Elbette ki bunlar denediğim şeyler değil, sadece aklıma geldi, ama düşündüm de mantıklı yavs, tabii daha kibar yöntemleri de var, mesela kızı biraz boğmayı dene, onun seni boğduğundan daha fazla sen onu boğ, bunda biraz daha ciddiyim, ama yine denemediğim şeyler.Aslına bakılırsa, siz deneyin, sonucunu sağ kalırsanız söylersiniz, sağ kalmazsanız ben anlarım.Yok tabii şaka da, en iyisi doğru dürüst söylemek.Ancak Yeminer anladığım kadarıyla o daha tehlikeliyeminer wrote:Edmond bunları yaparsan bence senden ayrılmakla kalmaz ayrıca senin ruhunu bedeninden de ayırırSen bu işlerden anladığından emin misin
Sevgilimden Ayrılmak İstiyorum
Sen onun içindeki canavarı bilmiyorsun.LOTR 'daki Balrog varya ahanda onun gibi bişey var içinde.Birazda Hulk Kızdırınca bu kırmızıya dönüyor amaBarzini wrote:Yav kardeşim sen bu kızdan ayrılmak istiyosan al karşına, biz birlikte yapamıyoruz de olmuyor, rahat ve huzurlu değilim de, ayrılın olsun bitsin. Bu kadar korkulur mu yav. Ne kadar korkunç olabilir ki?
OlmazzzBogus wrote:Lostad buldum ne yapacağını...
Buraya yazdıklarını göster. Sudden Death... :plotting:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Abi ne sudden Death yaw.Etimi Kemiğimden ayırır.Yavaş yavaş öldürürBogus wrote:Lostad buldum ne yapacağını...
Buraya yazdıklarını göster. Sudden Death... :plotting:
aynen.Vallahi ben kendimi geçtim okursa bunları işkence masasında yanımda bulursunuz kendiniziaransayes wrote: Olmazzz :|O zaman bizimde yazdıklarımızı okuyup başımıza bela olabilir![]()
Ben nazik kızları sevmem zaten. Vurduğu yerden ses getirmesi lazım
şaka bir yana sen anlatırken sanki bu durum biraz hoşuna gidiyor gibi geldide sorayım dedim.
Darkgnome'un dediği gibi sevmiyorsan bu durumu al karşına kızı konuş. Bırak köpürsün bırak küfretsin. Sen o arada güzel bir sahilde, güzel kızlar arasındaymışsın gibi hayal kur
Darkgnome'un dediği gibi sevmiyorsan bu durumu al karşına kızı konuş. Bırak köpürsün bırak küfretsin. Sen o arada güzel bir sahilde, güzel kızlar arasındaymışsın gibi hayal kur
Bir tek seni bana çok gördü dünya
Takdire şayan bir uygulama aransayes'cim... İnsanları başarılı olmaya yönlendirmeliyiz
Seni destekliyoruz Lostad, koş yoksa düşersin, yakalanırsan ayvayı yedin, seni dünya tarihinden silecek, bunu kabul edemezsin (hen hen heennnnnn
(kendi kendime gaz vereyim biraz)) :evillaugh:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı