Yok be abi aslında çok param yok ama madem hayatımda bi defa yaptırıcam düzgün bişiler yaptırmakta fayda var..Aredheliquas wrote:sen bayaa pahalı zevklerden gidiosun ben abi
Dövme..
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

İzmir'de oturuyorsan sana bu konuda baya yardımcı olurum. İstanbul'da oturuyorsan sana Yekta'yı tavsiye ediyorum. Özlem Tekin, Athena gibi isimlerin dövmelerini yapan kişidir.
Katolog olayına gelince, internetten kendin de bulabilirsin beğendiklerini cd ye kaydedip yaptıracağın yere götürür, boyutları ve fiyatı ile ilgili bilgi alabilirsin.
Tavsiyem önce ne istemediğini bil. Ne yaptıracağın daha kolay belirginleşiyor.
Katolog olayına gelince, internetten kendin de bulabilirsin beğendiklerini cd ye kaydedip yaptıracağın yere götürür, boyutları ve fiyatı ile ilgili bilgi alabilirsin.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
İzmirde oturmuyorum ama ayvalıklıyım yani sorun olmaz izmirde yaptırmak.Ama büyük ihtimalle ankarada yaptırıcam.İzmirde nerelerde yaptırabilceğimi yazarsan sevinirim.Daeya wrote:İzmir'de oturuyorsan sana bu konuda baya yardımcı olurum. İstanbul'da oturuyorsan sana Yekta'yı tavsiye ediyorum. Özlem Tekin, Athena gibi isimlerin dövmelerini yapan kişidir.
Teşekkür ederim şimdiden.
İnternetten arıyorum sürekli ama bulamadım.Yukarıda dediğim gibi yani ejderha ve onunla savaşan bir paladin deseni arıyorum,öyle bişy bulsam süper olucak =)
Ã?yle bir dövme yaptırmak için sırtını feda etmen gerekiyor. Ejderhayı geçtim ama ejderhayla dövüşen paladinin ayrıntılarını vermek gerekecek. Boyut ne kadar küçülürse ayrıntı o kadar ortadan kalkar ve siyahla boyanmış bir adam figürü çıkar ortaya. Sırtının hepsi olmasa da büyük bir kısmını kaplar istediğin o dövme.
İzmir'de nerede yaptıracağına gelince, uluslararası tek sağlık sertifikalı olan bir yer var köprüaltı tattoo & piercing diye karşıyaka'da. Alsancak'ta da şubeleri var. Benim dövmelerimi, piercinglerimi orası yapmıştır, dövme - piercing yaptırmak isteyen arkadaşlarımı da orayı tavsiye ettim hepsi memnun kaldılar.
Eğer oraya gidecek olursan birşekilde bana burdan pm ile haber ver beraner gideriz, fiyatta sana indirim yaptırırz hehe.
İzmir'de nerede yaptıracağına gelince, uluslararası tek sağlık sertifikalı olan bir yer var köprüaltı tattoo & piercing diye karşıyaka'da. Alsancak'ta da şubeleri var. Benim dövmelerimi, piercinglerimi orası yapmıştır, dövme - piercing yaptırmak isteyen arkadaşlarımı da orayı tavsiye ettim hepsi memnun kaldılar.
Eğer oraya gidecek olursan birşekilde bana burdan pm ile haber ver beraner gideriz, fiyatta sana indirim yaptırırz hehe.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Peki bunu öğrendiğim iyi oldu aslında.Normal bi insana göre biraz büyük sırtım var ordan bi avantaj sağlayabilirim kendime
bide sırtımın sağ tarafına yaptırmayı düşünüyorum ve büyük bi alan feda edebilirim öyle bi dövmeye.Yinede boyutunu hesaplayıp ölçmem gerekiyor dövmenin.
Orada yaptıracak olursam ulaşırım sana pm ile çok saol :w00t:
Orada yaptıracak olursam ulaşırım sana pm ile çok saol :w00t:
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

abi eklenmiyo adam yani sen yazsan bile msela benim adresimi bana kabul etme seceneği gelmio.Hildorien wrote:Msn ini yolla ben ekleyim istersen
bi garip. siteden bikaç kişi daha istemişti onnarada aynı seyleri söledim olmuo
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>