KİTİARA MI LAURANAMI?

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

valla ben laurana diyorum abi kitiara'nın sağı solu belli olmaz çok güzel bir gece geçirip yarın yerinde başkasını yatarken bulabilirsin. çok şehvetli, çekici, insanı deli eder ama güvenilmez uyuduktan sonra sırf senden sıkıldığı için bıçağı çekip öldürecek psikopatlık potansiyeli var bence. haa sen hem swevişiyimk hem savaş ortağı buılıyım diyosan tabiki kitiara.
ama şu hesaplamak lazım laurana yaşlanmıcak abi kitiara 40 yıl sonra şehvetli ama buruşuk bir kadın olacak.

ama her şeye rağmen laurana (sadakat arıyan bi insanım napıyım)
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
siltia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by siltia »

tamam kitiara oynak ama şimdi şöyle bi düşündümde hatunun süper hareketli bi hayatı olmuş laurana gibi bilmem kaçyüz yaşına kadar sarayda oturup sonra zoraki kahraman olmamış Aredheliquas ın da dediği gibi şimdilik benim ruh halimde bunu söylüyor sonra ne olur bilmem :)
dikkat et sadığımdır SADECE KENDİME
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

siliterin wrote:valla ben laurana diyorum abi kitiara'nın sağı solu belli olmaz çok güzel bir gece geçirip yarın yerinde başkasını yatarken bulabilirsin. çok şehvetli, çekici, insanı deli eder ama güvenilmez uyuduktan sonra sırf senden sıkıldığı için bıçağı çekip öldürecek psikopatlık potansiyeli var bence. haa sen hem swevişiyimk hem savaş ortağı buılıyım diyosan tabiki kitiara.
ama şu hesaplamak lazım laurana yaşlanmıcak abi kitiara 40 yıl sonra şehvetli ama buruşuk bir kadın olacak.

ama her şeye rağmen laurana (sadakat arıyan bi insanım napıyım)
Kitiaraya oy vermiştim ama yazın tatmin etti beni :) Grubumda her zaman Lauranayı isterim Karşımda olacaksa eğer bunlardan biri gene Laurana derim(Kitiara daha güçlü bir düşman Laurana daha iyi bir grup elemanı olur)
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
kargas9999
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kargas9999 »

laurana tatlı hatun allh var kardes ozen mis yaratmıs KİTİARA fena hatun degil ama
laurana bi baska ben ikisinide harcarım fakat laurana benım için ol derse dusunmem bile zor kullanmasını bile gerek yok :roll:
çokmu abarttım ne :|
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

yaw bi laurana dedim herkes fikrini falan deeştirdi laurana dio. :-P
bırakın onu bitek bnm o. gidin kit'i paylasın siz. paylasılmaya daha müsait bi bayan o hem :-P :-P
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Aredheliquas wrote:yaw bi laurana dedim herkes fikrini falan deeştirdi laurana dio. :-P
bırakın onu bitek bnm o. gidin kit'i paylasın siz. paylasılmaya daha müsait bi bayan o hem :-P :-P
Kim önce kaparsa onundur :D
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
kargas9999
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kargas9999 »

ben fikrimi soyledim Aredheliquas nie kızıyon bundan sonra yengemiz tmm :-P
Charon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Charon »

Aransayes, uza!!!

Kitiara, koridorda ezer!

Ayrıca yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı derler Anadolu' da. Laurana, burada bir eziliyor zaten.

Yetmedi mi? Kötü kadınlar her zaman seksidir ve güzel giyinirler.Laurana' dan olsa olsa biblo olur. Tehlike erotizmi perçinler; erotizm de aşkı. O yüzden Kitiara 4ever!!!
Post Reply