Bayanlar ve baylar artık Drizzt'in kitapları başta olmak üzere bir kitabı senelerce beklemeye alıştık. Ancak bu nasıl bir durumdur ne kadar devam eder bir arkdaşa bize sağlıklı ve doyurucu bir açıklama yapabilir mi? Türkiye'de FRP edebiyatının sonu gelmiş gibi bir görüntü var. Oysa ki masaüstü oyunlar online oyunlar figürler ilerlemişken edebiyatta bundan nasibini alırdı ama anlayamıyoruz...
Anlamak istiyoruz...
Yeni Kaitaplar çıkıyormu? Bilgileri bir güncelle
Yeni Kaitaplar çıkıyormu? Bilgileri bir güncelle
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ocakbaşı moderatörü olarak ben cevaplayayım. Tabi üzülerek. Biz oynarız, gerekirse borca girer para da harcarız ama okumuyoruz işte... Biz göçerik niye okuyalım ki?
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Bence Bogus biraz eksik düşünüyor.Sorun Fantastik Kitaplar'ı halkın nasıl tanıdığında.Geçen gün Edebiyat Ã?ğretmenimle konuşurken, hocam fantastik edebiyatı seviyor musunuz diye bir soru sordum.*Evet, aslında liseliler için biraz küçük kalıyor, ama insanların hayal dünyasını genişletiyor!* dedi.Türkiye bu tip insanlarla dolu.Adam henüz okumamış, yorum yapıyor.Fantastik Edebiyat denince akla Hayri Potır geliyor.Sorun burada, bunu düzeltirsek, her şeyi düzeltiriz
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Evet bir cok insan fantastik diyince "gereksiiz bir sey" diyerek cevap verebilior.Kitap okuyun diye beynimizi delen edebiyat hocaları ben ne kdar kitap okusamda okuduklarımı kabul etmiordu.Neymis dünya klasikleri.Tamam yeri geldiginde onlarda okunur ama benim okuduklarıma da saygı duyulması gerekior.Benim okuduğum Fantastik kitaplarda bir kitaptır.Fakat bir cok kisi bunların gereksiz oldugunıu düsünüor.
Bizim edebiyatçı gereksiz demiyor, ama tabiri caizse bilip bilmeden nitelendiriyor.Yani çocuk kitabı diyor.Yararlı diyor gerçi 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Arkadaşlar arkabahçeden daha net cevaplar alabilecek kimse yokmu? Bunlar genel Türkiye'de tartışılması gereken konular. Bence fantastik edebiyat okunmuyor da onun için kitaplar basılmıyor gibi anlaşılan durum söz konusu değil. Sorun yayıncıdan kaynaklanıyor kanımca...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.