En Son Hangi Filmi İzlediniz?
Bende en son Karayip'i izledim fena değildi ama öyle ahım şahım bişeyde değildi.
Spidy'e gelince bencede resmen ezmişler örümceği.Birde çok kültür emperyalizmi vardı dikkat ettiyseniz her gaz sahnesinde bir bayrak resmi geçiyor.Ha birde bir replik dikkatimi çekti Peter o diğer fotoğrafçı sarışın elemanın resimlerinin sahte olduğunu söylemeye geldiğinde diğer fotoğrafçıyı tutup duvara yapıştırdığında eleman lütfen yapma falan dedi.Peterda affedilmek istiyosan din değiştir dedi.Adamlar kendi yaptıkları popüler filmlerin hepsinde bilinç altına birşeyler serpiştiriyorlar...
Spidy'e gelince bencede resmen ezmişler örümceği.Birde çok kültür emperyalizmi vardı dikkat ettiyseniz her gaz sahnesinde bir bayrak resmi geçiyor.Ha birde bir replik dikkatimi çekti Peter o diğer fotoğrafçı sarışın elemanın resimlerinin sahte olduğunu söylemeye geldiğinde diğer fotoğrafçıyı tutup duvara yapıştırdığında eleman lütfen yapma falan dedi.Peterda affedilmek istiyosan din değiştir dedi.Adamlar kendi yaptıkları popüler filmlerin hepsinde bilinç altına birşeyler serpiştiriyorlar...
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Transformars filmini izledim...Ã?ooooooook güzel ben de o arabadan istiyorum ve oyuncağını aramaya başladım bile. Gerçekten çok güzel yapmışlar, çizgifilm olduğu için herkes çocuk filmi sanmış ama alakası yok.
Tavsiye ediyorum.
Tavsiye ediyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
en son "3 gün içinde öleceksin"i izledim...
böyle filmlerden nefret ediyorum böyle filmleri de ne diye yapıyolarsa ..18+boşuna diği korkudan çok iğrenç bir soğuk şiddet var seri katilin olayı işte...bir de sinemada izledik ya gidip..alahım hala hatırladıkça "bırr".gitmeyin bence çook merak eden evde izlesin eminim daha az rahatsız edicidir.
böyle filmlerden nefret ediyorum böyle filmleri de ne diye yapıyolarsa ..18+boşuna diği korkudan çok iğrenç bir soğuk şiddet var seri katilin olayı işte...bir de sinemada izledik ya gidip..alahım hala hatırladıkça "bırr".gitmeyin bence çook merak eden evde izlesin eminim daha az rahatsız edicidir.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

ben de en son olarak diriliş : vampir avcısını izledim bence bildiğimiz vampir olayıyla çok çelişkilş şeyler vardi ve bir dünya da klişe yani çok umutsuz kalmadığınız sürece gitmeyin derim
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
Drakhan
- Kullanıcı

23'ü izledim. Sonu biraz daha şaşırtsa mükemmel bir film olabilirdi. Bu haliyle de çok iyi.
Kesinlikle katılıyorum Artemis Entreri'ye.Ayrıca artık jim carey'e abartılı oyuncu denmesi yasaklansın.Çok ciddi cevalar verilsin
Kesinlikle katılıyorum Artemis Entreri'ye.Ayrıca artık jim carey'e abartılı oyuncu denmesi yasaklansın.Çok ciddi cevalar verilsin
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
-
Karanya-Memoria
- Kullanıcı

-
Karanya-Memoria
- Kullanıcı