ben druid derim. nedenini sorarsanız mantıklı bi cevap veremem =) sadece druidlere olan hayranlıgımdan dolayı . belki rogue lar kadar islevsel degiller, ama benim icin druid bu yuzden her oyunda druid alırım =)
valla bence en olmazsa olmaz paladin , grubu doğruya yönlendirecek cesaretini arttıracak biri şart , ama yukardakiler içinde iyi bi bard ı hiç birine değişmem
FRP yle bu sitenin geneli kadar içli dışlı değilim ama (oynarım tabi de ayda bir falan) WoW dan alıştığım gruplarda benim için healer şart arkamda bi priest olduktan sonra iki kişi bile gruptur benim için
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Rogue'u sırf Disable Device ve Open Lock gibi checkleri için tercih ettim.Tek başına iş yapamadığı gerçektir,ama grup içinde önemli yeri vardır.Her tuzağa takılırsak ne zevki var bu işin?
Tabi healer da önemli bir gereklilik,yakın dövüş de,büyü gücü de;ama bizim oynadığımız oyunlarda rogue'u oynayan adam hep göze çarptı.
bence priest partinin bufferidir hem heal hem str veren veya bunun gibi özellikleriyle hem partinin gücüne giç katar hem ömrünü uzatır. ayrıca gerçekten sağlam bi rp çıkarırsa partinin kalbi ve beyni durumuna geçer.... kilit noktalarda yardımcı olan genellikle clericlerdir. yüksek bilgi kapasiteleriyle de önemli karaktrlerdir. Ben şahsen partimde bi cleric olmadığı zaman tedirgin olurum.