NARUTO!
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

NARUTO!
ya beyler naruto 28. bölüm ve daha sonrasını nerden bulabilirm?
yardımcı olabilicek varsa sevinirim ,)
yardımcı olabilicek varsa sevinirim ,)
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
aransayes
- Kullanıcı

www.crunchyroll.com
Ben bu siteyi kullanıyorum. Ayrıca orada bir çok animede bulabilirsin. Naruto yu seyrettikten sonra Bleach'ide kesin izle
Ben bu siteyi kullanıyorum. Ayrıca orada bir çok animede bulabilirsin. Naruto yu seyrettikten sonra Bleach'ide kesin izle
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

www.narutostreaming.com
burda ilk 27 bölüm var bide 3tanede movie var.
ama serinin geri kalanı yok. movielere daha hiç bakmadım. önce seriyi izlemek istiorm
ama serinin geri kalanı yok. movielere daha hiç bakmadım. önce seriyi izlemek istiorm
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
aransayes
- Kullanıcı

-
CaRNeDuR
- Kullanıcı

Naruto Shippuuden mi yoksa ilk seri mi bahsettiğin? Shippuuden ise zaten geçen cumartesi 29. bölüm yayınlandı. Yani beklemek zorundasın.www.narutostreaming.com
Yok normal sezonlar ise bahsettiğin streaming bilemem ama 220. bölüme kadar torrent linklerini dattebayo.com da bulabilirsin.
-
chosen
- Kullanıcı

CaRNeDuR wrote:Naruto Shippuuden mi yoksa ilk seri mi bahsettiğin? Shippuuden ise zaten geçen cumartesi 29. bölüm yayınlandı. Yani beklemek zorundasın.www.narutostreaming.com
ama serinin geri kalanı yok. movielere daha hiç bakmadım. önce seriyi izlemek istiorm![]()
Yok normal sezonlar ise bahsettiğin streaming bilemem ama 220. bölüme kadar torrent linklerini dattebayo.com da bulabilirsin.
Naruto Shippuuden'in de 29'u daha yayınlanmadı benim bildiğim en son 28 yayınlandı sonrası daha çıkmadı...
düzeltme ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
chosen
- Kullanıcı

-
aransayes
- Kullanıcı

-
WeS_DeX
- Kullanıcı