Warcraft çılgınlığı beyazperdede!
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

2009 demişler işte.Gerçi ne kadar doğru bilemicem.Sağı solu belli olmaz Blizzard'ın.Ama sonuç olarak güzel olsun benim olsun.Bekleriz neleri beklemedik ki.3 leme 5 leme olur belki.Sıra sıra anlatabilirler.Hani belki ilk başta Thrall ile Hellscream'ın hayatı.Daha sonra belki Lich olur belki Night Stalker olur.Neyse bekliyoruz bakalım onca konuşmamıza değer umarım.
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

bari duskwood-raven hill cemetary filme konulursa abrecrombie yi de will smith oynasın
(bkz. i am legend) gerçi yanına gelen her adama "şurdan şunları topla sonra şu adama götür çorba yapsın; çorbayı da bana getir" diyen birinin legend lığı da tartışılır ya neyse 
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Konuyu başını biraz okudum. Biraz geyiğe vurulmuş gibi, yani bir oyunun filminin yapılamayacağını söylüyorsunuz, önemli heroları koymaları gerektiğinden bahsediyorsunuz fakat belirtmek isterim ki Warcraft 3lemesini okumuşsanız sadece 2. kitapta Thrall'dan bahsetmekte, onun dışında pek bir hero hatırlamıyorum (o zamanlar hiç Warcraft oynamamış olduğum için olabilir, Thrall'ı da oyunda görünce "ahaa laaaaan
" diye bir kaç saniye ekrana bakakalmışlığım olmuştu), ne undead, ne nightelf, nede öbür ırklar vardı kitabında. Yani sonuç olarak gayette bir Warcraft filmi olabilir neden olmasın.
Tahminimce Thrall'dan bahsedilecek filmde, ya da 1. kitaptaki karakterleri, bekleyip göreceğiz...
Tahminimce Thrall'dan bahsedilecek filmde, ya da 1. kitaptaki karakterleri, bekleyip göreceğiz...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Yanılıyorsun. 3. kitapta anlatılan kişi yani Medivh warcraft dünyasının belkide en önemli karakterlerinden biridir. 1. kitapta anlatılan ismini dahi hatırlamadığım şahıslar warcraft tarihinde önemli yer teşkil etmiyor ama zaten 1. kitapta güzel bir kitap değildi bence.
Kiabının film olacağını sanmam. 1. kitap film olcaksa çok sıkıcı olur. 2. kitap olamaz çünkü yapılan açıklamada filmin alliance gözünden anlatılacağı söylenmiş. Bu sebeple 3. kitap ta olamaz çünkü Medivh ne alliance ne horde, dengenin koruyucusu sayılabilir.
Kiabının film olacağını sanmam. 1. kitap film olcaksa çok sıkıcı olur. 2. kitap olamaz çünkü yapılan açıklamada filmin alliance gözünden anlatılacağı söylenmiş. Bu sebeple 3. kitap ta olamaz çünkü Medivh ne alliance ne horde, dengenin koruyucusu sayılabilir.
Been there. Seen that. Got the scars.
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Fakat aralarında çok büyük zaman farkı vardı, 1. kitapta ejderhalar vardı hatırladığım kadarıyla, 2. kitapta artık neredeyse tüm ejderhalar ölmüştü, 3. kitapta ise ejderhalar artık bir efsaneden öteye gitmiyordu.. 3-4 yıl önce okumuştum tam hatırlamıyorum ayrıntılarını, o zamanlar Warcraft'ı bilmediğim için fazla bi zevk alamamıştım bi ara tekrar okusam iyi olucak.
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Ah! Ben de bu başlığı arıyordum
Üstteki yazıda bildirdiğim üzere kitapları tekrar okudum (gerçi 3.yü bitirmedim ama yeteri kadar hatırladım, hatta okumama bile gerek kalmadı ama...neyse) ve bir sürü bilgi edindim. Ve söylemek istiyorum ki içlerinden hiçbiri filmde olmayacak
Ã?yle hissettim.
1. kitap cidden sıkıcıymış
2.si muhteşemdi ama alliance olacağına göre Thrall'ı da izleyemeyeceğiz. Eh Medivh'de olmayacağına göre sanırım farklı bir senaryo yazılacak (e yani!). Ama Arthas büyük patlama yaptı, muhtemelen onu kullanırlar. Tabii Illidan'ı kullanırlarsa ne ala, çok kıyak olurdu...
Neyse işte, ne yaparlarsa yapsınlar. Güzel olsun da!
(bu arada ben bu kadar konuştum ama hikayenin ne ile ilgili olduğu hakkında bir haber var mı?
)
1. kitap cidden sıkıcıymış
2.si muhteşemdi ama alliance olacağına göre Thrall'ı da izleyemeyeceğiz. Eh Medivh'de olmayacağına göre sanırım farklı bir senaryo yazılacak (e yani!). Ama Arthas büyük patlama yaptı, muhtemelen onu kullanırlar. Tabii Illidan'ı kullanırlarsa ne ala, çok kıyak olurdu...
Neyse işte, ne yaparlarsa yapsınlar. Güzel olsun da!
(bu arada ben bu kadar konuştum ama hikayenin ne ile ilgili olduğu hakkında bir haber var mı?
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

