Öyelerin Resimleri

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Kısmen başarmışım :clap:
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

yok ben kırmızılı olanım da... :) Bir de azimle tırmanan dediğinizin ayağındakilere bakın, benim ayağımdakilere bakın, biraz mantıklı düşünürseniz, benim ayağımdakiler hiç uygun değiller bu iş için...Biraz düşünün anlarsınız, :D
laraken
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by laraken »

http://img339.imageshack.us/my.php?imag ... 191ui7.jpg

sanırım başardım bu sefer.. Yeşilvadi civarları, keyif zamanı..
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

----Resim 1----
Shot with KODAK Z650 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2007-08-20

Yer minderlerininde anlasılacagı üzere köyde dedemlerin evinde küçük kardeimle cekilmiş bir resim

----Resim 2----
Shot with KODAK Z650 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2007-08-20

Buda kız kardeşimle cekindiğimiz aksiyon yüklü bir resim :) :)

//Efla: resimler link haline getirildi
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Yaaaaaaaaaaaa rezil oldum poster gibi ne oldu bu yawwww ???

Ya yetkisi olan birisi düzeltebilirmi ?? lütfeeeeeeeennnnn :cry: :cry:
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

:cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Arunt_Khan sakin ol en kısa zamanda düzeltilecektir. Kocaman çıkmış hakkaten. :D Resimler çok doğal, çevre de çok doğal. Küçük kardeşin tam frp'ye başlatılacak bir yaşta ( :-P ) ama kızkardeşindeki Barbie tişörtünü görünce ondan umudumuzun kesilmesi gerektiğini düşünmeye başladım. Haksızmııyım?

Hakikatli-torm, hayırdır biraz üzgün gördüm seni. Yoksa bu her zamanki halin mi? Ben seni daha büyük sanıyordum, sadece takma ada bakarak demek kişiler hakkında yorum yapılamıyormuş.

Ya hepsi arasında bir karizma çıkmış ki Barzini hırsımdan dantelli masa örtülerini yiyeceğim. Sie! Seni istemiyoruz bu sitede çünkü sen ... çok yakışıklısın canım. Bizi alelade gösteriyorsun. :-P

Ama işte 1 numara: laraken bana FRP oynaat. Senin Oynatıcı olduğun bir oyunda oynamak ve senin Elminster'i canlandırışını seyretmek istiyorum. Yalnız fotoğraftan anlaşılmıyor ssesinin derinliği. Hani o konuda bir sorun varsa ben bu isteiğimi geri çekeyim. Acaba birde "Ã?yelerin sesleri" gibi bir başlıkmı açsak.

Bu üyelerin resimleri başlığı iyi oluyor. Daha bir yakınlaştırıyor sanki kullanıcıları.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
laraken
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by laraken »

Ses derinliği konusunda Ed Greenwood olmasam da idare ederim sanırım :) Ama dm olarak dayaklık bir adam olurum galiba; hiç denemedim.

Teşekkürler yorumun için :)

20 sayfa kadar baktım da resimlere geriye dönük olarak, nicklerinden daha büyük olduklarını sandığım insanların o kadar yaşı yokmuş. Darkgnome a katılıyorum bu açıdan.. Kötü bir özellik mi? Tabi ki hayır. 18 till die lafını benimseyen adam için asla :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Image

bende saç uzatıyorum aslında ama 10 ayda ancak bu kadar oldu. Çok yavaşladı son zamanlarda. :( Neyse yakınlamarımı geçeyimde anlatayım. Resimdeki kişi Bakü tiflis ceyhan boru hattında çalıan biri. Kanım hemen ısındı nedense. Ne yazıkki FRP oynamıyor. Resimde FRP oynayan sadece ben varım. Turuncu tişörtlü olan benim işte.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Bu benim tavsiyelerimle aldığın fotoğraf makinesiyle sanırım :-P
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Hakikatli-torm, hayırdır biraz üzgün gördüm seni. Yoksa bu her zamanki halin mi? Ben seni daha büyük sanıyordum, sadece takma ada bakarak demek kişiler hakkında yorum yapılamıyormuş.
Yok genelde neşeliyimdir. Ama o zaman ankaradan uzak, bodrumdaydım. Evde çim biçme makinesi ve tv den başka teknoloji yok diye üzülüyordum. 22.01.92 doğumluyum ama merak etme tanışsan bile hissetmessin küçük olduğumu :)
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

uzun zamandır resim gondermiyormuşum buraya farkettim ve hemen bu resimle açılışı yapayım dedim

Image

şimdiiiiikk bu resimde ombus ve ben izmirde tatilimizi yapmakta yemyeşil çimenler üzerinde yatıp yuvarlanmaktayız aslında ama resim elime siyah beyaz geçtiği bu olaylar pek çaktırık olmuyor tabi :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
DalamarTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DalamarTheDark »

Image

bi ben kaldm sanirsam gondermeyen. burda elimde tekel birasi yilisik yilisik siritiyorum. ve evde sapka takiyorum. evde sapka takilirmi barzomusun sen derseniz evet barzoyum :D
There is no friend to call my name.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Sayın Yetkili :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: lütfen yolladıgım fotografları insani boyutlara küçültürmüsünüz ??? Lütfen :???: :???:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Biz seni böyle de (Hayvan gibi resim atmış olarak) seviyoruz. Takma kafana. :-P :D
Eskisi ka
Post Reply