Oyun tavsiyesi isterim

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Anlaşılan benim aradığım oyuna aen çok uyan fable olacak. O zaman bütün Fable tavsiye edenlere benden +1 puan.

W: Bloodlines da kafama girmeye başladı. Çok fazla tavsiye eden var. Ancak Barzini de beğendiğine göre ben beğenmeyebilirim. Nede olsa o hesingin animesini de seven biri. Hem birde utanmadan ben istememe rağmen tavsiye vermiş. :D

şimdi Rhonin'in söylediği Bioshock var. Onu araştıracağım.

....

Woa. System shock tarzı bir oyunmuş ve birnevi psişik güçler felan gibi... hımm bu oyuna da bakmak lazım. O zaman Rhonin'e de benden +1 puan.

NOT: Benden +1000 puanı toplayana bir adet kılıç hediye edeceğim. Ne güzel bakın çoğunuzun sadece +999 puana ihtiyacı kaldı. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Aslında konusu hoşuna gider mi bilmem ama sen seversin o türleri bi The Witcher a da bak derim Mr.Gnome şahsen ben çok merak ediyorum şu an elime alıp oynamışlığım yok ama bir tane edinmeyi planlıyorum açıkcası.

Onu da araştır derim youtube den oyun Trailer'ına bakabilirsin gayet güzel ve hoşuma gitti benim başta söylediğim gibi mr.gnome dene derim.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Post Reply