Savaşçı ve yaraları....

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

kelemvor wrote:bence yarlarıyla övünmek tamamen aptallıktır yüzünde yarası olan biri övünmekte haksızdır belki o yarayı kıskanç bir kadında yapmış olabilir o yaraların nasıl oldugunu kimse bilemez bence yaralarıyla savaşcının iyi dövüşcü olup olmadığını anlaşılmaz
u konuda sana katılıyorum ama benim dediğim ise yarasız bir savaşcı ne kadar deneyimli olabilirki..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya bir savaşcının yaralrı olmak zorunda bence....
kılıç eğitimi alırken bile bir yerlerini keser...
ilk savaşında biri kesin yaralar...
yada yani adam gibi bir savaşa girdiğinde kesin yara alır...

ama yaralar bir savaşcı için grur kaynağı kadar utanç kaynağıda ola bilir...

bu konu herkülede de vardı ... karısı ile bunalar oturuyorlardı ,tabi orta çağda yada o çağda vucudunun yarısı açık olduğu düşünülürse...
karısı yarayı gösteriyordu bu ne filan herkül orda övünüyordu,

bence bir savaşcında yara olmalı , ama fazla olamsı çok deneyimli demek değil az olmasında deneyimsiz yada deneyimli demek değildir...
bir savaşcıda bence övünmemelidir yaralarından...

( bence )
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
kelemvor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kelemvor »

tamam yaralar hersekilde olabilir ama bunları sergilememek lazım bence ben olsam yaralarımı gösterip övünmezdim çünkü yaraların yoğunlaştığı yerler senin zayıf olduğun bölgeyi gösterir ve buda düşmanların için bir avantajdır her savaşcının yarası vardır ama bunları sergilemek aptallıktır demek istemiştim
kelemvor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kelemvor »

bişey daha eklemek istiyorum yaralar savaşın bir sonucudur ondan kaçamazsın bir korkak değilsen ama onlarla övünmek ayrı birşeydir bir düşünün yaralarla övünmedeki amacınız kendinizi daha üstün göstermekse yapın ozaman ama olduğunuzdan daha üstün olduğunuzu gösterirseniz düşmanlarınızda ona göre davranacaktır
seraphima
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by seraphima »

Bence de yaralarla övünmek pek akıllıca değil, ama yüzde belli olan, hatta yüze bir değer ve karizma kazandıran yara izi,bir savaşçı içini caydırıcı olabilir...
Thorodin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thorodin »

Savaşçı dediğin dayak yemiş olmalı bence! Bol yaralı bol kesikli bol eksikli bi tip her zaman hoşuma gitmiştir benim. Eskiden usta savaşçılara hayrandım ama bir süre sonra 'kodumu oturtan' Baltayı kafasına yiyincede 'ne oldu yani' diye sırıtabilen tiplere hayranım.
Aslında gerçeğe baktığımızda 'kılıcı dansedercesine kullanan kılıç ustası' fikri havada kalıyor. O kılıç kullanmaları dillere destan olan japon savaşçıları bile iş meydan muharebesine girince Katanayı çekip 'Kami' ne verdiyse dalıyorlar!
Benim savaşçım Böyle silahını çekmeli, Ölmeye koşmalı, yaralanmalı. yaralamalı öldürmeli. kanı, savaşın sıcaklığını birebir hissetmeli. Savaşa girdimi darbelerden kaçmayı değil darbe vurmayı düşünmeli. Korkakça değil mertçe vurmalı vurulmalı...
Bir millet dara düştümü fahişeler bile azize kesilir!
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

yara almamış savaşçı ya çok iyi dövüşmüştür yada savaşın sonuna kadar bir çalını arkasın saklanıp arkadaşlarını kazanmasını beklemiştir.
celephael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celephael »

Tamamen karaktere bağlı bir duırum.Eğer karakter bir Barbar'sa savaş yarası olması zorunludur.Savaş yarası bir madalya gibidir.Barbar yarayı herkese göstererek övünür.Nasıl ki bir asker madalya aldığında bunu gururla taşırsa Barbar da savaş yarasını gururla taşır.Bu, barbarın içinde yaşadığı toplumun geleneğidir.

