istanbul da buluşma ayarlasak?
Anarchist düello teklifini kabul ediyorum. Saat tam 13:30'da Heykelin kuzeye bakan yüzü önünde heykelden 33,5 (üç yüz otuz üç değil, otuz üç buçuk)adım ötede kapışalım.
Düello şartları gereği ateşli silahlar yasak olsun(yay, sapan vb dahil). Ã?evik kuvvete laf atmak yok, aynı anda 2'den fazla kılıç kullanmak yasak, sağa sola, heykelin üzerine erken saatlerde gelip büyücü soteletip, düello sırasında bunları kullanmakta yasak.
Hangi takımın seyircisi daha çoksa o taraf konsantrasyona -1 alsın
Daha yazıyımmı???
Düello şartları gereği ateşli silahlar yasak olsun(yay, sapan vb dahil). Ã?evik kuvvete laf atmak yok, aynı anda 2'den fazla kılıç kullanmak yasak, sağa sola, heykelin üzerine erken saatlerde gelip büyücü soteletip, düello sırasında bunları kullanmakta yasak.
Hangi takımın seyircisi daha çoksa o taraf konsantrasyona -1 alsın
Daha yazıyımmı???
Buluşmaya sadece iki gün kalmışken bir hatırlatma daha yapayım.
Buluşma TARİHİ : 7 EKİM PAZAR GÃ?NÃ?
Buluşma SAATİ : 13:30
Buluşma YERİ : TAKSİM MEYDAN, ATATÃ?RK BÃ?STÃ? Ã?NÃ?
Muhtemel gelecek kişiler:
1-EddardStark
2-Darktimes
3-dfunk
4-AnARcHisT
5-NocturnaL_Soul
6-yeminer
7-Possessed
8-ulfgar
9-celeraen
10-ombuspider
11--zaman-
12-Artemis Entreri
13-Quel-Shin
14-Kapo
15-esen
16-whyhionewhy
17-Ati
18-Dilbao
19-Illyra
20-Phantom
21-AlenthasLeasess
Not : Buraya mesaj atmayan fakat, muhtemelen katılacak olan arkadaşlarda var. Bu listede ismi yer alanlar buraya mesaj atanlardır.
Meydan daki buluşma saatine geç kalan arkadaşlar olursa veya geç gelecek arkadaşlar yada ahaliyi bulamayan benimle irtibata geçsin : "0537 677 33 61"
1-EddardStark
2-Darktimes
3-dfunk
4-AnARcHisT
5-NocturnaL_Soul
6-yeminer
7-Possessed
8-ulfgar
9-celeraen
10-ombuspider
11--zaman-
12-Artemis Entreri
13-Quel-Shin
14-Kapo
15-esen
16-whyhionewhy
17-Ati
18-Dilbao
19-Illyra
20-Phantom
21-AlenthasLeasess
Not : Buraya mesaj atmayan fakat, muhtemelen katılacak olan arkadaşlarda var. Bu listede ismi yer alanlar buraya mesaj atanlardır.
Meydan daki buluşma saatine geç kalan arkadaşlar olursa veya geç gelecek arkadaşlar yada ahaliyi bulamayan benimle irtibata geçsin : "0537 677 33 61"
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Bi dakka şimdi bu noktada bir karışıklık söz konusu. Eğer sen EddardStark isen AlenthasLeasess kim, yok sen AlenthasLeasess isen EddardStark nerede???
Sayın yönetimden öncelikle bu soruların cevaplarının bulunmasını talep ediyorum ki pazar günü bir süprizle karşılaşmayalım. Yoksa bu Anarchist'in düello sırasında başvuracağı bir hile mi
Sayın yönetimden öncelikle bu soruların cevaplarının bulunmasını talep ediyorum ki pazar günü bir süprizle karşılaşmayalım. Yoksa bu Anarchist'in düello sırasında başvuracağı bir hile mi
Buluşmaya sadece iki gün kalmışken bir hatırlatma daha yapayım.
1-EddardStark
2-Darktimes
3-dfunk
4-AnARcHisT
5-NocturnaL_Soul
6-yeminer
7-Possessed
8-ulfgar
9-celeraen
10-ombuspider
11--zaman-
12-Artemis Entreri
13-Quel-Shin
14-Kapo
15-esen
16-whyhionewhy
17-Ati
18-Dilbao
19-Illyra
20-Phantom
21-AlenthasLeasess
22-PHARAUN
23-Androner
1-EddardStark
2-Darktimes
3-dfunk
4-AnARcHisT
5-NocturnaL_Soul
6-yeminer
7-Possessed
8-ulfgar
9-celeraen
10-ombuspider
11--zaman-
12-Artemis Entreri
13-Quel-Shin
14-Kapo
15-esen
16-whyhionewhy
17-Ati
18-Dilbao
19-Illyra
20-Phantom
21-AlenthasLeasess
22-PHARAUN
23-Androner
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
evet bu bir hile 
şaka bi yana ben hem Alenthas hemde Eddard'ım
şöyle izah edeyim.
EddardStark benim eski kullanıcı adımdı fakat onunla foruma giremiyorum (eğer site mesaj geçmişine bakarsan -nasıl bakılıyordu unuttum ama bi şekilde bakılıyordu sanırım) o yüzden bir kere daha üyelik aldım yani anlıcağınız EddardStark ve AlenthasLeasess'in sadece bir efendisi var o da benim
şaka bi yana ben hem Alenthas hemde Eddard'ım
EddardStark benim eski kullanıcı adımdı fakat onunla foruma giremiyorum (eğer site mesaj geçmişine bakarsan -nasıl bakılıyordu unuttum ama bi şekilde bakılıyordu sanırım) o yüzden bir kere daha üyelik aldım yani anlıcağınız EddardStark ve AlenthasLeasess'in sadece bir efendisi var o da benim
- whyhionewhy
- Kullanıcı