biraz olayi "elflerin dogasinda var o yuzden buyu demiyorlar buna "
anlaminda bana kalsa...
elfler asmis ya... (en azindan tolkien'inkiler oyle gorunuyor ki silmarillion da bole olmadiini farkediyoruz...)
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
büyü olayı bence bir mücadeleden kaçmanın en kolay yolu,şöyle düşünelim lotr serisinde gandalf devamlı büyü yapsaydı,film veya kitap bu kadar sürükleyici olabilirmiydi?ben hiç zannetmiyorum,tolkien insanlara her işin bir zorluğu vardır ve bu zorluklar mücadele ederek aşılır demek istemiştir ve bu nedenlede büyü yapmaya kitabında fazla yer vermemiştir.ve bu kitap zaten büyücelerin savaşı değil ki sadece büyü olsun,bu seride her türlü varlık var ve hepsinin ortak amacı yaşamlarını devam ettirebilmek!bunuda bir yaşama savaşı olarak yapıyorlar ve böylelikle kitapta maddi ve manevi her türlü olgunun bir savaşı ortaya çıkıyor....
Ama yararığın gözüne gözüne tuttu dikkatini çekerim (yani bak ne kadar da büyülü).
Hatta dancing lights'ı gören diğer 2 nazgül de "oha bu adamla uğraşılmaz" deyip kaçtılar...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Raistlin wrote:Ama yararığın gözüne gözüne tuttu dikkatini çekerim (yani bak ne kadar da büyülü).
Hatta dancing lights'ı gören diğer 2 nazgül de "oha bu adamla uğraşılmaz" deyip kaçtılar...
Orası öyle abi.adam dancin lights yapar gibi yapmış ne büyüsü yaptıysa.pek büyü olduğunu zannetmiyorum.daha çok staffın büyülü bi özelliği gibi.
herneyse zaten bu sahnede pyrosla aramda küçük b ialay dialogu geçmişti.