Delirtecek beni bu Amerikan safligi

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Locked
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Delirtecek beni bu Amerikan safligi

Post by Raistlin »

Washngton Post muhabiri gidip PKK'li adamla roportaj yapiyo, adamin PKK'li oldugundan haberi yok. Zeki denen herif, Amerika gelsin bize topraklarimizi geri versin diyo, yani Turkiye'yi bolsun diyo.

Ben ve bir cok Turk tabii kinayici yazilar attik ama Yunan, Ermeni, Kurt extremistleri ve bu bolucu fikir anlayisina sahp herkes yasasin kurdistan filan gibi abuk sabuk laflar atmislar. Bariz propaganda yapiyo muhabir haberi yok.

Turk'un Turk'ten baska dostu yok'u dogruluyor bu heralde. Butun dunya mi Turklerden nefret eder kardesim, anlamak mumkun degil. Kendi vatandaslarini oldurse PKK sanki onlar Irak'a girmeyecek. Amerika kalkip dunyanin obur tarafindaki Irak'i isgal ediyor bir terorist saldiri sonunda bize iki adim otedeki yere girme diyor. La havle vela kuvvet,

Deli oldum deli

(A humble Turk)

http://newsweek.washingtonpost.com/post ... erica.html
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
DragonForce
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DragonForce »

Amerika'nın yıllardan beri uygulamaya çalıştığı taktik budur.Güneydoğu Anadolu Bölgesini Kürdistan Doğu Anadolu bölgesini ise Batı Ermenistan yapmaya çalışıyorlar.İnsanın böyle bir durum karşısında insanın eli kolu bağlı bulunması gerçekten insanı üzüyor ve hiddetlendiriyor ama hata yıllardan beri Doğu bölgelerine hizmet götürülmemesi gerizekalı politikaclır sadece kendilerinin rahatını düşünüyorlar.Halk onların umurlarında bile değil İstanbul veya Ankara gibi büyükşehirlerde bile insan zor yaşıyor ekmek aslanın ağzında 1980'den beri yapılan politikalar biraz daha düzgün olsaydı şimdi kürtler düşmanımız değil dostumuz olacaktı.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bence politikayı yanlış anlamışsınız, sonuçta bu teröristlere silah desteğini yapanlar yine amerikanlar, adamların amacı, Türkiye'nin sabrını taşırıp, Irak'a girmelerini sağlamak.Biz Irak'a girince, adamların bahaneleri hazır, Türkiye'ye dalacaklar.

Başta dediğim gibi, BENCE
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Amerika bütünlük içinde olmayan ırak ta ne kadar kayıp vererek zor tutunuyor. Türkiye ye öyle bir bahane ile girerse çıkamaz bir daha. ilk hesapları Türkiye'yi batı ve doğu olarak bölmek var. bunuda fikir ayrılıkları ile yapmayı planlıyorlar.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Arkadaşlar bu konuyla ilgili hepimizin canı sıkkın hepimizin canı yanıyor. Hepimiz kan ağlıyoruz. Ama lütfen burada siyesi konulara girmeyelim.

Burası siyasi bir mücadele yürütülecek bir site değil, elbette hepimiz Türk evladıyız burada Türkçe yazıyoruz, görüşlerimizi paylaşıyoruz ama burası siyasi konuların konuşulup tartışılacağı bir site değildir.

Özgünüm başlığı kilitliyorum.

Link 'e dokunmayacağım elbet isteyen o siteye girip yorum yapabilir, birazdan bende yapacağım.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Locked