Paladin adamları ve ruhlar üçgeni..

Hayatını tanrıların ışığını aramaya adamış olanlara.
Post Reply
AnARcHisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Paladin adamları ve ruhlar üçgeni..

Post by AnARcHisT »

Arkadaşlar.. Bir paladinsiniz.. Evinizde askerleriniz var ve siz gece vakti at ile eve dönüyorsunuz.. Karanlık çökmeye başladı ve diyarı ruhlar basmış durumda.. Ruhlar gece çıkıyor.. Eviniz arazide şehirden uzak, uzakta evin ışıklarını gördükten bir kaç saniye sonra gözününüzün önünde beliren bir ruhun verdiği sebebiyetle yere düşüyorsunuz at kişneyerek kaçıor ve gecenin karanlığında kayboluyor... Görebildiğiniz max. mesafe 5mt.. Ve etraftan birsürü ses gelior eve 300 mt. uzaktasınız ve evdeki askerlerinizden sadece bir tanesi cleric diğerleri warrior yani ruhlar oraya giderse durum kötü.. Naparsınız?..
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Adamlarıma olan bağlılığım ve erdemlerim dogrultusunda tanrımdan yardım ister ve yardımlarına koşarım..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

Hildorien wrote:Adamlarıma olan bağlılığım ve erdemlerim dogrultusunda tanrımdan yardım ister ve yardımlarına koşarım..
aynen. kaçmak yakısmaz. gider ve serefimle ölürüm
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Skidrow
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Skidrow »

Onurum Yaşamımdır.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

O mesafede yayan gitmek olmaz, atımı ararım ben, :D Sanki bulacam ya, ama artık kaçmak değil benimki, soran olursa atımı arıyorum :P
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Adamlarımı geri hatta çekerim, savaşmak için hakim alanda kalmaya çalışırım. Yüksekte kalmaya çalışırken, öncülerimi ileri gönderip bilgi edinmeye çalışırım. Hattımı büyüterek, savaşa girişirim.
Vitnai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Vitnai »

milletin ne yaptıgı umrumda deil. zaten ben paladin de deilim asla da olmam. ama sözüm ahh evet eger onlara koruma sözü verdiysem -bu az yaptıgım biseydir- o zaman yardım ederim. söz konusu olan sözüm :P
<strong>Puslu</strong> gecede yalnız bir kurt...<br>-<br><div>Alıntı:"They're just masks you morons."</div>
Post Reply