geçmiş zamanlarda favori çizgi filmim sailormoon duu ahh ahh nerde o günler pokemon beyblade vs de izlerdimm
şimdi pek izlemesemde süngerbob ve simpson izliyorumm
izlediğim çizgi filmlerde o-12 yaş arası çocuklara zarar vericeğini sanmıyorum tabii çocuklar filmdeki herşeyi gerçek sanıp ona göre davranabiliyor sanırım bir çocuk ben pokemonun uçarımm diyerekten biryerden atlayıp ölmüştü
ehh böyle durumlarda anne babalar çocuklarını tanıyıp önlem almaları gerekirr
Öizgi Filmler ve Etkileri
Evet evet öyle bir olay vardı. Hem de birkaç kez yaşandı. Bir çocuk ben Charizard'ım diyerekten uçmaya kalkışmıştı. Hadi neyse, Charizard uçuyor zaten. Ama başka bir çocuk ben Pikachu'yum diye uçmaya çalışmıştı. E tabi düşersin. Pikachu zaten uçamıyor. 
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br> <br> -Ragnar Lodbrok</div>
18 yaşında bir bayanım ve küçüklüğüm oyun oynayarak değil de çizgi film izleyerek geçtiği için eskiden severek izlediklerim :
küçük lulu
hayalet avcıları
ten ten
scooby doo
richie rich
tom ve jerry
çakmaktaşlar
bugs bunny
temel reis
beverley hills gençleriydi sanırım isimleri starda yayınlanırdı
ninja kaplumbağalar
jetgiller
şeker kız candy
she-ra
he man
şirinler
heidi
x-man
en en en en çok sevdiğim ise kesinlikle sailormoon du
şu anda izlediklerim ise:
simpsons
family guy
futurama (rastladıkça)
south park (arada sırada)
ne çizgifilmlerin kesinlikle zararlı olduğunu düşünmüyorum
küçük lulu
hayalet avcıları
ten ten
scooby doo
richie rich
tom ve jerry
çakmaktaşlar
bugs bunny
temel reis
beverley hills gençleriydi sanırım isimleri starda yayınlanırdı
ninja kaplumbağalar
jetgiller
şeker kız candy
she-ra
he man
şirinler
heidi
x-man
en en en en çok sevdiğim ise kesinlikle sailormoon du
şu anda izlediklerim ise:
simpsons
family guy
futurama (rastladıkça)
south park (arada sırada)
ne çizgifilmlerin kesinlikle zararlı olduğunu düşünmüyorum
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
Possessed
- Site Çizeri
Eskiden cok izlerdim, gerci simdi o cizgi film kanalındakileri de az cok izlerim (kardesim sag olsun
)
Animeleri cizgi filmden sayarsak deli gibi cizgi film izlerim demeliyim. Surekli anime indiriyorum, ardından da izliyorum, guzel seydir cizgi film. Filmlerde goremeyeceginiz fantezi bir dogallıkla sunulur size.
Siddet olayını sormus konuyu acan guzel arkadasımız, bence cizgi filmine gore degisir. Gerektiginde kullanılmasından yanayım. Bu animelerde guzel oturtmuslar o olayı.
Animeleri cizgi filmden sayarsak deli gibi cizgi film izlerim demeliyim. Surekli anime indiriyorum, ardından da izliyorum, guzel seydir cizgi film. Filmlerde goremeyeceginiz fantezi bir dogallıkla sunulur size.
Siddet olayını sormus konuyu acan guzel arkadasımız, bence cizgi filmine gore degisir. Gerektiginde kullanılmasından yanayım. Bu animelerde guzel oturtmuslar o olayı.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Aynen bu senelerdir benim kafamı kurcalayan bir meseledir simdi pikachuyum die atlayan arkadasın ardından konusmak istemem ama ya pikachu ucamıyoki zaten neden pikachuuyum die atladı anlayamadım belkide en bilinen pokemon pikachu olduğu için basında pikachu sanıp atladı die yankı bulmusturRhalazarn wrote:Bir çocuk ben Charizard'ım diyerekten uçmaya kalkışmıştı. Hadi neyse, Charizard uçuyor zaten. Ama başka bir çocuk ben Pikachu'yum diye uçmaya çalışmıştı. E tabi düşersin. Pikachu zaten uçamıyor.
eklemeyi unutmuşum bir de bir tanesini daha çok severdim fakat adını hatırlayamıyorum ama sabahları atv de winnie the pooh dan hemen sonra olurdu okullu bir şeydi.....
There'll be war, there'll be peace.