Sakarya Frp materyalleri(özellikle Zartakımı)
Sakarya Frp materyalleri(özellikle Zartakımı)
Sakaryalıyım ve ben hiç bir yerde zartakımı bulamadım oyuncunun el kitabınıda aramıştım Türkçe olanını kitapcıya sipariş verdim "oyuncu el kitabı" geldi ve tiyatroyu anlatıyor drama vs:D resmen dumur oldum xD herneyse onu bir şekilde hallettim phbnin ingilizcesi var azbucuk zorlansakta katlanıyorum.Sakaryada Zar takımı bulabileceğim bir yer var mı yada intten sipariş edebileceğim güzel bir site varmı yada nasıl temin ederim yardımcı olurmusunuz.Ayrıca Sakaryada bildiğiniz mağaza varsa PHB ve özellik Zar takımı için yazarsanız sevinirim.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Soulcatcher
- Kullanıcı

ankarada oturuom hemencenik el atıyım
dost kitap evi 1. şube karanfil de bulunuo ben 2 gün önce gittim yeni başlıycam die bi çok şey hakkında bilgi topladım orda frp ile ilgili olarak:
Başlangıç seti: 60ytl (16 minyatür; 4ü kahraman 12si yaratık, 4 parça önlü arkalı zindan haritası, 7 adet zar, hızlı başlangıç kitabı, minik kurallar kitabı.)
Oyuncunun el kitabı: 70ytl
DM'in el kitabı: 70ytl
Monster Manul: 70ytl
şeklinde satılıo zar seti olması lazım yanılmıosam gitmeden bi arayın
telefon 11811 den alı verin artık
bundan iyisini babanızın oğlu yapmaz. bende anne tarafından sakaryalıyım 
Başlangıç seti: 60ytl (16 minyatür; 4ü kahraman 12si yaratık, 4 parça önlü arkalı zindan haritası, 7 adet zar, hızlı başlangıç kitabı, minik kurallar kitabı.)
Oyuncunun el kitabı: 70ytl
DM'in el kitabı: 70ytl
Monster Manul: 70ytl
şeklinde satılıo zar seti olması lazım yanılmıosam gitmeden bi arayın
bende sakaryadayım, sensei1903@hotmail.com, haberleşiriz sana zar takımı da ayarlarız...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...