İnsan sevdiği için paradan ve aileden vazgeçer mi
-
celephael
- Kullanıcı

Paradan vazgeçmek kolay gibi gözüksede insanın başına böyle bir olay gelmeden bu soruyu cevaplaması pek gerçekçi olmaz.Paradan vazgeçmek yerine içinde bulunduğunuz rahat ortamdan vazgeçip çok daha kötü bir ortamda yaşamak olarak algılarsak bütün o paradan vazgeçerim diyen arkadaşların ne diyeceğini merak ediyorum.Samanlık seyran olur mu olamaz mı o zaman görürüz.
Aileden vazgeçilmesi paradan vazgeçilmesine göre çok daha zordur.
Aileden vazgeçilmesi paradan vazgeçilmesine göre çok daha zordur.
Nothing Can Be Explained.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

paradan vaz geçerim
ama söyle düşünün. ya sevdiğiniz kızla bigün evlenir ve cocuğunuz olurda... oda sizden vaz gecerse...?
sırf buyüzden aile ve kız'ı naapar eder bir şekilde birarada yürütmeye calsırm...
ama söyle düşünün. ya sevdiğiniz kızla bigün evlenir ve cocuğunuz olurda... oda sizden vaz gecerse...?
sırf buyüzden aile ve kız'ı naapar eder bir şekilde birarada yürütmeye calsırm...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı

Ben ikisindende vazgeçmem. Zaten sevdiğim kişi beni birinden vazgeçirmek istiyorsa ya da şartlar bunu gerektiriyorsa o sevginin peşinden gitmem. İsterse sevdiğim gelsin 
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

Biraz geç olmuş ama bende fikrimi söyleyeyim
Paradan gözüm kapalı vazgeçebilirim.Ã?ünkü para gelir ve gider,nasıl kazandıysan öyle kaybedebilirsin.O anki varlığından sevdiğin için vazgeçersin fakat o parayı tekrar kazanabilirsin;
Ama para için sevdiğinden ve ailenden vazgeçtiğini bir düşün.Onlar gelip gitmezler,gittiler mi bir daha kazanma şansın olmaz
Paradan gözüm kapalı vazgeçebilirim.Ã?ünkü para gelir ve gider,nasıl kazandıysan öyle kaybedebilirsin.O anki varlığından sevdiğin için vazgeçersin fakat o parayı tekrar kazanabilirsin;
Ama para için sevdiğinden ve ailenden vazgeçtiğini bir düşün.Onlar gelip gitmezler,gittiler mi bir daha kazanma şansın olmaz
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com