İzmir FRP severler..
- Marshal_Nemesis
- Kullanıcı

İzmir FRP severler..
5 yıllık universite macerama son noktayı koyduktan ve olan binlerce olaydan sonra izmire dönmüs durumdayım..ve 1 yıllık tatil ilan ettim kendime yurtdısına gitmeden önce.. İzmirde bulunan ve frp oynamak isteyen HERKESin ..
Ad soyad:
Boş olduğu günler ve saatler:
Bildigi ve oynamak istedigi evren:
Gibi acıklamalarını buraya +(ARTI) Marshal.Nemesis@gmail.com adresine atmalarını bekliyorum.Tanıdıklarınıza haber verin.
Haa ben kimmiyim... büyük ihtimalle Türkiyedeki en ii DM..
Ad soyad:
Boş olduğu günler ve saatler:
Bildigi ve oynamak istedigi evren:
Gibi acıklamalarını buraya +(ARTI) Marshal.Nemesis@gmail.com adresine atmalarını bekliyorum.Tanıdıklarınıza haber verin.
Haa ben kimmiyim... büyük ihtimalle Türkiyedeki en ii DM..
- Marshal_Nemesis
- Kullanıcı

Ya benim bir kere frp oynamışlığım var. Dungeons and Dragon'un oyuncunun el kitabını kullanıyordu dm. Sanırım Dungeons an Dragons evreninde oynamıs olduk biz. Diyeceğim şu ki ben ve oyun oynamak isteyen birkaç arkadaşım bir hayli amatörüz. Sizin gibi bir dm bize bir oyun oynatmaya tenezzül eder mi bilemedim. O yüzden ilk önce oynatıp oynatmayacağınızı sorup sonra zamanı falan düşünelim dedik arkadaşlarla ??
- Marshal_Nemesis
- Kullanıcı

Dungeons and dragons bir sistemdir.. sizin oynadıgınız tahmınımce bu sistemın 3 yada 3.5. versiyonudur.Ama oynadıgınız diyar tahminimce Forgotten Realmstir..biri sistem digeri diyardır.
İzmirdeysen ben butun frp sitelerine izmirdeki arkadaslarla bulusma konusma cagrısında bulundum ve frpnet.net adminlerinden bitanesi 16 sında bi bulusma ayarladı.sen ve arkadasların katılmak isterlerse kafanızdaki sorulara bi cevap bulmus olursunuz.Yardımcı olmak görevimiz.
İzmirdeysen ben butun frp sitelerine izmirdeki arkadaslarla bulusma konusma cagrısında bulundum ve frpnet.net adminlerinden bitanesi 16 sında bi bulusma ayarladı.sen ve arkadasların katılmak isterlerse kafanızdaki sorulara bi cevap bulmus olursunuz.Yardımcı olmak görevimiz.
Marshal_Nemesis ukalalık yapmak gibi olmasın, kesinlikle bir art niyetim de yok ama, sana Türkiye'deki en iyi DM deme hakkını kim veriyor.Yani Türkiye'de belki de bilmediğin onlarca dm var.Yani, ukalalık gibi olmasın, kırmak da istemiyorum ama, yani anladın umarım 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
- Marshal_Nemesis
- Kullanıcı

Bu sırada 16 aralık pazar ıyonya kafe saat 13.00 da ızmırlı frp severler toplanıyor paticik frpworld ve frpnet.net ten kisiler gelicek..saygılar hatırlatıyım dedım..