valla ben laurana diyorum abi kitiara'nın sağı solu belli olmaz çok güzel bir gece geçirip yarın yerinde başkasını yatarken bulabilirsin. çok şehvetli, çekici, insanı deli eder ama güvenilmez uyuduktan sonra sırf senden sıkıldığı için bıçağı çekip öldürecek psikopatlık potansiyeli var bence. haa sen hem swevişiyimk hem savaş ortağı buılıyım diyosan tabiki kitiara.
ama şu hesaplamak lazım laurana yaşlanmıcak abi kitiara 40 yıl sonra şehvetli ama buruşuk bir kadın olacak.
ama her şeye rağmen laurana (sadakat arıyan bi insanım napıyım)
KİTİARA MI LAURANAMI?
tamam kitiara oynak ama şimdi şöyle bi düşündümde hatunun süper hareketli bi hayatı olmuş laurana gibi bilmem kaçyüz yaşına kadar sarayda oturup sonra zoraki kahraman olmamış Aredheliquas ın da dediği gibi şimdilik benim ruh halimde bunu söylüyor sonra ne olur bilmem 
dikkat et sadığımdır SADECE KENDİME
-
Ao
- Kullanıcı

Kitiaraya oy vermiştim ama yazın tatmin etti benisiliterin wrote:valla ben laurana diyorum abi kitiara'nın sağı solu belli olmaz çok güzel bir gece geçirip yarın yerinde başkasını yatarken bulabilirsin. çok şehvetli, çekici, insanı deli eder ama güvenilmez uyuduktan sonra sırf senden sıkıldığı için bıçağı çekip öldürecek psikopatlık potansiyeli var bence. haa sen hem swevişiyimk hem savaş ortağı buılıyım diyosan tabiki kitiara.
ama şu hesaplamak lazım laurana yaşlanmıcak abi kitiara 40 yıl sonra şehvetli ama buruşuk bir kadın olacak.
ama her şeye rağmen laurana (sadakat arıyan bi insanım napıyım)
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
- kargas9999
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Kim önce kaparsa onundurAredheliquas wrote:yaw bi laurana dedim herkes fikrini falan deeştirdi laurana dio.![]()
bırakın onu bitek bnm o. gidin kit'i paylasın siz. paylasılmaya daha müsait bi bayan o hem![]()
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
- kargas9999
- Kullanıcı

Aransayes, uza!!!
Kitiara, koridorda ezer!
Ayrıca yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı derler Anadolu' da. Laurana, burada bir eziliyor zaten.
Yetmedi mi? Kötü kadınlar her zaman seksidir ve güzel giyinirler.Laurana' dan olsa olsa biblo olur. Tehlike erotizmi perçinler; erotizm de aşkı. O yüzden Kitiara 4ever!!!
Kitiara, koridorda ezer!
Ayrıca yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı derler Anadolu' da. Laurana, burada bir eziliyor zaten.
Yetmedi mi? Kötü kadınlar her zaman seksidir ve güzel giyinirler.Laurana' dan olsa olsa biblo olur. Tehlike erotizmi perçinler; erotizm de aşkı. O yüzden Kitiara 4ever!!!