Metal müzik ve frp...

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Raistlin wrote:Herkesin doğruları kendine... Biz ancak rehber olabiliriz, yönlendirici olmak hatalı bence...
Bir insan hatasını kendisi göremiyorsa görmesine yardımcı olmalısın ama yalnızca sen onu o yoldan döndürüyorsan ve o yanlışını göremiyorsa... zaten onun sonu yine aynı olacaktır...
İşte bu! Corax bu zihmniyete sahip olmalı. Bir topluluğu imana getirmek için onaları ordu ile tehdit etmemeli! Tamam konuyu dağıtmadım. Yazmak istedim...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben orduyla tehdit etmiyorum... İnsanlara öğretebilmek için önce onların öğrenmelerine engel olacak kafirleri öldürmek gerekiyor... Zihinlerini zehirleyenler ölünce zaten onlar doğru yolu göreceklerdir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi ben metal müzik dinliyorum ama hip hop gibi müzik türlerinden hoşlanmıyorum. :-P
ne o ole adı bile falso hip hoooppppp pehhh :P
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Abi sen delımıısn ya hiippp-hooopppp ne o oyle ya. Allaha yakın benden uzak dursun.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
KabakTadi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KabakTadi »

Walla iyi hoş tartışma eywallah. FRP konulu müzik yapan gruplar genelde metaldir. Ã?ünkü aynı ekolün ürünüdürler. Oysaki kanımca müzik zevki dışında metal müziğin pek FRP veya onun andırdığı ortaçağ çerçevesiyle pek ilgisi yok.
Ben oyunlarımda her zaman için arkaplan müziği yapmışımdır. Ve en uygun kaçan müzik Mahsun Kırmızıgül'ün kilerdir. hehe :P yok şakaydı ama en uygun müzik türü soundtracklerdir. Alakası olmasada Starwars'tan Gladiator'a, LotR den Baldur's Gate'in oyun müziklerine kadar her temayı kullanmışımdır. Özellikle liste ayarlayıp kombat sahnelerinde hızlı müzik, karanlık yerlerde başka müzik fln çok güzel oluyodu hiddetle tavsiye ederim.
Hip Hop dinleyenlere karşıda getirdiğiniz eleştiriler çok saçma sapan. "Herkes istediğini dinler" mantığıda doğru bulmuyorum.İnsanların kendi görece "doğru"ları vardır ama eleştirel yaklaşımlarda bu görecelikten harekete çıkılmamalı.Bu ne yazıkki gericilerin yaptığıyla aynı uaklaşım. Ã?ünkü edinilen "doğruların" ne kadar içinde bulunulan toplumsal koşullardan arınmış olarak doğduğuda tartışılır.Elbette bireysel varoluşun ürettiği "doğru"lar olmalı.Zaten bireysel varoluş bilincine varmış biri bunu "doğru" diye aktarmaz.
Neyse ben şahsen bir klasik müzik ve özellikle Beethoven hastasıyım. Ama oyunlarımda benzer tür olsada hiç bir zaman arkaplan müziği olarak kullanmadım. Ve bana görede classical rulez :))
Matteo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Matteo »

Ya kusura bakmayın.. Kabaktadi arkadaş geçen gece benim bilgisayardan girmiş accountu açık kalmış..Yukardaki yazı bana ait :))
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

onu bunu herşeyi boşverin abi ya avatar müthiş :))
bende de 3 kedi war evde ...

bende mi avatarımı kedi yapsam.. Oren dautry ölümün ve kaosun yarı tanrısı avatara bi bakıosun komik bakışlı bir kedi..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben de süs köpeği yaparım avatarımı sen kedi yaparsan...
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

İyi o zaman bende fare yapıyım ohooo. Kovalarız sıte ıcınde bırbırımızı.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Tamam konuya dönelim...
Ben Four Seasons, Vivaldi ve Strauss derim klasik müzik favorilerim olarak...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

blind guardian, ıron maiden derim metal müzikten.
klasik olarak genelde pek dinlemesemde biraz ihtişamlı olanlarını severim. bana dinlediğim müziğin heyecan vermesini isterim
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Matteo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Matteo »

Yaw farketmez ne sewdiiniz. Kimse klasik müzik dinleyince başı göğe ermiyor.
Klasik müzikte yeterince heyecan vardır.Rimsky-Korsakov'un Scheherazade'ı hem verdiği görkenli hava hemde müziğin sürükleyici heyecanı açısından oldukça başarılıdır.
Klasik müzik metal müziğin bütün duygularını zaten verir. Bu yüzden müzikseverin ikisinden birini (ya da ikisinide) seçmesi çok doğal.bazı klasik eserlerin metal varyasyonları süper oluyo.
Ama gelelim FRP'ye.MEtalm üzik çok alakasız geliyo. Klasik müzik birazcık daha alaakalı ama oyun esnasında kesinlikle soundtrackler derim ben. Oyun dışında Rhapsody fln dinlenir tabiiki :))
Vivaldi iyi seçim..
Yaw klasik müziği sevmek için iki yol var. Ya yapay ve entel kokana tarzı yapıp böle zorla seviyomuş gibi yapacan, yada baştan aşağı bir deli olacan. Başka yolu yok. Ha bide bi alet çalıyorsan olabilir :) Ama sizin tarzınız farklı. MEsela bağımsız sinema seviyorsanız olabilir. Bazı filmler adamı acayip gaza getiriyo, Shine ve Immortal Beloved gibi.
Neyse...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

bu kimseye cevap diil sadece buraya yazdım o kadar

Post by pyros »

Bruce Dickinson'un "The Chemical Wedding"
adlı solo albümünü sert müzik deinleyen
herkese tavsiye ederim

bence gelmiş geçmiş en iyi metal albümlerinden birisidir. Soundu oldukça kapalı, karanlık ve gizemli geliyor bana.

sözler ön planda ve müthişler. Willam Blake'ten esinlendiği her halinden belli olan Bruce baba
döktürmüş vallahi.

hala dinlememiş olan çok şey kaçırıyor
demektir

(dikkatinizi çekerim albümün, Iron Maiden soundu ve tarzıyla hiçbir alakası yok)
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Evet Rhapsody benim de favorilerim arasında...
Hammerfall da oyunlarda iyi gidiyor...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

beethoven 9. senfoni
molto vivace

favorimdir
Post Reply