en yeni mega ankara buluşması!!!

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Tamam ama seni silmesi kolay olmaz :D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Soulcatcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Soulcatcher »

merhaba biraz eski bi konu ama, acaba nerde buluşuonuz nsl ayarlıosunuz ankaradayım yeniyim. bi araya gelip frp yapıo musnuz yapıosanız gelip izleye bilrmiyiz, katıla bilirmiyiz?
arkdaş getire bilirmiyz?
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ankarada olursam bende gelmek isterim cok :roll:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
laraken
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by laraken »

Ankara'da olduğum zamana denk gelirse ben de gelebilirim.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Benim gelmem Eylül'ü buldu. Eylül ayının başlarında bir süre Ankara'da olacağım. Kimler olacak ?
And i still wonder if you ever wonder the same!...
laraken
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by laraken »

10 Eylül de Ankara'dayım.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Heyecanla bekliyorum. (Aslında çok heyecanlı değil. Acaba neden heyecanlanmıyorum :???: )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Herhangi bir gelişme oldu mu buluşma konusunda?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

4-5 tarihlerinde ankarada olacağım ayın 7sine kadar sonra 12sinde tekrar ankaraya döneceğim.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Bir değişiklik yaparak bende gelebilirim ancak tarihi güzelce ayarlayıp herkesin ortak zamanını bilmek gerek.Olursa zamanın benim için pek sorun olcağını sanmıyorum ama gelebilirim.

Eğer ki çok geç kalmadıysam :D
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Walla ben ankaraya geldim, Darkgnome ve Artemis Entreri'yle buluştum eğlendik gezdik. şimdi de kıbrıstayım geçmiş olsun...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Kısacık anlatmış utanmadan. Artemisle görüşmeden önce HAcettepenin ROBE'una gittik. bu sene birincisi yapılan Haccettepenin geleneksel(! :D ) buluşmasında (convention) Efla, bendeniz ve Sacokhan gittik. Oyun oynadık felan da falan. Bir dahaki sefere sizi de bekleriz.

Site o sırada çökme ile meşgul olduğundan ne yazıktır ki haber verilememiş. Ben de son anda duydum yeminle.

Artemisle olan buluşmamızda ise GO oynadık. Saco Artemise yenildi ancak 25. bilmemene GO oyuncusu olmayı başardı. Sanırım sadece kuralları bilince 25. bilmemne olabiliyorsun. Bu durumda bende 25.5'uncu bilmemneden oluyorum. Danı felanda varmış bu oyunun. Animesinide yaparlar herhalde ileride. :D

Eee ne zaman buluşacaksınız. Bu arada Rhonin sen Ankara'da değilmiydin?
Eskisi ka
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Gnom sen hacca gitmeden bende gelmeye çalışıcam bi posta ankaraya. :D
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Gnome öle olsun sen beni ne çabuk unuttun ya?Ankara'da değil miydin dedin ha!Ã?yle olsun efendi daha geçen telefondan aradık seni!HıH! :D
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bekleriz Phanti efendi. Başımızın üstünde yerin var. :)

Rhonin'ciğim ne alaka unutmak. Ben seni Ankara'da sanıyordum. Sen beni aradığında Ankara'dasında bir buluşma felan ayarlıyorsun sanmıştım. Telefonda başka bir yerde olduğunun bahs,i geçtiyse kusura bakma idrak edememişim. Sen Avustralya'da felansan cepten aramazsın herhalde. Buluşma olayını da çabuk ayarlasan iyi edersin yoksa beni görmeye Sudi Arabistana gelmen gerekebilir.
Eskisi ka
Post Reply