abi valla kızıcaksın ama sen silmarillion u pek dikkatli okumamışsın sauron öyle güçsüz bi karakter diil ve beren le luthien onu öldürmüyor hatta alt eden de huan diye bir kurt. huan ın yazgısında dünyanın en güçlü kurdu tarafından öldürüleceği söylenmiş sauron da bunu üzerine kendini kurt formuna dönüştürüp huan a saldırıyor ve bu durumda kendi halinden daha güçsüz oluyor. ayrıca sauron u morgoth yaratmadı sauron bir maia dır ve eru iluvatar tarafından yaratılmıştır gizli ateşi içinde taşır maiar ın en güçlülerinden biridir ve morgoth onu aule nin hizmetkarıyken kendi yanına çekmiştir..mathius wrote:bence,
Bu kapışmayı dediğiniz gibi hangi modda olduğuna bağlamalı,
Sauron Morgoth tarafından yaratılmış, Luthien ve Beren gibi basit bir insan ve bir elf tarafından öldürmüş diye düşünürseniz, Sauron gayet güçsüz, ondan sonra bir vampir formu alıp tee bir yarım adaya kaçıyordu sanırım,
Arthas ölülerin Dreadlord'u yani vampire de sahip çıkabilir, nitekim, yolculuğundan hemen önce, 3 grup vampiri daha önce yendiğin Sylvanas ( o kadın hep kaçtı...) yendi, demek ki Arthas, Sylvanas'ı , Sylvanas 3 tane vampiri 3 vampirden biri de sauron dersek, Arthas Vampiri dövebilir,Ama Sauron Hükümdağında yüzüklere hükmeden yüzüğü dövdürürse ve giyerse o zaman Arthas'ın işi zor...
Arthas Vs Sauron
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
abi valla kızıcaksın ama sen silmarillion u pek dikkatli okumamışsın sauron öyle güçsüz bi karakter diil ve beren le luthien onu öldürmüyor hatta alt eden de huan diye bir kurt. huan ın yazgısında dünyanın en güçlü kurdu tarafından öldürüleceği söylenmiş sauron da bunu üzerine kendini kurt formuna dönüştürüp huan a saldırıyor ve bu durumda kendi halinden daha güçsüz oluyor. ayrıca sauron u morgoth yaratmadı sauron bir maia dır ve eru iluvatar tarafından yaratılmıştır gizli ateşi içinde taşır maiar ın en güçlülerinden biridir ve morgoth onu aule nin hizmetkarıyken kendi yanına çekmiştir..[/quote]
kızmadım, aksine sevindim,
ama dikkatimi çeken,
Huor değil miydi Morgoth 'u öldüren? Morgoth'u o öldürüyor,
Sauron'u da Luthien ve Beren, sanırım öyleydi, en azından hatırlıyorsam da bitirdiğim kitabın yorumunu kaç yıl sonra yapıyorum...Doğaldır.Sevinmemin nedeni en azından kitabı okuyan birileri var.
kızmadım, aksine sevindim,
ama dikkatimi çeken,
Huor değil miydi Morgoth 'u öldüren? Morgoth'u o öldürüyor,
Sauron'u da Luthien ve Beren, sanırım öyleydi, en azından hatırlıyorsam da bitirdiğim kitabın yorumunu kaç yıl sonra yapıyorum...Doğaldır.Sevinmemin nedeni en azından kitabı okuyan birileri var.
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

yok abi huan beren luthien hatta feanor bile morgoth u öldüremez unutmuşsun sen o zaman
luthien, sauron beren i yakaladıktan sonra huan ın yardımıyla sauron un kalesine gidip orda huan sauron un normal halinden daha zayıf olan kurt formunu yendikten sonra (öldürmüyor dikkat et) beren i kapatıldığı zindandan çıkarıyor. sauron kurt formunda huan ın dişlerinden kurtulamadığı için bedenini bırakıp uzaklaşıyor ve tekrar eski haline dönmesi biraz zaman alıyor. morgoth la olan olayda, luthien morgoth un önünde şarkı söyleyip onu uyutuyor ve beren tacından bir silmaril çıkarıyor morgoth u öldürmek gibi bir durum söz konusu diil yoksa 
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
- kargas9999
- Kullanıcı

-
Ao
- Kullanıcı

Seven sevsin Arthasıda Silmarillion ve Yüzüklerin Efendisi okuyan her insan Sauronun gücünü bilir ondan dolayı tabikide Sauron.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

