John wrote:Bogus wrote:alttan alta inceden inceye oyunumla maytap geçtiğini,hafiflettiğini fark etmiyorum sanma.
Kafamı bozma sonra seni orclarla, half giantlarla da akraba yaparım görürsün gününü.

Niye sen şimdi böyle bir oyunu savunma içine girdin onu anllamadım ama hadi bismillah.
Oyunla dalga geçmek gibi bir niyet yoktu yanlış anlaşılması kötü olmuş; orcla half giantla da akraba olmak da koymaz sonuç olarak oyun senin oyunun, oradaki de bir karakter, ben diğer topaçlara takılyordum.
Takılıyorum Emre ciddi değilim.

Sen oyunun başından beri olmadığın için bizim tayfanın bir araya gelince ağzının ne kadar bozulduğunu bilmiyorsun tabi. Ã?irkefimdir, üstüme taş atmayın sıçrarım.

Biz ne ara bu kadar ense şaplak olduk yaw? (Alkolün olduğu her yerde...)
Fatih bu arada seninle bir ara one-on-one oynamamız gerekiyor. Biliyorsun bizim gurup beklemeye gelmez. Bir şekilde hep beraber oyun başlamadan bunu da aradan çıkarsak iyi olur. En fazla bir saat sürer diye düşünüyorum.
Arkadaşlar oyun 11-12 Ağustos haftasında mutlaka var. Gelebilen herkesle. 1 oyuncu bile olsa oyun var. Tamam? Herkez planını buna göre ayarlasın. (Herkesin masanın başında toplanmasından vaz geçtim.)
Bu arada sizlerden en az 1 sayfalık (A4-12font) karakterinizin dış görünüşünü tasvir etmenizi istiyorum. Bunu sanki bir hikaye yazıyormuşsunuz ve ana karakteri tasvir ediyormuş gibi yapacaksınız. Herkez yapacak! Lütfen son ana bırakmayın. Ciddi söylüyorum. Yapmayanın karakterini NPC yapacağım. (Hazırladıktan sonra oyuna girebilir.) Bu zamana kadar hala gözünüzü kapadığınızda karşınızda bir karakter oluşmuyorsa en azından bundan sonra oluşacak.
Bu arada Yener haklı. Darka muhabbetlerine girmeyelim burada.
John bu arada senden bir ricam var. Karakterinin backgroundunu bana yazıp gönderir misin? İçinde mutlaka dramatik bir olay barındırsın (Yani bir kaderin dönüm noktası benzeri bir şey.) Ayrıca background'unda olan kişilerin isimlerini de mutlaka yaz. Senin backgroundunu da oyuna yedirdim, ama hala tam olarak olaylara ve isimlere ihtiyacım var.
Güzel oyun sırf DM'in çalışması ile olmaz. Siz de çalışacaksınız. Ã?yle bir set zar alıp gelmekle olmuyor bu işler. Hadi bakem. :plotting:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>