
Aklıma takılan bir şey daha var. 5 yıl sonraya gittiklerinde Peter'ın yüzünde ki yara nasıl oluşmuş. İyileşmiyor muydu? şimdi diyeceksiniz ki Clarie öldüğü için Peter o gücü kazanamadı. Tamam ama artık Clarie yaşıyor. Peter'ın o gücü almış olması lazım.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Ao
- Kullanıcı

Ama karşılaşmadılar Aransayes.Ã?ünkü o alternatif geleceğin geçmişinde Hiro gidip Petere popon kızı kurtar demedi.Demekki Claire başka türlü kurtuldu Peterın yardımı olmadan.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Ao
- Kullanıcı

Yaşıyor ama o alternatif gelecekte Hiro geçmişe gitmedi ve söylemedi ve Peterda Claire i kurtarmadı Peter kurtarmış olsaydı suratında iz olmazdı iyileşirdi iyide o zaman Claire i kim kurtarıyor harbiden?
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Arkadaşlar, Claire'ı Peter'ın kurtarmış olması lazım. Aksi taktirde infilak ettiğinde kendisi de ölmeliydi. Bugün yaşıyorsa bu da ancak Claire'dan aldığı güç sayesinde olabilir. Yara izine gelince...Peter bir nükleer bomba gibi patladı. Bırakalım da öyle üç beş yarası da kalsın geriye. 
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Orayı kaçırmışsın sanırım. Peter, Niki'ye patlayanın kendisi olduğunu, Nathan'ın da kendisini korumak için (Ki gerçekte Sylar, kendini öldü gösterip peşine düşmelerini engellemek için) böyle bir yalan uydurmuştu.
Aha işte aklıma bir teori daha geldi. Sylar nasıl beş yıl boyunca durmayı başardı dedik. Belki de bunca zaman, öldü sanıldığı için gizlienmeyi başardı ve Nathan'ı öldüreli çok uzun zaman olmadı ha?
Teorilerimiz devam edecek. Bizi izlemey devam edin.
Aha işte aklıma bir teori daha geldi. Sylar nasıl beş yıl boyunca durmayı başardı dedik. Belki de bunca zaman, öldü sanıldığı için gizlienmeyi başardı ve Nathan'ı öldüreli çok uzun zaman olmadı ha?
Teorilerimiz devam edecek. Bizi izlemey devam edin.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Mark
- Kullanıcı

Zaman yolculuğu, çok karışık bir durum.celeraen wrote:ayrıca ilk bölümlerde cafede bir kız vardı adını unuttum hiro baya sevmişti bu kızı oralarda da kız hiroya bu japonca sözlüğü bir arkadaşım verdi diyordu daha sonra anlıyoruz ki onu veren kişi zaman yolculuğu yaptığı zaman hiro veriyo e o zaman bu hiro tipini değiştirmemiş olmasına rağmen nasıl oldu da onunla sanki ilk defa karşılaşıyor gibi yapabiliyor?
İlk önce, bir şeyi değiştirdiğinde,
1-normal akışın takip ettiği gelecek
2- senin değiştirerek yarattığın alternatif gelecek.
Hiro önce kız ile tanıştı. O zamanda, geçmişe gitmemişti. Sylar kızın beynini dağıtınca
yani aslında tanışması daha sonra oldu.
Ama sözlük nasıl elindeydi?
diye soruyorsun, o zaman bende sana derim ki..
Duvardaki resim yoktu (kız ve hiro nun doğum günü resmi) o, neden yoktuysa, o yüzden de, kız hiro yu hatırlayamadı.
Hiro geçmişe (yanlışlıkla) döndüğünde, Ando duvardaki, resmi farkediyor!
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Eğer yanlış hatırlamıyorsam gelecekte Hiro, zamanı değiştirmeye çalışıp durduğunu ama tek öğrendiğinin zamanı değiştiremediği olduğunu filan söylemişti. Bu kapsamda bakarsak sözlüğü normalde kıza Hiro yerine bir başkasının verdiğini ve Hiro'nun altı ay öncesine döndüğünde sadece bu başkasının yerini aldığını düşünebiliriz sanırım.
Bir de benzeri bir şekilde gelecekteki Hiro, Sylar'a kılıcını sapladığında ölmediğini, Claire'in gücünü aldığı için yaşadığını söylüyordu. Halbuki Claire ölmemişti. O halde Sylar'ın ölmesi gerekirdi.
Bu noktada bir flashback yapayım. Sylar daha önceden çatıdan düştüğünde bacağı kırılmıştı, öldü denilmişti ama ayağa kalkmıştı ve Mr. Bennet' ten kurşun yemesine rağmen tekrar ayaktaydı.
Bu bağlamda Sylar'ın bir şekilde kendisini tedavi edebildiğini-Claire kadar etkili ve kendiliğinden olmasa da-düşünebiliriz.
Yani Hiro o kılıcı sapladığında Sylar, Claire'in gücü olmaksızın yaşamaya devam etti. Bu bağlamda geçmişe döndüğünde Hiro kılıcını aynı yerde ve aynı zamanda saplasa da değişen bir şeyin olacağının düşünülmesi pek doğru değil.
Keşke akıllılık edip Sylar'ın kafasını kesseymiş. Daha emin olurdu.
Bir de benzeri bir şekilde gelecekteki Hiro, Sylar'a kılıcını sapladığında ölmediğini, Claire'in gücünü aldığı için yaşadığını söylüyordu. Halbuki Claire ölmemişti. O halde Sylar'ın ölmesi gerekirdi.
Bu noktada bir flashback yapayım. Sylar daha önceden çatıdan düştüğünde bacağı kırılmıştı, öldü denilmişti ama ayağa kalkmıştı ve Mr. Bennet' ten kurşun yemesine rağmen tekrar ayaktaydı.
Bu bağlamda Sylar'ın bir şekilde kendisini tedavi edebildiğini-Claire kadar etkili ve kendiliğinden olmasa da-düşünebiliriz.
Yani Hiro o kılıcı sapladığında Sylar, Claire'in gücü olmaksızın yaşamaya devam etti. Bu bağlamda geçmişe döndüğünde Hiro kılıcını aynı yerde ve aynı zamanda saplasa da değişen bir şeyin olacağının düşünülmesi pek doğru değil.
Keşke akıllılık edip Sylar'ın kafasını kesseymiş. Daha emin olurdu.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.