Harry Potter

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

5. film ve 7. kitap ... hangisi daha çok hayal kırıklığı yarattı ayrıca düşünmem gerekiyor sanırım...

Olması gerektiği gibi yapmayı asla başaramayacaklar. Son filmde dişe değer tek şey Sirius Black in tülün arkasına geçiş sahnesi ve bakanlığın görkemli dokusunun yansıtılması olmuş bence... gerisi bilindik çoluk çocuk filminin atraksiyonları...Çok bölük pörçük yapıyorlar sahneleri anlaşılacağı varsa da anlaşılamıyor... Önemli olan kitabı okumayanlarında birşeyler kapması oysa...
7. kitaba gelince kabus gibi... pembe panjurlu evide ekleseler herşey tozpempe bir düzleme çekilmiş olurdu sanırım... ölenler arasında (spolier vermicem) ölmemesi gereken kişilerde var. sırf o ailedende eksilme olmamış denilmesin die sanki sıkıştırılıvermiş... biraz son kitap çabuk bitsin piskolojisi var sanırım... önceki kitaplardaki açıkları kapatıp rp ye eklemek için günlerce ekibimle düşünmüştüm bu seferkinde son kitabı yeniden tasarlamamız gerekicek galiba...

saygılar efenim....
-- Phoenix --
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Aha kitabı buldum :schemes: okuyup yorumlayacam yarına sonraki güne falan artık.. gerçi sayfalar gözümde büyüdü bi an ama okuyacaz artık zaten son bikaç kitabı okumamızı saglayan sadec merak deilmi hatta belkide hepsini! :roll:

Not: Bulunca mutlu oldumda paylaşıyım dedim sevincime ortak olun :evillaugh:
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

pdf sini gönderebilirim isterseniz :)
-- Phoenix --
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ben isterim.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

yarın öğleden sonra söz ilk iş göndericem :) mailini hızlı msj la gönder yeter oki
-- Phoenix --
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

bukadar yorum üzerine bende merak ettim bi ingilizcesini alıp okumaya calıssammıki hemn :|
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Aredheliquas wrote:bukadar yorum üzerine bende merak ettim bi ingilizcesini alıp okumaya calıssammıki hemn :|
Bende dayanamadım aldım bi ingilizce version ama sanmıom okuyabilceimi :???:
Teredin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Teredin »

kesinlikle 7. kitap çok büyük bir hayalkırıklığıydı. diyaloglar bazı yerlerde çok çocukça olmuş ve harry potterı çok ezik bulup bel bağladığımız diğer bütün karakterler ölmüştür (sirius black, remus lupin, severus snape, fred, hatta dumbledore) harrynin geleceği hakkında bilgileri de yazarın verdiği bir röportajdan öğrenebiliyoruz. a be kadın madem yarattın niye yazmadın kitaba... harrynin hakkındaki geçmiş de çok yüzeysel olmuş ve başları güzel olsada beklediğimiz gibi sürükleyici bir kitap değildi. gelmiş geçmiş en güçlü ve zeki büyücülerden biri olarak gösterilen voldemort ise 17 yaşındaki bir gencin gaza getirmelerine kurban olup ölüyor. çok saçma
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Bende hayal kırıklığına uğradım.
Teredin rowling in sözettiğin röportajını nerden bulabilirim?

Ben de MtV tr'de, şunu gördüm:

Rowling e sordular; -Dumbledore hiç gerçek aşkı buldu mu?

cevap: - Dumbledore bir gaydi.

şok oldum ama grindelwald i neden engellemediğini açıklıyor. Ã?ünkü orası çok saçma kendi ablası na crucio laneti yapılırken durup yapma diye yalvarması , bir arkadaştan daha fazla hissettiğini açıklıyor. Rowling bu ayrıntıyı kitabı yazdıktan sonra mı, bütünlük sağlasın diye söyledi , yoksa baştan beri düşünmüş müydü?

bilmem..

Ama Dumbledore tanıdığımız olarak kalmayadevam edecek.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Dumbledore'un tercihi tabi saygı duymak gerek.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yav ben onu McKarıgıl'la ilişkilendiriyordum.Gay olmasını beklemiyordum.Bari Homo yapsaydı da erkeklere ilgi duymasaymış
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Son kitabi bende pek begenmedim acikcasi.17 yasinda olan insanlarin konusacagi türden degildi diyaloglar.

Sanki kitapta gecen olaylar bir günde yasanmis gibi anlatilmis...Yada ben oyle hissettim..

Birde su 19 yil sonrä bölümü felaketti...Bence Rowling onu yazmamaliydi okuyucu kendisi hayal etmeliydi 20 yil sonra ne halt yedigini...
BLACK HAND
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BLACK HAND »

Son kitap bencede hayal kırıklığıydı yani serinin diğer kitapları bu kadar güzelken bu kitapla yapboz tamamlanıyor sözü uyuşmamış çünkü beklediğim gibi değildi biraz tuhafıma gitti kitap ya :S
Forest Metal Is Immortal..
burak04
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burak04 »

bence harry potter olabileceğinin en iyi şeklide son buldu.ayrıca ben hiç hayal kırıklığına uğramadığımı belirtmek istiyorum.son kitabı okuyunca diğer 3. 4. 5. kitapların sanki sadece 7.kitaba varana kadar 1 oyalama aracı olarak görmeme sepep oldu ve bende bu hissi uyandırdı.ayrıca 7. kitap bence çook iyi kurgulanmıştır. :clap:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

burak04 wrote:bence harry potter olabileceğinin en iyi şeklide son buldu.ayrıca ben hiç hayal kırıklığına uğramadığımı belirtmek istiyorum.son kitabı okuyunca diğer 3. 4. 5. kitapların sanki sadece 7.kitaba varana kadar 1 oyalama aracı olarak görmeme sepep oldu ve bende bu hissi uyandırdı.ayrıca 7. kitap bence çook iyi kurgulanmıştır. :clap:
Ya hani orada 1 oyalama aracı demişsin ya, oradaki 1 yazıyla olması gerekmiyor mu?Artislikten sormuyorum.Acaba başka bir manası mı var onun?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply