Kitap Önerileri
- Dantrag_Baenre
- Kullanıcı

forgotten realms tan dark elf trilogy i okuyun gerisini istersen oku main-char ın ölmiceeni bildiinden seri zewk wermez oluyo sadece acaba bu sefer nası öldürcek die merak ediosun avatar 3 lemesini oku tolkienden simmarilion dan başla kayıp öyküler hobbit falan hepsini yala yut ama ejderha mızrağı okuma:D
- dungeonmaster
- Kullanıcı

-
Archangel_Tyrael
- Kullanıcı

millet eğer ateşler geçidi yada namı diğer 300 leri okyup beğendiğseniz size M.C.Ford ONBİNLER öneririm gerçekten çok güzel ve oldukça kanlı canlı bi kitap süreklisavaş alanında olucaksınız yada Homeric MOğOL KURDU derim odamı olmadı hiç düşünmeden tereddüt etmeden cebinizdeki son parayı H.P. Lovecraft ın herhangi bir kitabına yatırın asla pişman olmazsınız spartes get night will die in hell !!!
Seri okumaktan sıkıldıysanız, ya da vizeler var, dersler var seri okuyamam, devam edemem, yarıda kalır vs. diyosanız, hala yazılmamış olmasına hayret ettiğim Neil Gaiman'ın Stardsut (Yıldız Tozu) kitabı var.
Bir de bu kitabı filme çekiyorlar, başrollerinde Robert De Niro ve Michelle Pfeiffer oynuyor. Tam tarih veremiyorum ama 2007'de vizyona girecek.
Bir de bu kitabı filme çekiyorlar, başrollerinde Robert De Niro ve Michelle Pfeiffer oynuyor. Tam tarih veremiyorum ama 2007'de vizyona girecek.
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
BLACK HAND
- Kullanıcı

Elric Destanı diyorum. Okunması gereken bir seri. 6 kitaptan oluşuyor seri ama kitaplar ince. Zaten kalın olsa da bir şey değişmez inanılmaz bir seri. Okumaya bailayın, ne demek istediğimi anlayacaksınız 
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...