Dövme..

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

bu arada deminki mesaj da 1000. mesajımdı!
teprik mesajlarınızı eksik etmeyin :-P :king: :ayyyy!:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Hmm senin sorunda baya garipmiş msn i baştan yükle düzelir belki.Hayırlı olsun msj sayın =)tebrikler
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Dövme..

Post by barabus »

Hildorien wrote:Bir çoğumuzun kafasında soru işaretidir dövme olayı..Yaptırmak isteriz ama bissürü soru çıkar önümüze.
Bendeki soru ise dövme deseni.Bir türlü karar veremiyorum.Ejderha ve paladin li bir dövme düşünüyorum.Aranızda katalog bilen yada bu tip desenleri bulabilceğim bi yer varsa yardımcı olursa sevinirim.
babuş kafan mı güzel yahuu :D , ejderha paladin iyide ufak bişey olmaz o , işinin ehli bi yerde yaptırırırsan bin ytl nin üzerinde para akıtırsın ona hele de sırtına olursadaha da büyük olur , çok para yanii ,, , kıçı kırık bi yazıya dünya para alıyorlar , bide senin istediğin bi günde bitmez , bi hafta git gel yapman lazım , omuz ve göğsünün bi tarafına yaptırsan , oda çok acır :D

ben koluma bi kartal yaptıracam bi senedir ölçüp biçiyorum , sen bi dövmeciye gidip konuşmadan burdan karar verme :D:D

kolay gelsin :D
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Saol uyarıların için.Evet haklısın 1-1,5 milyara yakın para istediler.Beni aşar şimdilik.Zaten yeni bi desen buldum onu yapıcam çok hoşuma gitti.Dövmeci zaten bir günde yapmıyormuş deseni.15 gün ara ile yapıyormuş onlarıda konustum hoşuma gitti.Sırtıma yaptırıcam onda kararlıyım..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

bence ejder-paladin den vazgeçtiin iyi olmus :D
hem pahalı hemde cok anlamsız bence. dövme yaptırcaksan bi anlamı olmalı
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

şuankinin var da bitürlü ulaştıramadım sana :D
Post Reply