Bırak bu işleri Mike bunlar reklam kokan hareketler.Yener wrote:İstanbul buluşmasından sonra olursa bende gelmek isterim, yada bayramdan sonra.
Ferepeword Süpermanyak İzmir buluşması.
-
Phantom
- Kullanıcı

-
Shevarash
- Seçilmiş Savaşçı
şifreyi buldum nihayet
Neyse Erdem gelirken Oblivion`u getirsene, o gün aldığımız cdde mi bir bozukluk vardı anlamadım %99`da arıza veriyor install olamadı 4-5 sefer denedim. Ya yeni yazarsın yada olanı getirirsin ben kopyalar sonra geri veririm. Ben olmasam da (ki olmam yüksek ihtimal) Emir`e verirsin artık...
Bu arada Barzini, Hakan değil mi?
:evillaugh:
Neyse Erdem gelirken Oblivion`u getirsene, o gün aldığımız cdde mi bir bozukluk vardı anlamadım %99`da arıza veriyor install olamadı 4-5 sefer denedim. Ya yeni yazarsın yada olanı getirirsin ben kopyalar sonra geri veririm. Ben olmasam da (ki olmam yüksek ihtimal) Emir`e verirsin artık...
Bu arada Barzini, Hakan değil mi?
-
aransayes
- Kullanıcı

Cd yi getirirm ya da kopyalarım sorun değil.Shevarash wrote:şifreyi buldum nihayet![]()
Bu arada Barzini, Hakan değil mi?:evillaugh:
Bu arada Barzini Hakan mı? temalı şehir efsanesi bitmedi daha
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Phantom
- Kullanıcı

-
Anchorite
- Kullanıcı