Macera Arayanı Bulur ( RP Ekranı )

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond hayranlıkla bakakalmıştı.Gnomun yanlız olmadığına yemin bile edebilirdi dışardan bakan birisi.Keşiş Gnom'un nasıl içeri sığdığını merak etmeye başlamıştı.Ardından gülümseyerek, *Bence bu 4 tabloya sizin 10 kaslı arkadaşınızın resmini yapsaydınız inanmayan kimse kalmazdı* dedi.Sonra iki eliyle de makarayı kavradı ve son gücüyle çekmeye başladı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero Bors'un yanına yaklaştı, gnomun verdiği haritayı incelemeye başladı.

'Bu harita işimize yarıyabilir'
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Nielas haritayı görünce Bors'tan cevap beklemeden yanına gitti ve incelemeye başladı. Liero'ya "aslında köye gidip sorarak ta bulabilirdik, ama hata yapmamızı engelleyecektir. Han yerine ahıra girmemizi önler." dedi. Ama bunları onu sinirlendirmek yada iğnelemek için söylememişti. Elini Liero'nun omzuna koydu ve samimiyetle vurdu. Bunu yaparken ağzında çocukça bir sırıtış vardı. Büyücünün ciddi yapısını azda olsa bozmayı umuyordu. Haritayı daha dikkatli inceledi ve "Güzel bir köymüş biraz boğazlarımızı temizleyecek içecek ve sıcak bir yatak bulabilirsek her yer güzeldir zaten" diye ekledi.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Bors haritaya uzun uzun baktı, aradığı şeyi bulamamıştı aslında ama ciddi bir istirahata ihtiyacı vardı, sadece bir kaç saat önce bir ağacın dibinde uyuklamıştı. Sonra orada birilerinin kendisine yardımcı olabileceğini düşündü, madem ki en yakın şehir Taşkent'ti bu küçük kasabada birileri elbet kendisine yardım edebilirdi. Yüzü aradığını bulamamanın veridiği bir somurtuyla Niles'a döndü;
"işim ne kadar sürer bilmiyorum, açıkçası aradığım yer Taşkent mi onuda bilmiyorum, orada işim bitince de büyük ihtimalle eskisi gibi o kasaba senin bu kasaba benim at sırtına dolanıp duracağım, yalnız mı olurum bilmiyorum."
Bors konuşurken sıkıntılıydı. Bir an sesinin tirediğini farkedip konuşmasını yarım bıraktı, derin bir nefes aldıktan sonra devam etti;
"Yani kısacası bu işi bitirdikten sonra ne yapacağım ne olacağım hiç belli değil, belki de vazifem hiç bitmeyecek ve ömrümün sonuna kadar orada kalacağım. Bilmiyorum"
-Fac fortia et patere-
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond içerden konuşulanları dinliyordu.Gariban keşiş, biraz düşündükten sonra, *Ben biliyorum* dedi.*Biliyorum ki Tanrı dilediğini isteyene verecektir.Ta ki gönülden istesin* dedi.Bu keşişten beklenmeyen bir çıkıştı.Ve tüm gücüyle çekmeye devam etti
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Ã?AAT!!
....
GÃ?MM!!
....

Huor'un gücüne yenik düşen duvara saplı makara bir anda ayrıldı ve keşişin, arkasındaki eşyaların arasına büyük bir gümbürtüyle dalmasına sebep oldu. Eşyaların bir kısmı üzerine yığılmışken makara hala keşişin elleri arasındaydı.

