Kalanlar

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

He, öyle birden deyince bende görüyor sanmıştım :D
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Yahu kıza ne oldu şimdi?? Öldü mü kaldı mı? Yoksa bir daha ki bölümde mi anlatacaksın?

Biraz daha tasvir yapıp kızın yaralanış (ya da ölüş?) sahnesini iyice bir anlatsaydın da böyle tüylerimizi diken diken etseydin ne güzel olurdu di mi ama :)
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kız öldü orada ya :) Çok pişman oldum şimdi bak :D Bir sonraki bölümde biraz aydınlatmaya çalışırım.Sonuçta roman bu.Zaman kavramı yok :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Yapma ya :shock: :( tamda alışmıştık yav... Neyse her şeyde bir hayır vardır... :|
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Var canım :) Gerçek hayatta, kızın sevgili varmış.Onun anısını kitapa yaşatmanın bir manası yok değil mi :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Nasıl oluyor ki o şimdi :D Seni sevip başkasıyla çıkması yani? Garip iş vallahi... Kızlara akıl erdirmek zor hocam :D
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yok kız zaten beni sevmiyordu ki :D

şincik durum şöyle, ben kızı seviyordum.Kızı romana koydum, fakat meğersenem kızın sevgili varmış.Bu yüzden kızı romandan sildim, bütün vukuat bu :)

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

E Bruan değil miydi o kız olan şimdi kafam karıştı bak? Yani hikâyeye göre seviyordu ama normalde sevmiyor yani? Ya da Bruan sevdiğin kız mıydı yani anlamadım bak şimdi :D
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

".Bir katliam neyse de, bir savaş!Kaldıramazdı bu yükü."
Bu nasıl bir sözdür böyle? Zaten bana göre savaş da bir katliamdır. Orda da insanlar öldürürür. Yani ikisi de bir bakıma birbirine yakındır. Yani demek istediğim bu cümle çok abes kaçmış. Ve öylesine yazılmış gibi geldi. Zaten o kız da çok gereksiz bir karakter oldu. Laf olsun diye arada bir gözüküyor. Bu arada bu öykünün ben normal yani fantastik öğe olmayacak bir şekilde devam ettireceksin zannettim. Ondan birden elf kelimesini okuyunca soğudum öykünden. Keşke elf değil de bari başka bir isim koysaydın. Ã?ünkü elfler deyince aklıma hep Tolkien'in elfleri geliyor ve anladığım kadarıyla senin elflerin daha değişik. Ondan keşke isimleri elf olmazsaydı. Başka bir ad taksaydın.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Evet, maalesef Tolkien'in elfleri ile benim elflerim farklı.Fakat ben Elf'leri Tolkien'in eserlerinden önce bu şeklinde tanıdığım için, bana normal geliyor.Aslında Tolkien'de kendi Elf'lerini kendisi yaratmıştır.Normalde Elf'ler öyle değildir.Ben de yeni bir bakış açısı getirmeye çalıştım.

Fakat ırkları sınırlı tutmayacağım.Elf, insan, cüce olmayak genel itibariyle.

Bir şey daha, eğer istersenin Elf ismini değiştirebilirim.Sonuçta bu hikayeyi değiştirdiğim http://ozanlardernegi.blogcu.com blog sitem var.Orada hikayeyle ilgili değişiklikler yapıyorum.Özellikle isimleri ve hataları orada değiştiriyorum.İsterseniz Elf lafını kaldırabilirim ortadan!?

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Aslında iyi olur. Ã?ünkü elf deyince bana başka şeyler çağrıştırıyor. (Liv Tyler gibi:) ) Onun için isimleri başka olsa güzel olur. Tabi bu benim görüşüm. Başkaları e der bilmem. Ama özgünlük açısından da iyi olur diye düşünüyorum.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Evet, yeni bölümü de yayınladım.Bu arada artık ELF yerine SONÃ?L kullanıyorum.Eski bölümleri de en kısa zamanda düzelteceğim

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Uzun zamandır okumamışım. Tüm yazdıklarını birden okumak güzel oldu. Hala hikaye biraz hızlı geliyor. Ama sanırım hem sen hızını epey düşürmüşsün hem de ben alışıyorum. Tüm karakterlerde biraz asabi bir hava sezdim. : ) ) ) ) Belki onların hepsinin belli bir kaynaktan beslenmesinin katkısı var bunda...

Hala olaylar senin yaşamını anlatıyor mu? İlk başlarda iyi kötü bir bağlantı kuruyordum ancak şimdi hikaye iyice beni kendi ortamına çekti. Bu büyük ihtimalle onun iyi yazılmış olmasından dolayı...

Bruan ın ölümü ile ilgili tasvirlerini özellikle çok beğedim. : ) ) ) Ancak bana son olaylar artık Bruan ın da ölümü ile ilk olaylardan iyice koptu gibi geldi. Sanki son yazılanlarla hikaye yepyeni bir yöne kaydı. Arada ileride bağlantı kurulacak mı merak ediyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bruan'ı öldürdüm çünkü onu sevdiğim kıza benzetiyordum.Yani sarı saçlı, kahverengi gözlü, maalesef o kızı artık unutmam gerekiyor.Hikayede yazarken de aklıma hep kız geldiği için Bruan'ı öldürmeye karar verdim.

Olayların hızını ise düşürmeye ve belli başlı olayların değil, bütün yolculuğu bile olaylı ve ağır ağır anlatmaya özen göstermeyi düşünüyorum.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Sanki yeni bölümlerin geliş zamanı arttı mı ne? Eskiden 2 günde bir atıyordun şimdi 2 haftada bir ve daha kısa oluyor :) (Hep o lanet olası okul değil mi!)

Siteye de şimdi baktım teması gerçekten güzel olmuş :)
Image
Post Reply