alliance odaklı olacağı söyleniyor. muhtemelen üçleme olur ve bu filmlerde arthas ın hikayesi anlatırlar. ilk filmde arthas ve illidan ı beraber göremeyeceğimize eminim. hikaye hangisinin üzerine olursa diğeri en fazla 30 saniye görünür veya filmin sonunda bir iki gaz laf eder çıkar 
yine de çok farklı şeyler de olabilir. şu anda senarist, yapımcı firma ve 130 milyon dolarlık bütçe dışında kesin olan bir şey yok..
yine de çok farklı şeyler de olabilir. şu anda senarist, yapımcı firma ve 130 milyon dolarlık bütçe dışında kesin olan bir şey yok..
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Thrall olur Hellscream olur Arthas olur Medivh olur Rhonin olur Vereessa olur Illidan olur hangisi olursa olsun güzel olsun.
Hatta oyunun filmini cıkarırlarsa.
Human Campaing olur
Orc Campaing olur
Undead Campaing olur
Night Elf Campaing olur
Olur da olur.Söyle secenekleri düsünürsek Blizzard'a da hak vermek lazım.Bu kadar mükemmel karakterlerin hepsini kullansa olmaz bi kacını kullansa olmaz.Olurda olur dedim ama belki de söyle düsününce olmaz da olmaz da olabilir.
Bambaska bir senaryo da olabilir.Oyun senaryosu da olabilir.Kitap Senaryoları da olabilir.Dediginiz gibi 3lemede olabilir 5leme de olabilir.Tek Film de olabilir.
Tek gercek varki nası olursa olsun bu filme gidilir.Begenilsede gidilir Begenilmesede gidilir.Bir gercek daha var ki Warcraft Cılgınlıgı öldürür de öldürür.Beklerimde beklerim.
Hatta oyunun filmini cıkarırlarsa.
Human Campaing olur
Orc Campaing olur
Undead Campaing olur
Night Elf Campaing olur
Olur da olur.Söyle secenekleri düsünürsek Blizzard'a da hak vermek lazım.Bu kadar mükemmel karakterlerin hepsini kullansa olmaz bi kacını kullansa olmaz.Olurda olur dedim ama belki de söyle düsününce olmaz da olmaz da olabilir.
Bambaska bir senaryo da olabilir.Oyun senaryosu da olabilir.Kitap Senaryoları da olabilir.Dediginiz gibi 3lemede olabilir 5leme de olabilir.Tek Film de olabilir.
Tek gercek varki nası olursa olsun bu filme gidilir.Begenilsede gidilir Begenilmesede gidilir.Bir gercek daha var ki Warcraft Cılgınlıgı öldürür de öldürür.Beklerimde beklerim.
Filmin warcraft 3 ile world of warcraft arasında bir köprü görevi göreceği kesinleşti, senaryo tamamen farklı ve warcraft dünyasına yeni bir kahraman tanıtmayı amaçlıyor. Hiç bir oyundan tanıdığımız karakter baş rolde olmayacak, yeni bir karakter baş rolde olacak ama oyundaki karakterler de yer verilecektir muhakkak.