Terörü lanetliyoruz.

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Terörü lanetliyoruz.

Post by Phantom »

08.10.2007 tarihinde Türkiye, PKK terörüne 15 evladını şehit vermiştir, bütün Türk milletinin başı sağolsun, Ordumuzun en kısa sürede harekete geçmesini istiyor ve terörü lanetliyoruz. Protestomuza katılan herkesin 1 hafta süreyle avatarlarını simsiyah yapmasını diliyoruz.

Bu başlık, siyasi tartışma başlığı değil, bir kınama başlığıdır, lütfen dikkat ediniz.
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Güzel başlık olmuş. Açtığın için sağol Emir.

Tüm şehitlerimizin ailelerine başsağlığı dilerim.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Neyi protesto ediyoruz? Ordunun harekete geçmeyişini mi?
Been there. Seen that. Got the scars.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bir şeyi protesto etmiyoruz.Lanetliyoruz, kınıyoruz.
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Başlık çok anlamlı olmuş ellerine sağlık Phantom.

Yalnız bu olayların 15 şehidin ardından yapılması beni üzdü.1 er 1er şehit vermeye sanki alışmışız ama 15 şehit verince ayaklanıyoruz.Keşke herbir şehidin ardından tek bir Mehmet olabilsek...

PKK Terör örgütünü
ve
Arkasında bulunan ABD yi esefle kınıyorum...
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Yahu arkadaşlar bir şey dicem ama kızmayın.

Eee?
GeoDream
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by GeoDream »

bu konuyu forumda dile getirdiğin için öncelikle teşekkür ediyorum...

terörü , yandaşlarını ve bundan çıkar sağlıyanları kınıyorum ( kınıyorum yerine burda söylenicek o kadar şey varki )... er ya da geç hak yerini bulacaktır diyorum ( umuyorum )...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Aslında Artemis çok güzel açıklamış

Ee..

Ne değişti.Bence beddua okumak çok daha iyi olacaktır.

Hayatımda kimseye bela okumam ama, Allah Pkk'lıların belasını versin.

Çok ileri kaçıyor olabilirim ama arkadaşımın babası da şehit oldu.Acıklı bir durum
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Artemis Entreri wrote:Yahu arkadaşlar bir şey dicem ama kızmayın.

Eee?
Artemis Entreri kusura bakma ama çok kızdım.

Sen tepkini göstermeyeceksin ben tepkimi göstermeyeceğim o da tepkisini göstermez ise ne olur?
Düşün!...

Tamam bizim burada Terörü lanetlememiz çok büyük bir olay değil belki ama içimizdeki duyguları kitlelere ulaştırmak için basit bir yöntem.Amacına ulaşır ya da ulaşmaz bilemeyiz ama amacına ulaşmasını umut edebiliriz...

Saygılarımla...
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Ne amacı hangi amaç. Frpworld sitesinde kime gösteriyorsun tepkini. Bizlere mi? Kendine mi? Burada terörü lanetleyerek kınayarak hangi amaca ulaşmayı hedefliyorsun?Açıkla kızmanın sebebini. Bir frp sitesinde "Ben tepkiliyim arkadaş, kızgınım." demenin mantığını söyle bana.
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

Hehe..

Kısaca:

Foruma bir sürü yazıyı yazmamızın amacı neyse, bu başlığı açılması ve doldurulmasının amacı da o.

Azıcık daha uzunca:

- Yav, forum'a insanlar yazı yazmak için girer... bırak yazalım.

- İnsanlar hayatlarında bazen duygularıyla hareket ederler, bırak edelim.

Başka insanlara nelerin doğru nelerin yanlış olduğunu anlatmak ve yaptıkları mantıksız hareketleri belirtmek gibi bir misyonun var ise(zor iş cidden).. de.. tartışmanın üstüne gitmenin bu amaca hizmet edeceğini zannetmiyorum.

NOT (i): Eğer (zannetmiyorum ama) gerçekten metafizik veya etik üzerine bir tartışmaya girmek istersen PM ile bunu yapabiliriz. Yok felsefe hakkında forumda yazı yazmak istiyorsan, eh.. -FRP-world.

NOT (ii): Eğer bir kişiden cevap bekliyorsan.. Bu cevabı PM ile istesen, daha uygun olur. Ayrıca emretmek.. hehe.. çok ayıpçı çok.. Lütfen üstat yav.

