Ayrıca benim Postad'a güvenim var, kıza güvenim yok
Sevgilimden Ayrılmak İstiyorum
şu saat itibarıyle konuşuyor olabilirler, ama belki de ramazan ayı sebebiyle iftardan sonra konuşurlar, belki de çok daha kötüsü olmuştur; çoktan konuşmuş ve ayrılacağını söylemiştir
belki de onu gaza getirdiğimizi öğrenen hatun kişisi hepimizi bir yakalayıp bozuk para gibi harcamak istiyordur şu anda, belki de saklanmalıyız... HAAAAYIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRR AAAYIIIIIIIIIRRRR YIIIIIIRRRR YIIIIIIIRRR YIIIRR YIIIR YIR IIR IR
-Fac fortia et patere-
Merhum Barzini'nin cenazesi, akşam namazına doğru kılınmıştır.Ramazan nedeniyle, cemaat olmayıp, imam tek kıldırmıştır.Cemaat olmadığı için, imam vazgeçmiştir.Merhum bulunduğu yere bırakılıp cenaze yatsı namazına ertelenmiştir, duyrulur.
Bu arada Lostad, nerede oturuyorsun, kız oradan buraya ne kadar saatte gelir.Sıra bende

Bu arada Lostad, nerede oturuyorsun, kız oradan buraya ne kadar saatte gelir.Sıra bende
Arkadaşlar tanımadığımız kişi hakkında bu kadar konuşmayalım lütfen. Birde Lostad'la ortak yönleri FRP'yse dönüp dolaşıp buraya gelip bu yazıları da okuyabilir. Sonra aldın başına belayı.
Ha olmadı zaten mübarek Ramazan'da kalkmış böyle konuşuyoruz, Allah cezamızı verirse birde. Cin çarpar felan, hepimizin güldüğü gibi kız arkadaşı olur. Aman diyim! Hani ben belli bir yaşı geçtimde siz daha gençsiniz.
(Düşündümde umarım kız bu yazıları görmez, empati kurunca feci bir başlık bu.
)
Dur bakalım Lostad'ı kız almazsa belki ben alırım. Başımıza bela sardı (paranoyakgnom)
Ha olmadı zaten mübarek Ramazan'da kalkmış böyle konuşuyoruz, Allah cezamızı verirse birde. Cin çarpar felan, hepimizin güldüğü gibi kız arkadaşı olur. Aman diyim! Hani ben belli bir yaşı geçtimde siz daha gençsiniz.
(Düşündümde umarım kız bu yazıları görmez, empati kurunca feci bir başlık bu.
Dur bakalım Lostad'ı kız almazsa belki ben alırım. Başımıza bela sardı (paranoyakgnom)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Evet arkadaşlar dün iftardan sonra konuştum .
Ã?ncelikle hepinize teşekkür ediyorum beni savunan ve ölüme gönderen arkadaşlara
Buluştuk ve ayrılmak istediğimi çok cesur bir biçimde (Tabi arkasından gözlerimi kapatıp korkudan sinmiş bir şekilde geriye çekildiğimi saymazsak
) ifade ettim. Ve o anda Mübarek Ramazan ayında olduğumuz için galiba bir mucize gerçekleşti.Kız çok sakindi ve bana neden ayrılmak istediğimi sordu.Tabi ben hala şoktayım:bağırıp üzerime atlamasını bekliyorum
Çok sıkıyorsun,psikopat oldun kafayı yedin dedim.Tabi biraz daha nazik bir anlatım şekliyle
Benden özür diledi ve biraz daha rahat bırakacağını falan söyledi ve tekrar denemeye karar verdik. Bakalım zaman ne gösterecek .
Phantom 18 bitti bitecek
Ã?ncelikle hepinize teşekkür ediyorum beni savunan ve ölüme gönderen arkadaşlara
Buluştuk ve ayrılmak istediğimi çok cesur bir biçimde (Tabi arkasından gözlerimi kapatıp korkudan sinmiş bir şekilde geriye çekildiğimi saymazsak
Çok sıkıyorsun,psikopat oldun kafayı yedin dedim.Tabi biraz daha nazik bir anlatım şekliyle
Phantom 18 bitti bitecek
Kişinin özeline daha fazla girmeden bu başlığı kitliyorum. Eğer devamında neler olduğunu öğrenmek isteyenler varsa özelden ulaşsınlar Lostad'a.
Not: Bir kaç postu silmek zorunda kaldım. içerikleriyle özellikle bayan kullanıcıları zor durumda bırakıyordu.
Not: Bir kaç postu silmek zorunda kaldım. içerikleriyle özellikle bayan kullanıcıları zor durumda bırakıyordu.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...