OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN
Eh ne yapalım bayrama kadar aramı verelim?Zaten bayram haftasonuna denk geliyor bana da uyar cumartesi+pazar oynamak bencede güzel olur.Bu arada can evet tecili bozup askerlik başvurusunda bulunursan yurtdışı yasağı geliyor
biletinde üstüne bir bardak soğuk su iç gerçi sen su yerine bira yuvarlarsın ama kendi bileceğin iş.(oyunun finalini heyecanla bekliyorum)
Cumartesi ve pazar art arda oynayabileceğimiz bir gün ayarlayacağız. Bogus son iki oyun daha oynatacak ve oyun bitecek, bunun için araya zaman girmesini istemiyor, peş peşe iki gün oynanıp bitmesini istiyor. Bu konuda katılıyorum bende ona Cumartesi ve pazar iki gün oynayabileceğimiz bir hafta belirleyelim.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Sevgili arkadaşlar...
1) Daha önceki postumda da belirttiğim gibi askerlik Yurt dışına çıkışlarda 1 Kasım'a kadar sorun yaşamazsınız dedi.
2) 30 Kasım'da askerim, ama Almanya Nisan 2008, İngiltere Mart 2008'e kadar vize verdi.
3) 4 Ekim'de yurdu terkediyorum, 20 Ekim'de dönüyorum. (Bayram'da yokum!)
4) 28 Ekim'de Ankara'da Anathema konserine gidiyorum. Biletimi almışlar.
5) Oyunu bu hafta oynarsak bitmez (tabi sizinle belli olmaz böyle şeyler), sonu *** olur. 2 oyun arka arkaya şart. Ayrıca bu hafta sonu bir misafirim geliyor. Pazar günü oynasak bile geçe kalma ihtimalim çok yüksek.
Bu hafta oynarsak oyunun sonu bölünüyor ve bir daha aradan 3 hafta geçtikten sonra oynayabiliyoruz. Bu sonu maffeder.
Oyunu çok sağlam bir yerde bıraktım. şimdiye kadar ki her şeyi unutsanız bile hazırladığım ve okumaya üşendiğiniz plot'a bir kere göz gezdirseniz yeter. Ayrıca neye benzediğini hiç bilmediğiniz yepyeni bir yere gidiyorsunuz. Oyunun bu kısmı zaten kendi kendine, başlı başına ayrı bir adventure gibi. Bugüne kadar yaptığınız her şey buraya gelmek içindi.
Oyunun sondan ikinci bölümünde bir sürü birbirinden alakasız ip ucu ve cevap vereceğim. Herkes büyük ihtimalle farklı bir sonuca varacak. Bu yüzden demiri tavında dövmek istiyorum. Son oyunda kararlarınızı verecek ve senaryoda hazırladığım bir birinden farklı sonlardan birini yaşayacaksınız. Veya belki de kendi sonunuzu yaratırsınız.
Oyunun sonu güzel, ziyan etmeye gelmez. Güvenin bana. Bölmektense beklerim.
Ã?neri: 2-3 Kasım'da oyunu oynayıp bitirmek.
1) Daha önceki postumda da belirttiğim gibi askerlik Yurt dışına çıkışlarda 1 Kasım'a kadar sorun yaşamazsınız dedi.
2) 30 Kasım'da askerim, ama Almanya Nisan 2008, İngiltere Mart 2008'e kadar vize verdi.
3) 4 Ekim'de yurdu terkediyorum, 20 Ekim'de dönüyorum. (Bayram'da yokum!)
4) 28 Ekim'de Ankara'da Anathema konserine gidiyorum. Biletimi almışlar.
5) Oyunu bu hafta oynarsak bitmez (tabi sizinle belli olmaz böyle şeyler), sonu *** olur. 2 oyun arka arkaya şart. Ayrıca bu hafta sonu bir misafirim geliyor. Pazar günü oynasak bile geçe kalma ihtimalim çok yüksek.
Bu hafta oynarsak oyunun sonu bölünüyor ve bir daha aradan 3 hafta geçtikten sonra oynayabiliyoruz. Bu sonu maffeder.
Oyunu çok sağlam bir yerde bıraktım. şimdiye kadar ki her şeyi unutsanız bile hazırladığım ve okumaya üşendiğiniz plot'a bir kere göz gezdirseniz yeter. Ayrıca neye benzediğini hiç bilmediğiniz yepyeni bir yere gidiyorsunuz. Oyunun bu kısmı zaten kendi kendine, başlı başına ayrı bir adventure gibi. Bugüne kadar yaptığınız her şey buraya gelmek içindi.
Oyunun sondan ikinci bölümünde bir sürü birbirinden alakasız ip ucu ve cevap vereceğim. Herkes büyük ihtimalle farklı bir sonuca varacak. Bu yüzden demiri tavında dövmek istiyorum. Son oyunda kararlarınızı verecek ve senaryoda hazırladığım bir birinden farklı sonlardan birini yaşayacaksınız. Veya belki de kendi sonunuzu yaratırsınız.
Oyunun sonu güzel, ziyan etmeye gelmez. Güvenin bana. Bölmektense beklerim.
Ã?neri: 2-3 Kasım'da oyunu oynayıp bitirmek.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Hayır eksik kadroyla olmaz o iş açıkçası bende tad almam eksik kadro ile oynarsak. O zaman mecburen iki ayrı pazar yapalım. Bogus 30 kasımda gidiyorum demiştin askere 4 kasım ve 11 kasımda oynayalım son iki oyunu, bence herhangi bir soğuma olmaz araya bir hafta girince hatta daha da heyecan olur beklerken
.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Sadece izliyorum arkadaşlar yazılanları,ezogelin çorba tadınız var burada biraz.Kasımın ilk haftasına kadar oyun yok yani arkadaşlar.Sonuç bu mu?
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com