Kesinlikle ve kesinlikle arthas. Lich king le birlesmis bir death knight. Yari tanri gibi birsey. + Frost mourne. Ve Arthas lich kingle birlestigine gore necromancer ayni zamanda.Oluleri diriltebiliyor. Hem saruman i da katarsak isin icine Kel'thuzad, Anub'arak (Nerublarin krali) da giriyor. E normal arthas Illıdan i dovmus adam
Kel'thuzad in dedigi gibi. " My life for Ner'zhul" 
There is no friend to call my name.
İyi de arkadaş,
yazıları okumöamaışsın, Elindeki frostmourne zaten lich'in hep bir parçasıydı ve zamanında lich hapsedilmeden öncede elinde vardı bu frostmourne, Arthas'ta zaten necromancer skilleri vardı. Hatta Paladinken vardı.Ölü arkadaşlarını yeniden diriltiyordu.Bu arada Sauron tek başına , sadece 9 Death Knight'ı var onlar da ölümsüz kendisi gibi aam Senin Kel'thuzad'ın diriltildi ve Anub'arak da ölümlü sonuçta bir böcek ama ölümlü, Illidain de ölümlü, Lich King ölmüş, adam ölmemek için zırh halini almış ve bir buza hapsedilmiş, Arthas ölümlü bir insan...
Ayrıca Warcraft taki orklarla karıştırma Yüzüklerin efendisindeki orklarla bu da ayrı bir mesele
Yüzüklerin efendsindeki orklar o dünya'da görebileceğin en çirkin yartıklar warcraftta yine güzelleştirmişler ileriye doğru orkları...
yazıları okumöamaışsın, Elindeki frostmourne zaten lich'in hep bir parçasıydı ve zamanında lich hapsedilmeden öncede elinde vardı bu frostmourne, Arthas'ta zaten necromancer skilleri vardı. Hatta Paladinken vardı.Ölü arkadaşlarını yeniden diriltiyordu.Bu arada Sauron tek başına , sadece 9 Death Knight'ı var onlar da ölümsüz kendisi gibi aam Senin Kel'thuzad'ın diriltildi ve Anub'arak da ölümlü sonuçta bir böcek ama ölümlü, Illidain de ölümlü, Lich King ölmüş, adam ölmemek için zırh halini almış ve bir buza hapsedilmiş, Arthas ölümlü bir insan...
Ayrıca Warcraft taki orklarla karıştırma Yüzüklerin efendisindeki orklarla bu da ayrı bir mesele
-
-zaman-
- Kullanıcı

Lich King vs. Witch-King
şahsen ben LOTR,Silmarillion,Hobbit ve Güç Yüzüklerine Dair'i okudum,Warcraft 3'ü -son bölümü hileli de olsa- bitirdim.Sauron belki bir maia olduğu için,belki de tek başına Orta Dünya'ya kök söktürmüş olduğu için ilk başta çok güçlü gözüktü gözüme;ama Arthas'ın hikayesinin tamamını bilmiyorum sanırım,Lich King olunca-ya da onla birleşince,her neyse işte- çok güçlü olmuş olmalı.Hem ya bunların dünyaları farklı değil mi ya?Ne bileyim,Warcraft'ta büyü Orta Dünya'dakinden daha güçlü;Orta Dünya'nın karanlığı daha derin değil mi?(en azından bana öyle geliyor.)
Kararsıza bile oy veremiyorum ya:D
(Ama şu anki duruma göre Arthas kazanıyor gibi,tebrik etmek lazım:P)
Kararsıza bile oy veremiyorum ya:D
(Ama şu anki duruma göre Arthas kazanıyor gibi,tebrik etmek lazım:P)
Özgür kalın...
-
Arande_Falnor
- Kullanıcı

ya Arthas her şekilde alır bence çünkü büyü anlayışları çok farklı iki dünya arasında:P
ben ölesine açmıştım bu topiği ama baksana baya tutuldu gibi:P ama nasıl olursa olsun Arthas alır Sauron un Nazgul u varsa Arthas ın Kel Thuzad ı var , Sonra o Slywenrunner mı ne war bi tane Blood Elf ten Undead olan ve Lich King in kendisi de büyü manyağı
sauron un iradesinden daha güçlü Lich King
ben ölesine açmıştım bu topiği ama baksana baya tutuldu gibi:P ama nasıl olursa olsun Arthas alır Sauron un Nazgul u varsa Arthas ın Kel Thuzad ı var , Sonra o Slywenrunner mı ne war bi tane Blood Elf ten Undead olan ve Lich King in kendisi de büyü manyağı
-
DanteAngelo
- Kullanıcı

-
Efendi_Emburk
- Kullanıcı