Kılıç alabileceğim bir yer var mı
-
joseph_Stalin
- Kullanıcı

size çok fantastik bir yer solecem.
kilic gözüme çarpmadi ama amcaya sorsam belki kilic da bulur bize.
yine de güzel hancerleri var.
avcilara giderken e-5 üzerindeki koprulerden birinde amcam tezgah acmis satiyo valla....
kilic gözüme çarpmadi ama amcaya sorsam belki kilic da bulur bize.
yine de güzel hancerleri var.
avcilara giderken e-5 üzerindeki koprulerden birinde amcam tezgah acmis satiyo valla....
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
-
flintfireforge
- Kullanıcı

arkadaşlar bilmem sararmı ama eskrim kılıçları var bunlar 3 tür oluyo birincsi epe bunun kabzası böyle çorba tası gibi olur ikincisi flöre bunun kabzası daha çok çay bardağı tabağına benzer üçüncüsüde kılıçtır bunun kabzası korsan kılıçlarınınki gibidir eskrim yapmıycağınızı varsayarsak göze en fazla hitap edeni kılıçtır ama tabiiki keskin değildirler bunlar ayrıca lamları yani kılıçın demiri oldukça incedir filmlerdeki kılıçlar gibi değil ama en kralınıda 100 euro ya alırsınız eğer ilginizi çekerse yardımcı olabilirim bu arada flintfireforge demişki tunalıda zırh satan bi yer var oranın açık adresini öğrenebilirsem çok sevinirim
Uyarın için sağol bu diyarda yeniyim babaya gelmiyimketchup wrote:cüce olacak diyorsun ama vurduğu yerdende ses getiriyor haberin olsunAdam kılıcı kaldıramamış baltamı alsın bide cüce olacak :]
My DNA written in C with VIM, compiled with GCC and running on baranix (It' s a free UNIX like OS for human body platform)
Abi çok uzaklaşmayın o kadarda kazık yemeyin yaa bana gelmeliydiniz
www.Bladerealms.com Yüzbaşıoğlu denen o yerdeki herşey war hemde fiyatları sizin dediğinize göre daha uygun 150-300 $ arası çok sağlam parçalar war ayrıca kelebekten ninja eşyalarına kadar herşey resimli bakmanızı tawsiye ederim ben hergün ağzım açık bakıyorum
ama ben küçük(!) silahlarla da idare ederim derseniz bende dirseğimden parmak ucuma kadar uzanan ki 2ye 1 biri olarak diorum yani short sword kadar iki bıçağım war birini arkadaştan düşürdüm 20 kağıda paslanmaz çelik we işlemeli birinide 15 milyona Kadıköy bit pazarından isterseniz bi gün meraklılarla buluşup awa çıkalım Taxim'den Karaköye inerkende bi yer warmış orda da bu silahlardan warmış ayrıca bendeki bıçaklar kınlarıyla beraber kemere asabiliosun
dediğim yerlerden bi şey alan olursa haber wersin bari merak bakımından 
gelmezsin, tabii flinte ve cüceliğine laf etmezsenEviLDoeR wrote:Uyarın için sağol bu diyarda yeniyim babaya gelmiyimketchup wrote:cüce olacak diyorsun ama vurduğu yerdende ses getiriyor haberin olsunAdam kılıcı kaldıramamış baltamı alsın bide cüce olacak :]
ehehehe
bu arada flint bir adam diil
(eowynin muhabbeti gibi oldu bu "ama ben bir adam değilim," haşırt, cart ışık patlaması ve nazgul mefta!)
Bu site harbi güzel, ağzımın suları aktı bakarken, içimdeki yaralar depreşti.PUNI wrote:www.Bladerealms.com
Yollar Yolculuk içindir,
Varmak için değil
Buddha
Varmak için değil
Buddha