Dövme..

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Dövme..

Post by Hildorien »

Bir çoğumuzun kafasında soru işaretidir dövme olayı..Yaptırmak isteriz ama bissürü soru çıkar önümüze.
Bendeki soru ise dövme deseni.Bir türlü karar veremiyorum.Ejderha ve paladin li bir dövme düşünüyorum.Aranızda katalog bilen yada bu tip desenleri bulabilceğim bi yer varsa yardımcı olursa sevinirim.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

walla katalog yok ama. ejderha yada paladinli bi dövme yaptırmam yerinde olsam :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Neden ki :D Hayalimdeki dövme şöyle bişi,Alevini füleyen bi ejderha ve kalkanınla alevleri engellemeye çalışan bi paladin.Böyle bişi bulabilirsem direk atlarım üstüne :D
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ya 1.si, ona ne bütce yeter ne bünye :D
2.side bence öyle bişy yerine bi melek yaptırsan, daha güzel görünür. ama vüct snn vücudun sen bilrsin :wink:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

şöyle bişi var,dövme beni yansıtmalı biraz.Benden bişiler olmalı yani içinde.Ayrıca 1.90 a yakın ve 90 kilo olan birisinin sırtına ufacık bi melek dövmesi çok komik olur :angel:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Nasıl bir melek olacağına göre değişir :D

Bende dövme yaptıracak olsam NWN in logosunu benzer göz yaptıracam.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

hieee.
walla ben 2.42 bile olsam yapmam ecder vs. paladin bi dövme. ama sen bilrsin genede :D
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

aransayes wrote:Nasıl bir melek olacağına göre değişir :D

Bende dövme yaptıracak olsam NWN in logosunu benzer göz yaptıracam.
bak bu olabilr mesela
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Ya bi defa içinde paladimsi bişi olucak kesinlikle.zaten atatürk portresi de yaptırıcam o da ayrı bi olay ama o kesin :) İşte ilk öncelik kimde olucak o var
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

hmm bak. benm arkadasımda atatürk'ün imzası var kolunda. oyle bişylde yaptırabilrsin güzel oluo
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Aredheliquas wrote:hmm bak. benm arkadasımda atatürk'ün imzası var kolunda. oyle bişylde yaptırabilrsin güzel oluo
İmza bir ara çok modaydı. Alakası olmayanlar sırf moda diye yaptırmıştı. İmza olmasın.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

hmm. bak o modadan haberdar diilm ben :D
ama dediin gibiyse yaptırma cidden
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Her resmi güzel ama bi portresini çok beyeniyorum ben.Onu yaptırıcam altınada imza olacak.İşte onun dışındakine arayışım aslında :D
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

sen bayaa pahalı zevklerden gidiosun ben abi :D
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

aransayes wrote:
Aredheliquas wrote:hmm bak. benm arkadasımda atatürk'ün imzası var kolunda. oyle bişylde yaptırabilrsin güzel oluo
İmza bir ara çok modaydı. Alakası olmayanlar sırf moda diye yaptırmıştı. İmza olmasın.
eskiden moda olması,yada alakasız insanlarda olması beni pek bi bağlamaz açıkçası.Benim ne düşündüğüm önemli olan bence.Hayatımı ve tüm siyasi düşüncemi yönlendiren bir insanın portesinide taşırım imzasınıda :)
Post Reply