---------------------------------------------------

O sırada gnomun yüzüne bakan varsa, yüzündeki -insanın içini ekşiten- buruşmayı farkedecekti.
"Sorun yok." diyerek karavana daldı Muçalanta ve keşişin bulunduğu yerden kalkmasına yardım etmek için ufak elini ona doğru uzattı.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond utanarak ve yine kıyafetinden beklenmeyecek bir nezaretle kadının elini tuttu.*Çok özür dilerim* dedi, fakat kıpkırmızı olmuştu
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Nielas Bors'u dinledikten sonra adamın belirsizliği karşısında şaşırmıştı. Dalgınlıkla kafasını salladı. Sonra gelem gümbürtüyle irkildi oraya baktı. Karavanın içinden pek birşey göremiyordu ama birşeylerin karıştığı belliydi. Huor'un ben iyiyim diyen sesini duydu ve düşmüş olabileceği aklına gelerek gülmeye başladı. Muçalanta ona yardım etmek için koşuşturdu. " Evet muçalanta makara çıktığına göre şimdi sırada ne var?" Eğlensede canı sıkılmıştı ve gitmek istiyordu. Sonuçta yola, yolun ortasında karacan tamir etmek için çıkmamıştı. "Bana iş düşmüyorsa yolun ilerisine doğru biraz gidip bakayım, olur mu?" diye sordu hepsine.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond içerden hafif beline tutarak, *Benim için sorun değil, yeter ki oradan da ayrılma* dedi.Sonra bir de Düzenbaz aramak istemiyordu
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Gürültüyü duyunca kafası ister istemez karavana çevrildi, Nielas; gidip biraz yürüyeceğini söleyince; "bende karavana bakayım, şu işi bir an önce bitirip yola devam edelim" diyerek ayaklandı ve karavanın yanına geldi, Muçalanta'ya seslenerek "eee şimdi?" diye sordu.
-Fac fortia et patere-
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Nielas yol arkadaşlarının çoğunluğunun onayını aldıktan sonra gidecekleri yoldan ileriye doğru yürümeye başladı. Biraz gürültüden uzaklaşmış olurdu. Tek başına iyi bir yürüyüş. Ama yinede bunu çok uzatmayı planlamıyordu, tabi bir aksilik olmazsa. Yolun boş olmadığını merak ediyordu daha doğrusu yolun boşluğunun nedenini merak ediyordu. Dakikalarca yolun ortasında durmuşlardı fakat bir tek yolcu bile geçmemişti.
Yürümeye devam ederken bu tür düşünceler aklını kurcalıyordu. Kınındaki eğri kılıcını her ihtimale karşı biraz gevşetti.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Karavandan gelen sesleri duyunca karavan baktı, 'acaba ne zaman patlıyacak' diye tebessüm etti.

Asasına yaslanarak karavanın tamirinin bir an önce bitmesini umarak beklemeye koyuldu.
slickblade
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by slickblade »

Muçalanta elinden tutan Huor'un ayağa kalmasını sağladı.
"eee şimdi?"
"Hep beraber karavanın önünü kaldıracağız ve birimiz makarayı takıverecek tekerin yerine" diye yanıtladı Muçalanta ve kırık tekerin takılacağı yere doğru ilerlemeye başladı.

-------------------------------------------------------------------

Nielas yürüyüşünün ilk etabında dikkate değer bir farklılık gözlemleyemedi. Karavanın olduğu yerden en fazla 35-40 metre uzaklaşmıtı daha.
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Nielas boş yolda yürürken canı sıkılmaya başladı. Sakin ormandan başka birşey yoktu ama hayatı ona hiçbiryerde fazla güvende olamayacağını öğretmişti. Arkasına baktı. Arkadaşları konuşuyor, çalışıyor, bir şeyler yapıyordu. Bu yürüyüşü birazda işten kaçmak için yapıyordu.
Ã?nüne döndü, etrafını kontrol etti ve eskilerden hatırladığı bir şarkıyı mırıldanarak yoluna devam etti.
" Yol çağırır bizi, gel bize
O kandırır seni sinsice
Dikkat etmezsen her gece
Sonun ya yem olur ya bilmece"
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Bors, Hour'a baktı; "sanırım karavanı kaldıracak olanlardan söz ederken bizi kastetti." bunu söylerken gülümsüyordu, "gel bitirelim şu işi" diyerek karavanın ön tarafına geçti ve muçalantanın işaretini beklemeye başladı. işin sonuna gelinmiş olması onu heyecanlandırmıştı, sonundan yola devam edeceklerdi.
-Fac fortia et patere-
Post Reply