nereye yazıcam bilemedim bi bakn ltfn
nereye yazıcam bilemedim bi bakn ltfn
arkadaslar oyunlar web üzerinden mi oynanıyo, öyleyse nasıl katılabilirim?
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Ã?ncelikle burası bir FRP/RPG sitesidir. Oyun oynamaktan öte bilgi amaçlıdır. Ancak bunun dışında isteyenler kendi aralarında forumlarda (belli kurallar dahilinde) oyun oynuyorlar ki buda tasvirlerle mümkündür.
Bunun da dışında net üzerinde oynayabileceğin bidolu mud rpg frp tabanlı oyun mevcut. Sen bildiğimiz zar ve sheet(karakter kağıdı) ile oynamak istiyorsan gm-oyuncu bulma ile alakalı topiclere göz atabilirsin.
Bunun da dışında net üzerinde oynayabileceğin bidolu mud rpg frp tabanlı oyun mevcut. Sen bildiğimiz zar ve sheet(karakter kağıdı) ile oynamak istiyorsan gm-oyuncu bulma ile alakalı topiclere göz atabilirsin.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Eğer internet üzerinden oynamak gibi bir arzun varsa benim kullandığım MMOGfinder sitesini kullanabilirsin..
Onun dışında google dan MMORPG yada RPG olarak aratırsan aradığın oyunlara ulaşabilme şansın var...
Onun dışında google dan MMORPG yada RPG olarak aratırsan aradığın oyunlara ulaşabilme şansın var...