popstar saçmalığı

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Locked
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

pyros wrote:abi ister istemez burada lafı üzerime alınmaya başlıyorum
zira topiği ben açtım

fakat yaram olmadığı için gocunmuyorum

sadece kültürlü gözükmek istediği için bir şeylere sövmek ayrıdır, bir fikri olduğu ve belki konuyu başka bir yere getirmek istediği için fikir beyan eden ayrıdır

ki ben kendimi bu ikinci sınıf içine dahil ediyorum
Abi sen kendi üstüne niye alınıyorusnu?başlığı sen açmış olabilirsin ama senin bir fikrin olduğu için bu başlığı açtığından şüphem yok tabiiki.Yanlış anlama sakın haa.

am bu popstar bana birşey öğretti.TÃ?m televizzyon kanalları bi işe yaramaz.Nerden mi ulaştım bu vargıya?Popstara şaçma diyen arkadaşlar bir düşünün lütfen.bugün popstardan elenen 1 hafta içinde tüm kanallarda yarışmalara çıkmış olmuyor mu?
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

ona daha da gıcığım ya

neyse konuyu getirmek istediğim yer şuydu;

kolay para kazanmak için "dar gelirli" sınıfı dar gelirli bırakıyor ve "cahil" kesimi "cahillikten kurtarmıyorlar"
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

pyros wrote:ona daha da gıcığım ya

neyse konuyu getirmek istediğim yer şuydu;

kolay para kazanmak için "dar gelirli" sınıfı dar gelirli bırakıyor ve "cahil" kesimi "cahillikten kurtarmıyorlar"
SAna tamgaz katılıyorum.İnsanları dar gelirli veya cahil bırakıyorlar kendi menfaatleri için.sonra türkiyeye hizmet ediyor oluyorlar.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

cahil insanlar seçici olamaz ve bu adamların istediği de bu. kalitesiz programlarla çok paera kazanmak. ve cahil bir adam seçim yapmaz önüne geleni seyreder.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

insanlara kaliteli bir şeyler sunulmuyor ki
onu kabul edip sevsinler

hayır, ne yapıyorlar? Alışıla gelmişi kendileri belirliyor, sonra da bu alışıla gelmişin dışına çıkanları toplum gözünde karalıyorlar
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

:evil: :evil: :evil: onların hepsini lanetliyorum :twisted: :twisted: :twisted:
güç amacın, k
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

tamam! tamam!

gaza gelmeyelim! Geçti!
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ossun ben onları gene de lanetledim
güç amacın, k
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Tamam abi sakin olun.ee bundan sonra da bize yapabildiğimiz kadar insanları bilinçlendirmek düşüyor.Ama şimdiden söyleyeyim işimiz zor :D
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

aslında siteye dışarıdan bakan birisi şöyle diyebilir

"haddi len, bütün gün vampirlerden, kılıçlardan, kandan savaştan, büyüden cinden konuluyorsunuz, sonra çıkıp da popstara laf atıyorsunuz" die

bunu demin fark ettim :)

ama onlara yanıldıklarını anlatabilmek için bir ömür gerekir
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

arkadaşlar bu popstar yarışması zaten populer kültürün bir ürünü,popüler kültür zaten günü yaşayan bir olgu,örneğin bbg yarışmasından 5-6 tane yapıldı ve yapıldığı zamanda gündem oluşturuyor gibi bişiydi,peki şu anda o yarışmanın yarışmacılarından kaçı var piyasada?veya sizler hatırlıyormusunuz onları?bbg bitti popstar başladı,peki sizler bunların ne kadar süreceğini merak ediyorsunuz?
başka bir örnek daha popüler müziğin önce star diye lanse ettiği ve sonradan kaybolan nice insan var.ama bazıları yok olmuyor ve iyice yıldızlaşıp kafalarda yer ediyor...
yani popüler kültür binlerce seçenek sunuyor ve o seceneklerden birkaçı var olmaya devam ediyor.bu eleme aşamalarında ise yurdumuzun insanlarının hepsi bir menfaat kaynağı olarak algılanıyor.bunun önüne geçmek ise çok zor bir olay ve bu sadece eğitimle halledebilecek bir olay değil,bir kısır döngü içerisinde birbirini besleyen iki can damarı olarak devam ediyor ve bu can damarlarının kesilmesininde o kadar kolay olduğunu sanmıyorum.
yani bbg biter popstar başlar,popstar biter başka birşey başlar,ve bu kısır döngü bu şekilde devam eder.
bu olayı burda tartışmakta güzel,ama çözüm yeri burası değil,bizler ne kadar çabalarsak çabalayalım,bu yapıda ve özelliklerde olan bir toplumda bunları engelleyemeyiz...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

doğru ne yazık ki :???:

naapalım
bari lanetleyelim biz de !

:evil: :twisted: :mad: :twisted: :evil:
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Ben orda çıkıp da aptal aptal ne biliyim bilem kimi katil herifleri alkışlayan bir guruhu hor görürüm. evet bunu yaparım. Peki ben bu şekilde kendimi onlardan üstün mü görüyorum? evet bir şekilde öyle. Bunu inkar etmiyorum. Benimde pek çok kusurum var. sonuçta ben bir insanım. İnsanım kusuru vardır; ama katili alkışlamam. Yok sesi güzelmiş, yorummuş. Bunları dinlemem. Bunlar palavra. İşi gücü olmayan pek çok boş insanın, boş eğlencesi. Bu gibi aktiveteler insana hiçbirşey katmıyor. Noşu boşuna gerilip, seviniyorlar.
Ben bu programın temsil ettiği popüler kültürden hoşlanmıyorum ve karizmatik gözükmek gibi bir amacım yok. Ben sadece sizler gibi kendi fikirlerimi beyan ediyorum. evet belki popüler kültüre sövmek de popüler bir düşünce. Orası ayrı...ancak en azından doğru bir popülerlik. Bilemiyoprum belki yüzyıllar sonra bu popüler kültür oldukça sanatsal nitelikler taşıyacak; ana pek sanmam. Ã?ünkü hiçbir sanatsal niteliği yok bunun.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Ne yazık ki günümüzde kendisini popüler kültür bataklıpına batmaktan kurtarmış insanlar ancak kendileri olabiliyorlar.Ã?bür türlü popüler kültürün emrettiklerini yapan robotlardan farksız konuma geliyorlar.Ama bu yazıyı yaarken düşünmedim değil, paki FRP popüler kültür mü?Yurt dışında oldukça popüler,FRP popüler kültür mü?
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

türkiyede öyle

lotr gazı ve son birkaç senede çoğalan kitaplar sebebiyle

ama bence bu süreç daha hızlı geçecek, hevesle başlayanlar geride kalacak, gerçekten ilgi duyanlar yükselecek
Locked