Siteyi bu aralar kimler ziyaret edior ?
Matematik yazılısından 56 aldım.Galiba annem girmemi biraz azaltcak 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Girdim yine, sitede hareket pek bi az..
gerçi bu bikaç hafta sınavlar var giremiyorum/giremiycem pek. Eminim çok üzüldünüz
Ya bizim frpworld'ün üye sayısı daha iki ay önceye kadar 10.000 civarları diilmydi, peki öleyse bu son iki ay içinde katılan yaklaışık 900 kişi nerelerde, bişeyler yazsalar keşke? Yeni insanlar, hiç deilse yeniliik değişiklik olur azıcık, canlanır site biraz..
gerçi bu bikaç hafta sınavlar var giremiyorum/giremiycem pek. Eminim çok üzüldünüz
Ya bizim frpworld'ün üye sayısı daha iki ay önceye kadar 10.000 civarları diilmydi, peki öleyse bu son iki ay içinde katılan yaklaışık 900 kişi nerelerde, bişeyler yazsalar keşke? Yeni insanlar, hiç deilse yeniliik değişiklik olur azıcık, canlanır site biraz..
Ya maalesef benim de yazılılarım var, aslında 2 haftadır var ama o kadar takmıyordum.Matematikten 56 alınca, uyan oğlum dedim, edebiyattan 100 bekliyorum.İyi bir şey yazılının güzel geçmesi.şimdiki 2 haftada 6'ya yakın sınavımız var.O yüzden biraz az girebilirim 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Ya aslında sınavlar falanda biraz bahane yani, sınav olsa bile bi 10 dk. bakabilriz siteye sounçta, nedirki 10 dk.
Ama girmeye değicek bişey bulamıycaksan sınavlar bahane olmaya çok yatkın..
Neyse yinede canlanır umarım site biraz, olağandışı bi durgunluk var bu aralar nedense
sınavlardan bile olsa, milletin sınav "haftası" bi aya kadar uzamıyo ya..
Diyceksiniz bu kadar konuşuyosunda seninde canlandırmak için bi çaban yok.. Valla yok gerçektende. Ã?ünkü yapabilcek bişey bulamıyorum, sırf başlık olsun diyede başlık açıcak halim yok
Ama girmeye değicek bişey bulamıycaksan sınavlar bahane olmaya çok yatkın..
Neyse yinede canlanır umarım site biraz, olağandışı bi durgunluk var bu aralar nedense
Diyceksiniz bu kadar konuşuyosunda seninde canlandırmak için bi çaban yok.. Valla yok gerçektende. Ã?ünkü yapabilcek bişey bulamıyorum, sırf başlık olsun diyede başlık açıcak halim yok
Ya bu site Frp sitesi, o yüzden sitede Frp oynanmayınca fazla, girenler az oluyor.Oyun başladıktan sonra, millet oyun için de girse, elbet diğer şeylere de bakacaklardır.Bu yüzden canlanacaktır site, tek yapabileceğimiz beklemek 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

O zaman fikir cimnastiği yapalım NocturnaL_Soul... Sence frpworld de insanların ilgisini çekecek nasıl başlıklar açılabilir veya bölümler oluşabilir.
Ã?rneğin sence sadece üç dört belki on on beş kişinin Rp başlıkları açması sitenin aktifliğini arttırması için yeterli mi? Yoksa hem aktifliğin artması hem de belki insanları bu başlıkları açmaya teşvik etmek için başka şeyler yapılabilir mi?
Aklımıza gelen fikri mantıksız da olsa yazmak lazım... Ã?ünkü bazen en mantıksız fikirler bile zamanla güzel fikirlere dönüşebiliyor.
Ã?rneğin sence sadece üç dört belki on on beş kişinin Rp başlıkları açması sitenin aktifliğini arttırması için yeterli mi? Yoksa hem aktifliğin artması hem de belki insanları bu başlıkları açmaya teşvik etmek için başka şeyler yapılabilir mi?
Aklımıza gelen fikri mantıksız da olsa yazmak lazım... Ã?ünkü bazen en mantıksız fikirler bile zamanla güzel fikirlere dönüşebiliyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ben de buralardayım. Hergün birkaç dakikalığına da olsa girip göz atıyorum ama yazacak fırsatım olmuyor malesef. Hem çok yoğun çalışıyorum hem de hastayım ve iyileşemiyorum bir türlü. Ama en kısa zamanda tüm enerjimle aranızda olacağım yine. 
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Dwaxer, sana özelden bir site söylücem.Tam sana göre
, Bu arada, harbi arena süper fikir.Nasıl olsa bütün oyunları ben alcam.YAşASIN FİREBALL

-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

''Lostad sen manyakmısın'' diyebilirsiniz ama frpworld benim için çok özel bir site.2004 kasımında üye oldum siteye (Aralıkta olabilir) ama yazdığım mesaj sayısı 50 olmamıştır.
Kendimi ve frpworldü şöyle hayal ediyorum. frpworld büyük ve sıcak bir han.İçerisinde birbirini seven dostlar sohbet edip güzel zaman geçiriyor.Bense hanın kuytu bir köşesindeki pencereden bakmakta olan bir hayaletim.Ã?n tarafa dolaşıp kapıdan içeri girmeye veya hanın penceresinden ayrılımaya cesaret edemeyen bir hayalet.Pencereden bakmak ne kadar canını yaksada ordan hanı izlemek bir parçasının hoşuna gidiyor.
Kendimi ve frpworldü şöyle hayal ediyorum. frpworld büyük ve sıcak bir han.İçerisinde birbirini seven dostlar sohbet edip güzel zaman geçiriyor.Bense hanın kuytu bir köşesindeki pencereden bakmakta olan bir hayaletim.Ã?n tarafa dolaşıp kapıdan içeri girmeye veya hanın penceresinden ayrılımaya cesaret edemeyen bir hayalet.Pencereden bakmak ne kadar canını yaksada ordan hanı izlemek bir parçasının hoşuna gidiyor.
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Merak etme o zaman ben de kesinlikle manyağım''Lostad sen manyakmısın'' diyebilirsiniz ama frpworld benim için çok özel bir site.
Arkadaşlar burayı okuduktan sonra. Madem siteyi bir han olarak görüyoruz (ki benim kadar han gibi gören olduğunu tahmin etmiyordum zira zamanında diyarın hancısı olarak nam yapmıştım ilk üye olduğum zamanlar , ey gidi...) o zaman buyrun Ayyaş Porsuk Hanına:
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 478#156478
Madem sıkılıyoruz, biraz eğlenelim. Hana renk katacağınıza eminim.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.