Eğer karakter bir asker ise savaş yarasının değeri tam tersine değişir.Bu, askerin savaşta yeterince iyi olmadığı ve yaralandığı anlamına gelir.Bir utanç kaynağı kadar ağır olmasada askerde savaş yarası hoş değildir.

Paralı askerlerde ise savaş yarası barbarla aynı etkiyi verir.Savaş yarası karakterin ne kadar korkunç birisi olduğunu vurgular. :evil:

Bu yüzden savaş yaralarını yorumlarken her karakterin kültürünüde işin içine katın.
Nothing Can Be Explained.
VVerevvolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VVerevvolf »

bence yaradan çok, o yarayı açana göre değişir..
Eğer her yaranın etkileyici bir hikayesi varsa, gurur duyulası hale gelebilir..
laraken
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by laraken »

Yarasız savaşçı sadece paralı askerdir. Bir gün öteki tarafa çalışır, bir gün bu tarafa. Ne ölür ne öldürür parasını alır, bir şey yapıyormuş gibi dolaşır o kadar..
Kenshin i hatırlayın.. İşte yara, işte karizma..
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

kelemvor wrote:tamam yaralar hersekilde olabilir ama bunları sergilememek lazım bence ben olsam yaralarımı gösterip övünmezdim çünkü yaraların yoğunlaştığı yerler senin zayıf olduğun bölgeyi gösterir ve buda düşmanların için bir avantajdır her savaşcının yarası vardır ama bunları sergilemek aptallıktır demek istemiştim
Adam zamanında çok güzel açıklamış.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Yarasız savaşçı savaşmamış savaşçıdır şimdiye kadar girdiğiniz döğüşlerde yara almadan kurtulduysanız ya düşmanınız sizden zayıftır ya da savaşmak dışıında birşeyler yapmışsınız demektir.Ã?vünmek mevzusuna gelince o da kişiden kişiye değişen birşeydir.
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Yaralarını saeven var sevmeyen var, drow savaşçılar için tertemiz bir vücut övünme kaynağı iken, bir cüce savaşçı için mutlaka bir kaç yara bulunmalıdır. Herkesin dediği gibi kişiden kişiye değişir.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

önemli olan savaş yarası değildir, önemli olan o savaştan sağ ve tek parça çıkmaktır.
Yaraları olanlar iyi savaşçıdır diyorsanız bu savaşçı iyi savaşçı olmak istiyorum deyip, üzerinde yarın öbürgün yara bırakmak isterse istemeden düşmanına kolunu kaptırabilir.
Ã?bür yandan bir savaşçı bunu düşünmez, düşünse zaten elinde kolunda bile bile yara açabilir, bu da iyi olmaz.
Bir savaşçı bunları düşünmez, lakin savaşçının türüne göre de yara olması olmaması gerekliliği artar veya azalır. Kafasını kullanan bir okçu yara almamalıdır.Ama Sinir küpü bir barbar veya savaşçı direkt olarak düşmana saldırma eğitimi görmüştür, saklanmaz! Sadece komutanı derse ağaçların arasına konuşlanır ve işaretle harekete geçer...
Bu yüzden yaradan yaraya ve olması gerekliliği durumu değişkendir.
AnARcHisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AnARcHisT »

Savaşçının savaşçılığını gösteren en önemli unsurlardan biri yaralarıdır.. Yarasız savaşçı mı olur? Yaralar tecrübenin vücutta bıraktığı izlerdir.. Alnından elmacık kemiğine kadar derin bir kılıç iziyle artık işlevini göremeyen bembeyaz bir göze baktığınızda karşınızdakinin bu darbeye rağmen hayatta kaldığını görmek ister istemez sizi biraz ürpertir deil mi?..
Post Reply