Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Bilgisayarının ne durumda olduğu önemli.Neverwinter nights ve ek paketleri (shadow of undentride ve horde of the darkness) ve 2. oyunu,
might and magic serisinin 6(mandedate of heaven),7(for blood and honor).ve 8.(the day of the destroyer) oyunları, star wars kotor 1-2,elder scroll morrowind ve oblivion, Vampire the bloodlines ilk aklıma gelenler. Bu arada Fable:The Lost Chapter sıda tavsiye ederim.Çok eğlenceli bir oyun
Dungeon Siege de fena oyun diildi hatta bi yükliim
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
The Temple Of Elemental Evil'ın bug sorunu olmasa aslında o da iyibir oyun sayılır.
Baya bi ilerledikten sonra program hataları yüzünden oyunu bırakmak kötü oluyor.
Baldur's Gate ve Fallout 2 . Gerisini şimdilik boşver. RPG değil ama bi de starcraft!!! Başka da oyun oynamana gerek yok. Starcraft diyorum çünkü tüm oyunlar sıktığı halde bu starcraft asla sıkmaz!!! Her an yeni taktikler bulabilirsin!!! Ama genel taktik zerg alıp 12 guardian ve 12 devourer yapmaktır başlangıçta ve bunlarla tüm haritayı temizlemektir. Zaten oynarsan kendin keşfedersin. Evet diablo harika ama sıkıcıdır!!!Titan Quest te aynı Diablo. Bi de sacred var aynı. sen bence bu üçünü dene. Zaten dünyanın en önemli 3 oytunu: Starcraft Fallout 2 ve Half-life tır. Half life ı zaten biliyo herkes. Gerisini de kendin keşfet.
DragonForce cum kardeşim kimler geldii kimler geçti ama DİABLO hala ayakta ve hala oynatıyor kendisini.... NW a kötü demiyorum ama DİABLO nun yeri ayrı
Beni alakadar etmez kişilerin zevklerini eleştirecek değilim ama ne bileyim sıkıldım artık RP'den ister istemez biraz FRP'de girsin işin içine diyor insan