Edit:

Anchorite - Ortadoğu ve balkanların en... en ... en... otoriter forum yöneticisi olup, forum kullanıcılarının o online ken tir tir titremesini istiyor. *KÃ?TÃ? KAHKAHASI*
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Arkadaslar duygularini paylasmak istemis, baska isleri yokmus ya da belki de canlari istemis, buraya yazmislar. Ne fark eder?
Eger basligi anlamsiz buluyorsaniz yazi yazmazsiniz, okumazsiniz, olur biter. Eger baslikla ilgili bir sorun olduguna inaniyorsaniz bir forum yoneticisine bildirirsiniz, o da duruma mudahale eder.
Burada kimsenin hesap sormaya hakki yok. Ayrica iki tarafin da birbirine "sen bana sunu soyle, bunu soyle" tarzinda gondermeleri de yanlis. Tartisilan konu hassas, vatandaslarimiz, kardeslerimiz hayatini yitirmis ve yitirmeye de devam ediyor. En azindan sirf bu nedenle saygili ve seviyeli yanitlar gonderilmesi gerekir diye dusunuyorum.

Teror bu ulkenin yillardir kanayan yarasi. Hayatini milletimiz icin tehlikeye atmis ve atan butun cesur askerlerimize Allah'tan guc, bu ugurda canini feda etmis olanlara da Allah'tan rahmet dilerim.

Ne mutlu Turk'um diyene!
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Klavye Turkce degil kusuruma bakmayiniz.

Bu konunun Serbest kursuye acilmasi gerekirdi Agoraya degil. Yoksa FRP ile alakasiz daha pek cok baslik acilmistir bu sitede. Yokmu soyle kallavi bir forum yoneticisi bu konuyui serbest kursuye tasisin.

Bende dun aksam duydum Irak'a girilme olayini. Ancak pek takip etmek nasib olmadi. Bu gunku bayram tatili sagolsun. Buradaki avatar degisimine imzada da degisim felan eklense daha iyi olabilir belki. Ayrca sadece buradaki degil tum girdiginiz sitelerede bunlarin yapilmasi olabilir. Yabanci sitelerde imzada neden avatarin kara olduguda aciklanabilir. Ancak bir sorun var ki 15 asker oldu dersek bu zaman adamlar teror olayi olarak gormez durumu. O zaman bu imzalarda birde link koymak gerekebilir.

Ahh link ararke be buldum. Busiteyi bubirden tum dunya gorusum degisti. Sizde bir bakin dunya gorusunuz degissin. :mad:

http://www.pkk-info.com/tr/index.html

Her neyse iste adamlar kendilerine site cikariyorlar ve onlarin terorist olduklarini anlatan sitelerden daha rahat ulasiliyor. Belkide burada kinama disinda o ise el atsa bu konuda daha alim olanlar daha iyi olacak.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Walla diyecek bir şey bulamıyorum, açılması güzel oldu bana göre ama çok daha önceden açılsaymış daha güzel olurmuş. Ne bilim değişik bi başlık ama okuması zevkli...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Ã?ncelikle şehitlerimize Allah' tan Rahmet Diliyorum....

Belki de bu acıyı yaşamamışlar, belkide daha askerliğini yapmamış olanlar bu duyguyu pek anlayamazlar. Burda herkes içinden geçtiği kadarını yazmış tabii bazı yerleri atlayarak. Sürekli söyleniyor daha ne bekliyolar neden girmiyolar neden karşılık vermiyolar. Peki karşılık verildi, bu olduğunda hiç şehit verilmeyecek mi? Askeri kararlar böyle basit mantıkla olmuyor!

Askerliğini askeriyenin beyninde yapmış biri olarak şu kadarını söyleyebilirim. Söylenmeyen haberlere aktarılmayan bir sürü olay dönüyor. Ve emin olun ki kimse oturmuş yerinde askerlerimiz şehit olmasını beklemiyor. Kimin yüreği yanmıyor ki bu haberlerden. En kötüsünden biraz vatan millet sevgisi olan " ulan bu adamlar bizi korumak için can veriyor " diye üzülür be.

Uzattığım için kusura bakmayın askerden yeni geldiğimden biraz daha hassasım bu konularda ve hayatımda sadece 75 gün görüp sonra ki zamanlarda şehit haberlerini aldığım arkadaşlarımda olunca insan biraz farklı konuşabiliyor. Açılış msjında yazıldığı gibi içimde ki öfke ve düşünceler kabarık ama PKK yı ve ona destek verenleri kınıyor Allah' a havale ediyorum..

Saygılarımla
" Let My Heart Go "
Locked