En Son Hangi Filmi İzlediniz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Khufu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khufu »

Kesinlikle katılıyorum.
İzledikten epey sonra etkisinden çıkabildim .Bu da yetmedi sürekli nasıl böyle birşey olabilir diye kendi kendime sorup durdum. Ama derim ki , herkes OLDBOY 'u izlesin.

En son Transformers'ı izledim ve bunda da Daeya'ya katılıyorum. Gerçi ben oyuncaklarını aramadım ama dışarı çıktığımda bir an arabalar dönüşecekmiş gibi geldi. :)
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Simpsonlar gelecekmiş. şu an beklediğim tek film o.

Oldboy u da herkes fırsatını bulsun izlesin. 2 gün kendime gelemediğimi biliyorum o filmden sonra.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Sabah queen'i izledim.Özellikle oyunculuk harikaydı.
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

Yeşil Sokak Holiganları
güzel bi film özellikle holiganlık ve takımların kendi grupları ( çarşı, teksas, gfb gbi..) üzerine bi film. özellikle şiddeti biraz sevdiren bi film fight club kadar olmasada. tavsiye ederim... :schemes:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Nihayet Old Boy'u bir yerden buldum ve izledim.

Sağ olsun bir arkadaş daha önce sormadığım halde sonunu söyleyip mındar ettiği için umduğum keyfi alamadım ama bu filmin ne kadar güzel olduğunu görmeme engel olmadı.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

Biraz fazla değişken bi başlık bu :D

şu an iki kule yi izliyorum mesela ;) akşam da başka bişey izliiicem onu yazarım :D
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Dehşet Gezegeni - Quentin Tarantino & Robert Rodriguez

Film zaten +18 şiddet unsurları açısından. Bu sefer gerçekten çok şiddetli ve mide bulandırıcı olmuş. Ama klasik Quentin işte bu durumda bile geyik yapmayı unutmamış, bu filmin bir bölümünde de oynuyor Quentin Tarantino. Çoktandır bu tarz bir film izlemedim diyenler için uygun bir film. Bu arada soundtrackler her zamanki gibi muhteşem
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Thundorius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thundorius »

Transformesrs ı izledim ve iyiler kazanır geyiğine uyuz oldum yoksa megathron var ya hepsini okşayacaktı ama yine de güzel film :schemes:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

aransayes wrote:Simpsonlar gelecekmiş. şu an beklediğim tek film o.

.
Türkçe dublajı hiç hoşuma gitmedi. Orjinal sesleri olmadan filmden tat alınmaz. Herkese tavsiyem Altyazılı olana gidin.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Ölü Ozanlar Derneği....Tek kelimeyle müthiş bir film izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Ölü Ozanlar Derneği....Tek kelimeyle müthiş bir film izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
Bence sonunda adam oğlunu alıp harward'ın bahçesine gömmeliydi :D İsteği gerçekleşmiş olurdu.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

:D ama ben o adamın çekim dışı zamanlarda gizlice gidip oğlunu askeri okulun bahcesine gömdüğünden şüpheleniorum :cry:
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Vizyon filmlerinden "Transformers" izledim hemde iki kere hasta kaldım çok güzel yapmışlar hala izlemeyen varsa gidin bulun izleyin.
-Fac fortia et patere-
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ya bugun bi filme gittik arkadasla adı "dehset gezegeni" yada o tip bi adı vardı. adını hatırlamaya bile değmez :evil:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
siltia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by siltia »

Transformers ı izledim enson çok güzeldi kan ve çikolata die iğrenç bi filmin üstüne iiigeldi hemde
Post Reply