en yeni mega ankara buluşması!!!

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Hmm peki o zaman :D EFLA duyrulur acil buluşma gerekli! Hepinizi bekleriz efendim.
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Biri Efla mı dedi :P

şimdiii o zaman Darkgnome ne zaman bittiğini belirtirse o zamandan önce en çok katılımın olabileceği bir gün seçelim.

Sıkışırsa telefonla pata küte ayarlamak durumunda kalabilirim :)

Ama şu anda telefonum arızalı olduğunda kapalı. Pazartesi ancak baktırabileceğim. Söz sende gnom :D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

29 30 unda bende Ankaraya geliyorum efendim. Buluşma o gün olursa uğrayabilirim. Fakat hiç sevmediğim bir şey söyliyim. Bu kesin değil. Gelememe olasılığım daha yüksek. Malum uzakta okuyoruz. Fakat uğramak için büyük çaba sarfedeceğime de emin olabilirsiniz. Saygılar.
Been there. Seen that. Got the scars.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Artemis gelme ihtimalin artarsa 29unu zorlayalım ya. 30unda başka bir sözüm var benim. ama 29u uygun gibi aslında herkese uygunsa buluşabiliriz artemis de gelir belki. Darkgnomedan cevap ekliyoruz gidecek kişi olarak :)
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

29 u güzel olur benim için bi sorun çıkmazsa yanınızdayım bilir saten efla :P
 Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Artemis Entreri wrote:29 30 unda bende Ankaraya geliyorum efendim. Buluşma o gün olursa uğrayabilirim. Fakat hiç sevmediğim bir şey söyliyim. Bu kesin değil. Gelememe olasılığım daha yüksek. Malum uzakta okuyoruz. Fakat uğramak için büyük çaba sarfedeceğime de emin olabilirsiniz. Saygılar.
Beyler uzaktayım dediği Amerika felan değil, İstanbul. Yani varsa yoksa 5.5 saatlik yol. Kanmayın siz bunun uzaktayım deyip artistik çektiğine. Buluşma yapın, "Geleceksin!" deyin, sabah 6 otobüsüne binsin 11.5 ta insin 12'de bizimle buluşsun, 7 otobüsüne binsin geceyi yatağında geçirsin. :D :-P

Drakgnom şu anda Greengnom oldu. Hafif bir zehirlenme geçirdim. Bu haftasonu diyorsanız pazar gününe ancal. (Zati bu gün cumartesi) Gelecek hafta sonuda burada olacağım kanısındayım ama ondan sonraki haftaya çok umutla bakmamakta yarar var. Bakalım belki 1 ay dahi kalabilirim. Bu sene Hacca kaç kişinin gittiğiyle de alakalı bir durum. :D

Son söz: Siz yapın buluşmayı, haberim olupta gelmezsem Shedu'yum!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Fılaş, Fılaş, Fılaş!

Bu cumartesi ve pazar büyük ihtimalle İzmirde olacağım. Buluşma ayarlanırsa katılamayabilirim yani. Kusura bakmayın. Gazı verip aradan çekilmiş gibi oldum. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Eeeee biz ardayla zaten buluşuruz 2 kişi buluşmaya ne var. Ya başkalarıda gelsin ya da batı sen gelebilicek olursan beni ara öyle buluşalım.
Rhonin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Rhonin »

Buluşun ulen!! Uzatmaya getirmeyin !

imza

Kadir baba XD

Gnome hemen cayma yav buluşma sen gitmeden olsun diye uğraşıyoruz ama lütfen.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ama ben cuma akşamı/Gecesi yola çıkacağım. Sabahına İzmir'de olacağım. Yani size hiç uygun değil benim durumum. Kusra kalmayın ama sağlıcakla kalın.
Eskisi ka
Post Reply