istanbul da buluşma ayarlasak?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
EddardStark
Kullanıcı
Kullanıcı

istanbul da buluşma ayarlasak?

Post by EddardStark »

ya beyler ben geçenlerde D&D nin online versionunu oynamak için kredi kartı ararkene arkadaşla eskiden nası zindanlar ve ejderhalar oyun setinden bahsettiğini ve ben çok küçük olduum için alamadığımı felan konuşuoduk. biz gaza geldik tabi hadi alalım edelim dedik ama çok uzaktayız ve bizim burda da oynıyabilceim kimse yok öle oturupta günlerce gidip gelip. bende dedimki şu frpworld e uzun zamandır bakmıyodum bişeyler yapalım onlarla hem geyik insanlar eylencelide olur diye

uzun lafın kısası şöle bi buluşma ayarlasak? lise 2ye geldik hala oynıcak kimseyi bulamadım şöle bişiyler ayarlasak felan? kuralları pek bilmiorum elimdede kitap yok ama şu an players handbook un ingilizcesini okuorum öğrenicem inşallah

neyse saygılar cevabınızı bekliyorum :)

edit: mecidiyeköy etraflarında olsun en uzak ^^ ve öle 1-2 günlük oyun olmasın baya uzun oynıyalım
sistemde sorun olduğu için bundan sonra büyük bir ihtimalle kalıcı olarak AlenthasLeasess kullanıcı adıyla aranızda olacağım ^^<br>
EddardStark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EddardStark »

bu arada elimde belgariad ın haritası war kocaman (elimdeki tek harita) onu da getiririm tam geyik olur :P
sistemde sorun olduğu için bundan sonra büyük bir ihtimalle kalıcı olarak AlenthasLeasess kullanıcı adıyla aranızda olacağım ^^<br>
EddardStark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EddardStark »

kimse oynamak istemiyo mu yoksa bilmiyorum diye benden mi kaçılıyo anlamadım? :mad:
celephael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celephael »

Masaüstü Frp hakkında sana yardımcı olamak isterim fakat ben silivrideyim. Buluduğun yer itibariyle oyun grubu bulma potansiyelin benden daha fazla.
Biraz daha sabret, mutlaka birkaç kişi toparlarsın.
Nothing Can Be Explained.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

EddardStark İstanbul buluşmalarındaki genel tutum frp oynamak üzerine değil genellikle birbirimizi tanıma kaynaşma amaçlı oluyor.Yani buluşuluyor bir yere gidiliyor konuşuyoruz.Anlayacağın muhabbet müebbet :) Ama ben illa da oyun oynayacağım diyorsan bunun için frpworld'te çok uygun bir başlık var ;)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Eddarstark şuan 3.5 ed. yeni başlıyorsun ama 6 aya kadar 4th. ed. raflarda yerini alacak yani sen tam öğrendim dediğin anda yeni sürümü piyasada olacak D&D nin ama nerede oturduğunu tam olarak söylersen belki sana yakın olan arkdaşlar ile bir grup kurup işin zevkine varırsın.
AnARcHisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AnARcHisT »

Arkadaşlar geçen istanbul buluşması çoğunluk sağlanamaması sebebiyle yatmıştı taximdeki büstü daha fazla bekletmeyelim derim ben.. Oyun oynama amaçlı deil ama yukarda da söylendiği gibi muhabbet amaçlı..
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

evet gerçektende ayarlayalım, uzun zman geçti ben en son geçen sene bi taneye geldigimi hatrlyroum arada oldumu bilmiyorum. Hasret sona ersin ehehe :-P

ama oyun diil diger amaçlı tabi, muhabbet tanışma vs. ama zaten tanıştıktan sonra oyun oynycak adamda bulunabilir elbet.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Bence de, bir frpworld buluşmasının vakti geldi de geçiyor bile. Arkadaş büstü daha fazla bekletmeyelim diyerek çok önemli bir konuya parmak basmış.

Hadi bir buluşma ayarlayalım. Birde şu var, eğer bir buluşma olacaksa bu buluşmanın iptal edilmemesi için ön şart bir her ne olursa olsun tek kişi bile kalsam ben gideceğim diyen bir gurubun olmasıdır.

Bu ramazan ayı içerisinde olduğu müddetçe her ne olursa olsun gideceğim diyen o gurubun içinde bulunuyorum. Kimse gelmezse bile içerim nargilemi, tüttürürüm dumanımı, elbet bulurum bana eşlik edecek yarenler.

Dileğim o yarenlerin frpworldden olması ve sayıca da çok olmasıdır.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
AnARcHisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AnARcHisT »

24ünde üni açılıo ama haftasonu olur zaten ben gelirim.. İftar falan yaparız olmadı topluca.. Aah yeminerim aah nargile dedin beni maafettin şimdi :D demesen olmuordu dimi oruçlu oruçlu :D:D Evet arkadaşlar hareketlilik olduğuna göre yer zaten belli büst saatte genelde 13.00 oluor şimdi gününü ayarlasak iyi olur bence..
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Hayda, gene ben tam Istanbuldan giderken bulusma tartısması basladı.. Ben GENE yokum arkadaslar, size iyi bulusmalar. Universite bitene kadar da katılamayacagım bu gidisle :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Ben gelirim zaman uyarsa, kimse gelmezse bile giderim yeminer gibi yapar nargile içer bişeyler yaparım :D Anarchist te geliyormuş zaten elde var 3 kişimi?

30 una gelen haftasonu falan yapsak mesela? sanırım iki hafta sonraya denk geliyor. Saat 13.00'te yapalım evet tipik :P malum büstün altında, gölgesinde oturan bi grup insan.

Hadi yav nerde istanbullular kalabalık olalım azcık!
AnARcHisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AnARcHisT »

Tamam formal yazalım o zmn biraz..

Yer:Taxim Büstün Altında

Tarih:30.09.2007

Saat:13.00

arkadaşlar koca site.. konuşalım kaynaşalım derim siteyle ilgili oyunla ilgili ve bunların dışında muhabbetler geyik vs. vs. katılımlarınızı beklioruz..

Mevcut gelenler:

1) AnARcHisT
2) Nocturnal_Soul
3) Yeminer

Yenerde gelicektir bi işi çıkmazsa yavaş yavaş artarız umarım en kısa zamanda..
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Ben de geliyom lem..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ombuspider ve beni de o listeye ekleyebilirsiniz,artık zamanı gelmişti....
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Post Reply