en cok istediğiniz 3 özellik...
1. Zihnimi muhafaza ederek isteeidği herşeye dönüşebilme
2. Zamanda istediğim gibi hareket edebilme
3. Bildiğim hiç bir şeyi unutmama (Bu benim bunaklığımla ilgili bir takıntı)
2. Zamanda istediğim gibi hareket edebilme
3. Bildiğim hiç bir şeyi unutmama (Bu benim bunaklığımla ilgili bir takıntı)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı

1- Soğuk bir yerlerde olmak, şu günlerde Ankara bunun için hiç uygun bir yer değil.
2- şimdiye kadar beni geçen adam olmadı ama daha fazla hızlı olmak isterdim.
3- İlginç bir istek olacak ama müzikleri kontrol edebilmek isterdim, istediğimde herhangi birini dinlemek yada yaratmak gibi. Bu sanırım kemanı adam gibi çalamamamdan kaynaklıyor.
Hiçbirinin fantastik kurguyla alakası yok farkındayım.(sadece sonuncu biraz "eru" gibi olmak) Başlığı saptırdıysam affola
2- şimdiye kadar beni geçen adam olmadı ama daha fazla hızlı olmak isterdim.
3- İlginç bir istek olacak ama müzikleri kontrol edebilmek isterdim, istediğimde herhangi birini dinlemek yada yaratmak gibi. Bu sanırım kemanı adam gibi çalamamamdan kaynaklıyor.
Hiçbirinin fantastik kurguyla alakası yok farkındayım.(sadece sonuncu biraz "eru" gibi olmak) Başlığı saptırdıysam affola
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

1- karsımdakinin kafasından geçenleri okuyabilmek (ilk sırada kesinlikle bu var)
2- istediğim zaman görünmez olup geri görünür olabilmek
3- bide fireball aralım bari seklimiz olsun
aklıma bişy gelmedi şimilik baska 
2- istediğim zaman görünmez olup geri görünür olabilmek
3- bide fireball aralım bari seklimiz olsun
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
1)Görünmez olmak
2)Duvarlardan geçmek
3)Sneak Attack
en usta drow assasion kadar iyi sneak attack isterdim
Buarada Altarmos,senin profil resmini internette bulup çözünürlüünü 2 katina çikartip poster olarak bastirmis ve odama asmistim hala duruyo
super resim
2)Duvarlardan geçmek
3)Sneak Attack
Buarada Altarmos,senin profil resmini internette bulup çözünürlüünü 2 katina çikartip poster olarak bastirmis ve odama asmistim hala duruyo
"Sadece zayıflar,büyülü eşyalara ihtiyaç duyarlar"
Raistlin Majere
Raistlin Majere
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-bilgi konusunda hemfikiriz galiba varolan tüm bilgiye sahip olmak harika olurdu
-düşünceleri okuyabilmek (gerçi bu yeteneğe kısmen sahip olduğum söylenebilir)
-ışınlanabilmek ( ozaman görünmez olmaya da gerek kalmaz)
ve bu özelliklerin kimse tarafından bilinmemesi ......çok mu şey istiyorum
Erdem kendi kendisiyle yetinir; ne kurallara başvurur, ne laflara, ne gösterişe....ANTİSHENES
LanceleT wrote:-bilgi konusunda hemfikiriz galiba varolan tüm bilgiye sahip olmak harika olurdu
insan tüm bilgilere sahip olsa dünyada öğrenecek bişi kalmazdıki keşfedecek bişey olmazdı o zamn macerada olmaz heycanda olmaz kesinlikle herşeyi bilmek istemezdim yaşamanın bi anlamı olmazdı
şimdi yaptığım işe bak muhalefet oldum herkesin yazdığı şeylere
dikkat et sadığımdır SADECE KENDİME
Filmde ki adam başlarda güzel kullanıyordu bunu. Ama haklısın, kadınların düşüncelerini okumak güzel olmayabilrsiltia wrote:aransayes wrote:Uçabilmek, görünmez olmak, düşünceleri okuyabilmek.
kadınlar ne ister diye bi flim vardı yani onu izledikten sonra aslında insanların düşüncelerini okuyabilmek aslında hiçde hoş gelmiyor bana
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı

Bence her kadının düşüncelirini okumak güzel olmayabilir ama bir kısmı için okusan güzel. Neler yapabileceğini düşünsene, yaratıcılık size kalmış. 
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...