---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
Okullar açıldı, sonbahar geldi belki bundadırBarzini wrote:Bu arada bi kaç değişen avatar dikkatimi çekti de sanki site daha renkli cıvıl cıvıl bi hal alıyor eskiden daha mı karamsardık.
Bir de yener'in avatarına bakamıyorum bana hayatımı anlatıyor sanki.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
slickblade
- Kullanıcı

Siteyi bildim bileli değişmeyenler arasında bir de bu avatar varEskiden tahlil yaptırmıştım ama kişiler değişti sanırım nasıl sizce avatarım ne zamandır bunu kullanıyorum değiştireyim mi acaba?
Ã?nceki daha güzeldi bence. Bu hayalet süvarinin başarısızca yapılmış bir tasvirine benziyor. Bu resim avatar olarak kullanılması için hazırlanmamış olacak ki çözünürlük bozukluğu var. Hayırlı olsun yine de çok kötü değilaha bu da benim yeni avatarım bakın bakalım nası olmuş?
Benimkini de tahlil eder misiniz?
sitedeki problem yüzünden benim avatarım gitmisti...isin kötu yanı ise ben o resmi siteden bulmuş olduğum için de sitedeki resimler gidince benim avatar da sizlere ömür 
bu yüzden ben de bu hoş dark elf hanım kızımızı buldum.aslinda kendisi su an oynamakta olduğum oyundaki karakterimin afilli bir resmi nette bulduğum o yuzden hoş oldu gibi ama boşverelim bunları bir de sizin fikrinizi alayım ben....ee nasıl buldunuz?oncekine alıştığım icin gozum alışamadı hala ama benim,bulacağız bir yolunu artıkın
bu yüzden ben de bu hoş dark elf hanım kızımızı buldum.aslinda kendisi su an oynamakta olduğum oyundaki karakterimin afilli bir resmi nette bulduğum o yuzden hoş oldu gibi ama boşverelim bunları bir de sizin fikrinizi alayım ben....ee nasıl buldunuz?oncekine alıştığım icin gozum alışamadı hala ama benim,bulacağız bir yolunu artıkın
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Bir drow'a göre yüz hatları yumuşak geldi, hatta masumane
Ama buna karşın vücudu fazla ön planda geldi sanki biraz? Masumane görüntüsüne tezat olmuş gibi
Senin daha önceki avatarında bu havadaydı sanki, melek kantlarını geride bırakmış yarıçıplak bir ablamız. oda masum olması gerekirken tam tersine bu yoldan dönmüş gibiydi.
Hadi buraya bulaştık bi kere benimkinide yorumlayıverin bakalım? Pekte bişeye benzemiyor ama .
Ama buna karşın vücudu fazla ön planda geldi sanki biraz? Masumane görüntüsüne tezat olmuş gibi
Senin daha önceki avatarında bu havadaydı sanki, melek kantlarını geride bırakmış yarıçıplak bir ablamız. oda masum olması gerekirken tam tersine bu yoldan dönmüş gibiydi.
Hadi buraya bulaştık bi kere benimkinide yorumlayıverin bakalım? Pekte bişeye benzemiyor ama .
-
ombuspider
- Kullanıcı

hmmm evet evet avatarlarımla ilgili bu ayrıntı benim gozumden de kaçmadı ama napalım bu seferki için oyunu yapanların suçu diyip geçelim 
senin avatarına gelincee....oldukça gizemli aklıma hemen çeşitli senaryolar doldu sanki filmden fırlamış bir kare gibi bir avatar.yavas yavas yaklaşıp (ki o sırada aynen boyle golgesi gozukur) kurbanına saldırcak gibi psikopat bir karakter gibi canlandı gözümde
ama hayalperestliğin lüzumu yok gayet hoş avatar,etkileyici!
senin avatarına gelincee....oldukça gizemli aklıma hemen çeşitli senaryolar doldu sanki filmden fırlamış bir kare gibi bir avatar.yavas yavas yaklaşıp (ki o sırada aynen boyle golgesi gozukur) kurbanına saldırcak gibi psikopat bir karakter gibi canlandı gözümde
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Sağol çok psikopat ve gizemliyimidr
belki elinide şöyle bi bıçak darbesi için hazırlasa falan daha şekilli olurdu çok düzmdüz duruyor yav. Ama belki o yüzden gizemldir dimi, hani neyle öldürcegi belli diil
Kendi kendimede yorum yaptım yani resmen. Ombuspider senin avatarın yokki degerlendirirdm bende, istemedin öle bişey ama. Sen git en iyisi avatarını koy şu seçenekler menüsünüden profilden her nerdense , sonra bende bir yorumlarım
Kendi kendimede yorum yaptım yani resmen. Ombuspider senin avatarın yokki degerlendirirdm bende, istemedin öle bişey ama. Sen git en iyisi avatarını koy şu seçenekler menüsünüden profilden her nerdense , sonra bende bir yorumlarım
eveeeet firefox ta celeraen normal explorer da ombuspiderın accountları açık kalırsa ve maille gelen cevap uyarısı explorerla açılırsa ben de oradan cevap vermeye kalkışırsam yanlışlıkla ombuspider accountuyla yazmış olurum tabi!!!
yukarıdaki post celeraen e aittir bilginize
yukarıdaki post celeraen e aittir bilginize
There'll be war, there'll be peace.
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Bu saatten sonra o açıklamayı kafamda degerlendirip anlayamadım ama sonuçta noldugunu anladım, önemli olan sonuç zaten
neyse farketmez yine sonuç olarak ombuspider'ın bi avatarı olmadıgı geerçeigini deiştrmyo zaten neyse ben yorum yapıcak başka birini bulayım.
Yenerin avatar güzel gerçekten, bazen bu avatar yüzünden Yener acıyasım geliyr sana be. Sanki bütün dünyayı sırtlamışsın, bütün dünyanın yükü omuzlarında yazık . Halbuki bundan önceki avatarda sen diilmiydin o fotoraf makinelerine falan poz veren?
O zman hayat ne kadar kolaydı dimi, ha?
Yenerin avatar güzel gerçekten, bazen bu avatar yüzünden Yener acıyasım geliyr sana be. Sanki bütün dünyayı sırtlamışsın, bütün dünyanın yükü omuzlarında yazık . Halbuki bundan önceki avatarda sen diilmiydin o fotoraf makinelerine falan poz veren?
O zman hayat ne kadar kolaydı dimi, ha?
Noctural_soul bence senin avatarın katil falan olamz, hatta bence senin avatarın kurbanın ta kendisi birazdan kenardaki gölgenin içinden bi abimiz ya da ablamız artık kötü karakter neyse çıkar ve senin damarlarındaki bütün kanı emer biz de bu film karesinde son olarak senin şu gölgenin yere yığılışını görmüş oluruz. -SON-
-Fac fortia et patere-