Salvatore'yi severim ben. ama tabi David Edding göz ardı edilemez bir yazardır.
En başarılı Fantazi Yazarı sizce kim?
- Blackthorn
- Kullanıcı

Tolkien en iyidir.Gerçek birşeyi hayal gücü sayesinde Yüzüklerin efendisi üçlemelerinde dile getirmiştir.Michael Ende ise Bitmeyecek öykü ile müthiş bir hayal gücü dünyası kurmuş ve en son olarakta Weis & Hickman onlarda gerçekten iyiler ama bana sorucak olursanız en iyileri tartışmasız Tolkien'dir. Tolkien için üç kere hurra hurra hurra :w00t: :w00t: :w00t: (Narnia'da bu tezahurat çok revaçta(tezahurat yanlış oldu galiba siz anladınız işte))...
Est Sularas Oth Mithas...
şerefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?)

şerefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?)
Yazarlar arasında en iyi olarak kimseyi gösteremem çünkü Tolkien'nin, Robert Jordan'ın, R.A. Salvator'un,Margaret Weis ve Tracy Hickman ikilisinin veya Elaine Cunningham mın yazdığı kitaplardan aldığım tatlar çok farklı. Her bir yazarın kendine ait olan tasvirleri, konuyu işleyişi çok farklı. Bu yüzden piramitin en tepesine tek bir yazar koymam. Hepsi kendi içlerinde en iyi yazarlardır. 
hernekadar harry filmleri yüzünden çocuk kitabı gibi algılansada süprizlerin kadını olan j.k.rowling,daha 15 yaşında yazdığı romanla times'ın ençok satanlara listesinde haftalarca birinci olan eragon kitabı ile chistopher paolini ve şuan ikinci nesil kitaplarını okuduğum kendimi hiç bukadar bir kitap serisine kaptırmadığım şahane konusu yalın dilleri ile Weis & Hickman ikilisinin yerleri bambaşka bende.
sustum genelde bazende gülümsedim nazikçe dinlemediğim belli olmasın diye
-
Bunises
- Site Yazarı

1-JRR Tolkien (ve arkadaşları)
2-Frank Herbert (Dune)
3-S. King (Kara Kule Destanı-Tılsım-Kara Ev)
İlklerim bunlar.Liste uzar ama ne yapalım...
2-Frank Herbert (Dune)
3-S. King (Kara Kule Destanı-Tılsım-Kara Ev)
İlklerim bunlar.Liste uzar ama ne yapalım...
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Bence en iyi yoktur, muhteşem vardır.Muhteşemler ise kendi aralarında kıyaslanamazlar.Ancak muhteşemler;
1-)Tolkien
2-)David Eddings
3-)Micheal Moorcock
4-)Jk Rowling
Belki de neredeyse başka bişi okumamdan kaynaklanıyor.Ama bunlar muhteşem
1-)Tolkien
2-)David Eddings
3-)Micheal Moorcock
4-)Jk Rowling
Belki de neredeyse başka bişi okumamdan kaynaklanıyor.Ama bunlar muhteşem
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
BLACK HAND
- Kullanıcı

Tolkien tabiki Weis Hickman gibi 2 kişi halinde hatta dünya yaratılışında bi sürü kişinin yardımıyla yapmadı.İmkansızlıklarla arkasında dev bir şirket olmadan üstelik fantezinin nerdeyse yok diyebilceğimiz dönemde yazdı dillerini coğrafyasını oluşturdu vs vs..
Kısaca Tolkieni kimse geçemedi geçemezde yaşayan hiç bir fantezi yazarı ona kendini rakip göremez en azından benim gözümde..
Kısaca Tolkieni kimse geçemedi geçemezde yaşayan hiç bir fantezi yazarı ona kendini rakip göremez en azından benim gözümde..
Forest Metal Is Immortal..