ben bir keresinde denedim savasci bir eleman önceleri st. cuthbert rahipleri ile oynuyordu bir kac oyun buna yanliz oynatacaktim, kadin kötü kadin cikti bunu devillara (belial ile fierna) yönlendirdi... Gerisi mi? koskoca topraklar ölüm ve kana bogulmustu kisacik zevk anlarina karsilik
Oyunlarda Cinsellik...
offical kitap degil zaten...
ben bir keresinde denedim savasci bir eleman önceleri st. cuthbert rahipleri ile oynuyordu bir kac oyun buna yanliz oynatacaktim, kadin kötü kadin cikti bunu devillara (belial ile fierna) yönlendirdi... Gerisi mi? koskoca topraklar ölüm ve kana bogulmustu kisacik zevk anlarina karsilik
-
Raynor_Duvall
- Kullanıcı

abi rp den öyle bir olay varsa yapmalısın... misal ben çok abazan bir karakter oynatmıştım, chaotic evil bi thief oynatmıştım, oyun içinde bizim arkadarşalrdan biri bayan(ranger) dieri(fighter) bunlar birbirine aşık rp icabı o tür davranıyorlar , bende dm i kenara çekip kıza tecavüz etme hislerimi anlattım... tamam becerbilirsen yap dedi... gece oldu bi şekilde bu fşghtrere zehiri verdim top patlasa uyanmaz sabaha kadar... aynı şekilde kıza da verdim, kızı kenara koruluk gibi bir yere taşıdım ve her ayrıntısını anlatarak becerdim... tabi bir süre oyunun rp si bunu yapanı bulmakla geçti , bende dansöz gibi oynadım ... ama hatıralarda kalmış işte süper rp dönmüştü... dm in o pis pis gülüşünü fighteri oynayan elemanın bana bakışlarını unutamıyorum 
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
-
Dreamscape
- Kullanıcı

O zaman rp cinsellik olmalııı!!! Ama tatmin etmezSensei wrote:abi rp den öyle bir olay varsa yapmalısın... misal ben çok abazan bir karakter oynatmıştım, chaotic evil bi thief oynatmıştım, oyun içinde bizim arkadarşalrdan biri bayan(ranger) dieri(fighter) bunlar birbirine aşık rp icabı o tür davranıyorlar , bende dm i kenara çekip kıza tecavüz etme hislerimi anlattım... tamam becerbilirsen yap dedi... gece oldu bi şekilde bu fşghtrere zehiri verdim top patlasa uyanmaz sabaha kadar... aynı şekilde kıza da verdim, kızı kenara koruluk gibi bir yere taşıdım ve her ayrıntısını anlatarak becerdim... tabi bir süre oyunun rp si bunu yapanı bulmakla geçti , bende dansöz gibi oynadım ... ama hatıralarda kalmış işte süper rp dönmüştü... dm in o pis pis gülüşünü fighteri oynayan elemanın bana bakışlarını unutamıyorum
Ters tepki nasıl oldu? o mu diğerine daldıEdmond wrote:Cinsellik ciddiyeti bozuyor, biz denedik, arkadaşların hepsi birbirine çullandı.Birisi diğerine dalıyorum dedi, d20'de 1 atınca.Ters tepki yaptı![]()
![]()
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
DragonForce
- Kullanıcı